O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TROCHA ŠÍLENSTVÍ NEZAŠKODÍ ... PDF Tisk E-mail
Středa, 30 prosinec 2020
Říká se, že člověk by měl alespoň jednou za život navštívit nemocnici, vězení, blázinec, márnici a hřbitov, abych si uvědomil, jaké má štěstí. Doporučuji si nechat poslední dvě položky nakonec, protože v opačném případě je možné, že předchozí místa už nikdy nenavštívíte. Já na několika z těchto míst už byla. Taky jsem byla odjakživa trošku blázen. Medicínsky a úředně to mám potvrzeno ale teprve relativně nedávno.

 

 

 

Před několika dny jsem absolvovala jedno z mnoha sezení u mého psychiatra a povídali jsme si o tom, co mě potkalo za posledních pár měsíců.

Tak jsem mluvila, mluvila, mluvila.. ..

 

Male psychiatrist leads crazy female patient in straitjacket, mental hospital. woman in strait jacket undergoing treatment in clinic for the mentally ill Premium Photo  

 

 

A po očku jsem si všimla, že můj psychiatr nenápadně rozvazuje tkaničky u bot a zručně váže oběšencův uzel.

 

Napadlo mě, že mi chce alternativně ulevit od mého trápení, ale když se začal věšet na kliku od dveří, došlo mi, že tato léčebná metoda není určena pro mě.

Nutno říci, že pan psychiatr myslel na všechno.

Prozíravě doufal, že kdyby se náhodou neoběsil, tak ho někdo milosrdně umlátí dveřmi.


Během mého sezení jsem mu tedy rozmlouvala sebevraždu a ujišťovala jsem ho, že spolu to zvládneme a hned jsem si domluvila další sezení.

 

Na zpáteční cestě jsem byla tak konsternovaná, že jsem si koupila nekřesťansky drahou láhev vína, než mi došlo, že už vlastně několik týdnů vůbec nepiju.
Láhev jsem darovala velmi hladovému bezdomovci na nádraží, který ji okamžitě začal otvírat zbývajícími dvěma zuby a mezi dásněmi pěl ódy na mou štědrost.

 

 


Zamyšleně jsem nasedla do vlaku a přemýšlela o nesmrtelnosti,

protože nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být ještě hůř

vaše

 

VERONIKA

 

 

Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Jsem zcestovalá a byla jsem všude, naštěstí ne jako klient. smilies/wink.gif
prosinec 30, 2020 19:31
... : NČ
Nepochopil jsem. Mám holt dlouhý vedení. Snad teda za pár dnů mi něco dojde .....
leden 02, 2021 09:44
... : *deeres*
Jenom sranda, neber to vážně!
Já tedy nejspíš nemám štěstí, protože jsem byla v blázinci, to při príležitosti "Den otevřených dveří", v márnici třikrát (teta, babička, kamarádka), to je hodně blbej zvyk. Na hřbitově mockrát, četné dědictví po předcích, taky mohli nechat jiný majeteček. Úplně ve vězení ne, pouze jsem byla zadržena přes noc v Bartolomějský u příležitosti Majálesu v roce 1965. A nemocnici, tak tu jsem si také párkrát užila. Jenže já nepřemýšlím o blbostech, ať se z nich hroutí ostatní,já je neberu vážně.
leden 03, 2021 13:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]