O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PODRUHÉ ZMASÍROVANÁ VERONIKA PDF Tisk E-mail
Středa, 16 prosinec 2020
I po zkušenosti s nedobrovolnou erotickou masáží jsem neupustila od hledání té pravé masérky, která mi pomůže od bolesti a napjatých svalů. Jedna známá mi doporučila specialistku ve svém oboru. Vzhledem k tomu, že platím nekřesťanské peníze za zdravotní pojištění, které mi pokrývá štědrou částkou výdobytky alternativní medicíny, hledala jsem masérku, která je uznaná pojišťovnou a zároveň svou práci opravdu umí.


A protože ta moje známá se opravdu vyzná, oslovila jsem tedy na její doporučení čarodějnou masérku, která krom různých druhů masáží se zabývá alternativní medicínou, či životním couchingem. Dokonce dojíždí domů. Což tedy bylo opravdu velké plus.
 
Když přicházela k mému příbytku, její výzor, vlasy, pleť a koblížkovité proporce dávaly znát, že rozhodně neholduje zdravému životnímu stylu. Ne, že by to bylo nutností, ale přiznám se bez mučení a hnidopišsky, že od lidí, kteří se zabývají alternativní medicínou, to trošku očekávám. Stejně, jako bych nešla ke kadeřnici, která má nehezké vlasy, nebo k manikérce, která má hnusné nehty.
Když začala rozkládat své pracovní náčiní (masérský stůl), nabyla jsem pochybnosti, zda mě ta starožitnost vůbec udrží. Stůl se klátil, vrzal a kolíbal a já se bála vůbec pohnout, abych tu antikvitu pod svou váhou nerozbila.
 
Lehla jsem si s velkou dávkou opatrnosti na břicho a masérka začala krouživými pohyby zahřívat svaly. Buď si zapomněla ostříhat nehty, nebo měla v dlani schovanou drátěnku, protože při každém sebemenším pohybu mě škrábla a má citlivá kůže křičela bolestí. Pak se přesunula k mé hlavě, kdy jsem měla přímo u ucha její trup, a tak jsem mohla zcela nedobrovolně a nelibě naslouchat trávicím procesům jejich bezpochyby aktivních střev.
V nezdolném záchvatu optimismu jsem si snažila namluvit, že je to bublání rozbouřeného horského potůčku. Ovšem, opravdová bouře měla teprve přijít.
 
 
Švédská masážZatím, co milá masérka hnětla mé svaly jako těsto na nudle, plyny z jejích střev si našly cestu ven a masérka začala vykrkávat oběd a předchozí dvě večeře.
Dle páchnoucího odéru si troufám říci, že měla k obědu vačici nadívanou salámem a houbami.
Co měla k večeři si netroufám odhadnout, ale tuším, že už to mělo prošlou záruční lhůtu.
 
Během dalšího masérského počínání si našly plyny cestu ven i opačnou stranou trávicího ústrojí, a zatím co mi slzely oči, došla jsem k závěru, že milá paní masérka hnije zevnitř.
Já ležela úplně bez hnutí a snažila jsem se nemyslet na to, jak pachová stopa jejího zažívacího ústrojí zaplavuje můj maličký byt, a zapřísahala jsem se, že to je úplně naposledy, kdy jsem si někoho nechala doporučit.
 
Když dokončila své dílo, ze kterého jsem tedy nebyla moc nadšená, neboť z toho starožitného lehátka mě bolely svaly víc, než kdy předtím, navštívila milá masérka mé WC.
Vzhledem k tomu, že mám opravdu maličký byt, kde mi nic neunikne, nemohla jsem si nevšimnout, že si masérka po použití WC neumyla ruce.
 
Po jejím odchodu jsem vystříkala byt lysolem a přísahám, že už si domů nikoho takového nepozvu.
 
 

zmasakrovaná VERONIKA

 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
Ta Tvoje známá, "co se opravdu vyzná" Tě možná nemá moc ráda. Třeba tu prdící masérku měla taky doma, tak Ti jí poslala, aby sis taky užila.
prosinec 17, 2020 07:22
... : NČ
V zdravém těle - zdravý vzduch! Brou chuť.
prosinec 17, 2020 12:20
... : Krakonoš
Obětí se člověk nerodí, obětí se stává. A dá se s tim kdykoli přestat. smilies/wink.gif
prosinec 19, 2020 01:42
... : *deeres*
Jedinec slušně vychovaný,když narazí na neadrtálce,tak mu v asertivitě brání výchova. Prostě je mu blbý, sdělit dotyčnému, že je prase. Veronika asi nebude oběť, Veronika je vtipálek, který píše své historky pro naše pobavení

prosinec 20, 2020 20:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]