O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAŽDEJ MÁ NĚJAKEJ HANDICAP PDF Tisk E-mail
Pondělí, 31 srpen 2020
Přejít na obsah
KAŽDEJ MÁ NĚJAKEJ HANDICAP
Strana 2
Přátelé, kamarádi. Dneska mám zase takovej nejistej večer. Hlavu mám plnou ... no jak to říct slušně. Tamtoho na spláchnutí. Chodím doma od jedný vymalovaný zdi ke druhý a trpím stihomamem. Schíza. Rovnováha v prdeli. Ale já ji zas získám zpátky, jen co najdu nějaký vhodný bidlo. Když jsem dneska s tátou sama přestěhovala klavír, došlo mi, v jak hlubokým průseru jsem. Ženská, která má sílu jako chlap, nepatří do slušný společnosti a vůbec se nedivím, že mě nikdo nechce. Muži chtějí mít doma cukřenku. Ne Fibingerovou.

 

 

 

No, když jsem tak po celým dnu mytí lištiček, podlahy, kapiček, zárubní a natírání rohů a koutů, a následném nekončícím úklidu seděla na zemi, zpocená, špinavá, smradlavá a koukala jsem na ten přestěhovanej klavír, napadlo mě, že je všechno ztracený. Všechno je ztracený, protože já jsem něco jako univerzální klíč.

 

Všechno, co člověk tak může potřebovat. Kuchařka jsem. Malířka pokojů. Zahradnice. Pračka. Myčka. Stěhovák. Spisovatelka. Napíšu vám cokoli. Celej web vám napíšu. Brožurku taky. Heslo na plakát? Není problém. Chcete něco prodat? Nechte mě na to něco napsat.

 

A co diplomku? Nechtěl by někdo diplomku? Ty taky umím. Pak taky umím dávat rozhovory do časáků a nechat se k nim epesně vyfotit.

 

A ještě umím zpívat! Poněkud nepraktická dovednost, ale taky dovednost.

 

 

 
 

 

 

A taky umím organizovat. Zorganizuju vám od života po konferenci nebo zájezdu do Leningradu úplně všechno. Umím totiž předvídat ty průsery. V tomto oboru sa to šikne.

 

Dále umím vyslechnout. To umím moc dobře. Vyslechnu kohokoli a kdykoli. A jsem úplně potichu. A když pak skončí, tak řeknu něco strašně chytrého, a ten co se vyslýchal, se pak rozbrečí a ještě mi poděkuje.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]