O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK JSME CHOVALI NEUŽITEČNÁ ZVÍŘATA PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 listopad 2020
Přejít na obsah
JAK JSME CHOVALI NEUŽITEČNÁ ZVÍŘATA
Strana 2
Strana 3
Většina rodičů to zná... Rozzářené dětské oči, když se zeptáte, co by dítko chtělo od Ježíška a ono odpoví, že štěňátko, koťátko nebo jiné zvířátko. Já měla to štěstí, že moje máti měla Viktora, Honzova babi Filipa, křížence špice, takže Sim co rozum brala, měla psí kamarády, se kterými se mohla potěšit. Jako malá nikdy přímo psa tedy nežmuntrala.

 

 


Byli jsme proto rodina několik let zvířenyprostá a ne že by mi to vadilo.Tohle se mělo změnit a ta změna přišla ze strany, kde bych ji očekávala ze všeho nejmíň.
Sim chodila do první třídy, Honza byl mimino několik týdnů staré, venku mrzlo, až praštělo.
Já seděla doma v klidu a s knížkou, šťastná, že díky kojení opravdu nemusím na hokej.

Můj milý na něj totiž chodil docela rád a já nemálo zápasů absolvovala s ním, protože žil v přesvědčení, že: Kam jdu já, půjdeš i ty.  Abych mu nekřivdila, bylo to i naopak a postupně se naučil, že i když se milujeme, nemusíme sdílet úplně všechno. (Myslím, že k tomuto závěru dospěl asi po čtvrtém nebo pátém baletním představení.)

Děti jsem uložila, večeře na něj čekala, takže jsem dál pokračovala v bohulibé činnosti spokojená, protože náš syn na rozdíl od své starší sestry spal šestnáct hodin denně a v postýlce a já tak mohla přečíst stohy knížek. Už když jsem slyšela klíč v zámku, vyšla jsem Honzovi v ústrety, abych ho nasměrovala rovnou k té večeři, dala si ji s ním a šla taky spát.

 

 

White Mouse Sits On The Floor Portrait Of A Rodent Stock Photo - Download  Image Now - iStock Hokej prý byl fajn, Škodovka vyhrála, ale…

„Už nikdy s tvým otčímem na hokej nejdu,“ - to mě docela zarazilo, protože s námi matčin přítel chodil docela rád, Honzovi to taky nikdy nevadilo.

„No co bys dělala. Šli jsme od zimáku, on se najednou zastaví a říká, že vidí myš. A to jsme měli jen dvě piva před hokejem a pak dvě o pauzách.“
Hlavou mi proběhlo, co vím o deliriu tremens, že jestli se na tom hokeji picli, tak s máti zas nebude řeč. Ale ten můj medvěd opile nevypadal a Véna by přece sám nepil.

„Když to říkal znovu a znovu, tak jsem se teda sehnul…“ zároveň s tím sáhnul do kapsy a v dlani se mu něco zamlelo.

 

 

Já se lekla, zapištěla, on se lekl, trhl sebou a to bílé cosi udělalo hop a davaj pryč. „A je v háji. Celou cestu ho zahřívám v kapse, tak se asi probral. Budeme mu říkat Stuart. Teda jestli ho chytneme. Sim bude nadšená, pořád kouká na myšáka Littla.“

Já ho jednou vážně zabiju…



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]