O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK JE DŮLEŽITÝ MÍT ŘEZNÍKA PDF Tisk E-mail
Neděle, 11 říjen 2020

Tak teď nevím, co je mi trapnější. Jestli si kupovat stahovací kalhotky, nebo maso. Řeznictví je pro mě neprobádaná oblast. Odliším tak maximálně vepřový od hovězího, když je k tomu cedulka. Ale termín kližka nebo karabáček... to už jde mimo mě. Kdyby mi řekli, že je to z buvola, tak jim to uvěřím.

 

 

Nebo co se k čemu používá! Levá, pravá, přední, zadní, bok nebo dokonce oháňka! Tý už se fakt bojím, že ji budu muset třeba škubat nebo tak něco.

Nějak mi uvízlo v hlavě, že řízek by měl bejt spíš z vepřovýho než hovězího, ale to je tak všechno.

 

Dneska jsem přišla ke "svému" řezníkovi a povídám: Potřebuju nějaký maso, který dám do trouby a ono se samo upeče. Asi pro 4 lidi. A může bejt tučný. My máme tučný rádi. A neumím vařit, dodám pro pořádek.

 

Řezník už mě zná a ví, že doplňující otázky jsou úplně zbytečný. Takže řekne - dám vám tučnější tohle a libovější tohle.

A odejde.

Pak mi to nabalí, já zaplatím a vyřízeno.

 

 

NYC Shows Love To Essential Workers With 'Lean On Me' Sing-A | New York's  Country 94.7

 

 

Doma to dám do trouby, posypu kmínem a valim to na 200, dokud z toho nepřestane cákat krev.

 

 

Když jsou správný lidi na správnejch místech, život je vlastně snadnej.

NEOHROŽENÁ ŽENA

 

 

Komentáře (2)add feed
... : doktor
Hahaha,jsem rád,že jsem starej a starý životní školy.Toto je příklad,který dokazuje,že se do dnešní free doby nehodím. Super přiznání,co na srdci ,to na jazyku. Hezké odpoledne.
říjen 12, 2020 12:22
... : *deeres*
Já jsem s masem jednou také narazila a udělala jsem ze sebe totálního blbce. Maso jsem nakupovala cestou z práce domů, pod závorami v Libni. Dneska by to bylo pod metrem Palmovka.
Měla jsem obrovskýho masožravýho kocoura a tomu jsem tam kupovala hovězí slezinu a protože tehdy nebyly žádné kočičí konzervy, nebo granule, tak jsem mu z toho pekla kočičí sušenky, aby měl co žrát, když jsem odjela nq víkend. Hovězí slezina, je takový krvavý plát mezi dvěma blánama.
Jednou tam tak v té Masně stojím ve frontě a jedna paní přede mnou se ptá, co jim to tam visí na háku. Já, paní chytrá, jsem hned věděla a náležitě a hlasitě paní poučila, že je to přeci jasný, jsou to jazyky. A ono to i tak vypadalo. Ale nebyly to jazyky, jak mně s přezíravým úsměvem poučila řeznice, byly to vepřové slezinky. Nějaký čas jsem pak nakupovala jinde.
říjen 12, 2020 20:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]