O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DNES JSEM BYLA FAKT SKVĚLÁ! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 listopad 2020
Je tak snadné udělat ze sebe totálního blbce... Bylo asi tak devět ráno a něco v bytě začalo vydávat divný zvuk, bzučelo to jako dráty vysokého napětí.Z bytu byla najednou rozvodna. Asi lednice? Tak jsem jí vypnula, lednice to ale nebyla. Pak jsem vypnula celý byt, pořád nic. To už bylo jedenáct dopoledne a já pěkně vytočená. Zřejmě blb soused těží bitcoiny a za stěnou řve jeho počítač. Jdu na něj zazvonit, ale není doma. Tak mu jdu do sklepa vyhodit na chvíli hlavní jistič. Takže soused to také není...

 

Bude to soused nade mnou, nahodím proud sousedovi vedle a vyhodím jistič tomu nahoře.

A zase nic, pořád mi to tady huláká a vytáčí k nepříčetnosti.

 

Poslední možnost, vedle souseda nade mnou, je servovna k TV a internetu, a tak volám správce.

Správce je takový hodný, starší pán, za chvíli ochotně přijede, zkontroluje server a tvrdí, že ten to také není.

 

 

Helena (33): Sousedé nad námi se každodenně hádají, musela jsem zavolat  policii - OnlyU

 

 

Ten příšerný zvuk si pak jde poslechnout ke mně do bytu a tvrdí, že to není vysoké napětí, to by znělo jinak. Přiloží ucho k vibrující stěně, poklekne k sedačce a pak vytáhne zespoda sedačky kufr. Ten se vztekle, co mu síly stačí, otřásá.

Tak ho otevřeme a hádejte, co to tam bylo?

 

Ráno jsem začala balit věci, které si odvezu do Bubákova. Hrnce, nějaký porcelán a hygienické potřeby. Šampon, mýdlo, zubní pastu i náhradní elektrický kartáček na zuby, který běžně nepoužívám. Ouha, kartáček měl vybité baterky, tak jsem je vyměnila, ale stejně nefungoval, oškrábala jsem zkorodované kontakty, a stejně pořád nic, a ne, a nejde.

Nevadí, řekla jsem si, vezmu ho ssebou a zeťák ho snad pozbudí k činnosti kontaktolem. Kartáček jsem dala do igeliťáku a přistrčila do kufru s nádobím. Jenže - ten chcíplý kartáček se za nějakou dobu zmátořil a začal tam v těch hrncích rotovat...

 

Ještě, že správce sítě je takový hodný a slušný člověk.

 

DEERES

 

Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Večer mně volala milovaná dcera, tak jí to vyprávím, smála se div nepraskla a hned to komentovala. Že prý mám být ráda, že to byl opravdu jenom ten elektrický zubní kartáček, a ne vibrátor.
Pěkně drzá!
listopad 11, 2020 10:46
... : Iris
Nechtěla jsem být první, kdo si vzpomene na vibrátor, popravdě - čekala jsem řadu podobných legrácek, zejména od našich pánů, nic nepřišlo. Elektrický kartáček schovaný v kastrólu, to musel být rachot, docela mě ta představa pobavila.
Naopak vůbec zábavný nebyl můj asi dva roky starý zážitek, kdy mě ze spaní tak kolem dvou hodin v noci vzbudil brutální randál, který jsem po náhlém probuzení nedokázala vůbec identifikovat. Zřejmě vlivem zvětšení tlaku ve vodovodním potrubí praskla trubka přivádějící vodu do bojleru, oba konce trubky se posunuly a voda pod tlakem bušila do dna bojleru - byl to infarktový rámus. Navíc se voda v předsíni na podlaze začala rychle zvedat přibližně ke kotníkům, já v tom běhala v pyžamu, hystericky jsem vzlykala, klouzala a padala v té vodě a bez brýlí nedovedla ani vymáčknout nějaké číslo na telefonu, natož abych si vzpomněla, kde je nějaký přívod vody, který bych mohla zavřít. Všechno to bylo strašné, ale nejhorší byl ten randál, který jsem v prvních okamžicích s ještě spícím mozkem nedokázala umístit.
listopad 11, 2020 19:06
... : doktor
Deeres děkuju,super zážitek.Prožíval jsem to s tebou.Hezké odpoledne.
listopad 13, 2020 12:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]