O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZA ROMANTIKOU NA YUKON - 16. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 srpen 2020
Přejít na obsah
ZA ROMANTIKOU NA YUKON - 16.
Strana 2
Chtěla jsem se mu vyškubnout, ale byl na mně příliš silný a než jsem stačila zavolat o pomoc, zacpal mi rukou pusu a druhou škubnul za halenku ... Zakousla jsem se mu do ruky vší silou, vykřikl bolestí, já využila momentu jeho překvapení a vytrhla se mu, a začala utíkat a křičet. Podařilo se mi doběhnout na volné prostranství, kde byly osvětlené dveře vrátnice, ve které se objevilo několik postav. "Co se děje?" zeptal se starší muž, patrně vrátný.

 

 

Nedokázala jsem hned odpovědět, byla jsem udýchaná z toho sprintu, srdce mi lítalo jak splašené, nemohla jsem popadnout dech a svou ubohou franštinou se jim pokoušela vysvětlit, co se stalo. Bylo vidět že se tohle nikomu nelíbí. Takové věci v rezortu rozhodně nepotřebují. Snažila jsem se jim popsat, jak asi vypadal a co měl na sobě, ukázala jim potrhanou blůzu, stopy po sevření na pažích a řekla jim, že mně mohou najít v pokoji číslo 15, že jsem unavená.

 

Po pravdě řečeno jsem nemyslela, že by ho ještě mohli najít, určitě zmizel hned jak uviděl, že jsem se dostala z jeho dosahu.

Vlítla jsem do pokoje, celá rozcuchaná a vypěněná; kdyby Alain přišel do diska jak mi slíbil, tohle by se nestalo... ale jasně, jeho fotbal!!! Pohlédl na mne od televize a vyděsil se. "Co se Ti stalo?" "Celkem nic", odpověděla jsem naštvaně. "Jenomže po cestě z diska mne nejakej Arab málem znásilnil!"

 

"Ty jsi nešla s těmi Němci?" "Ne, představ si to, ze mi bylo bez tebe smutno a nebavila jsem se, tak jsem šla za tebou!" Se vzlykáním jsem mu vyprávěla celou příhodu. "Mon cheri", objal mne, "Už na to nemysli, je mi to moc líto, že jsem tě nechal jít samotnou... jsi v pořádku?"

"Až na těch pár modřin, jo!"

 

Abych se uklidnila, šla jsem se osprchovat a pak jsme si sedli ještě na terasu, ale za chvíli se mi chtělo spat...

Ráno jsme si objednali snídani na verandě. Bylo poměrně brzo ráno a velice prijemně... Pod nama se leskly ty zdejší půvabné minivodopádky, byli jsme od nich tak blizoučko!

Ranní sluníčko je pozlacovalo a já jsem se cítila zase už ve své kůži...

 

"Dneska pojedeme do Douz ... a víš co? Chtěla bys na trip s velbloudama?" (To bylo moje největší přání...) Šli jsme se odhlásit z hotelu. "Můžete moment počkat, prosim?", řekl recepční a odešel vedle do kanceláře. Podívali jsme se na sebe... ze by jim zase vadilo, že nejsme manželé? No, teď už je nám to stejně jedno...

Přišel starší pán, který se představil jako ředitel hotelu. Napřed se nám omluvil za včerejší incident, vyptal se mne na podrobnosti (dokonce v angličtine!). Pak nám ještě řekl, jak velice ho mrzí osobně, že něco takového se mohlo stát v jejich resortu. Toho darebáka bohužel už nechytili, ale abychom na důkaz, že to hotel skutečně mrzí, přijali tedy pohostinství zdarma...

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]