O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VERONIKA - KRUTÁ SAMA NA SEBE PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 srpen 2020
Plavková sezona začala a já s nelibostí zaznamenala, že čím dál častěji nosím nazouváky, neboť zavazování si tkaniček na mých rozkošných růžových teniskách se pro mne stává adrenalinovým sportem. Abych ještě zachránila co se dá, a nestala se tak nedobrovolnou chodící reklamou nedalekého pneuservisu, zakoupila jsem si intenzivní čtyřtýdenní program v místním fitness, které je pouze pro ženy, a má přiléhavý název: „Břicho-pryč trénink“.

 

 


 

Reklama slibovala zaručený úspěch při pravidelném tréninku, který vypadá jednoduše a zvládne ho (prý) každý doma. Cvičení se skládá z šestnácti silových cvičení zaměřených na břicho, a z patnácti kardio cvičení, kdy každé jedno trvá maximálně 50 vteřin.

 

Zní to jednoduše, že? Opak byl pravdou.

 

Když jsem přišla první den na trénink, s potěšením jsem zaznamenala, že ve cvičebním studiu jsem nejštíhlejší. Vzhledem k mým načechraným proporcím je to spíš smutné, než veselé, ale trošku mě to uklidnilo.

Trenérka mě zasvětila do jedinečného konceptu onoho studia, který spočívá v tom, že každý člen má svou čipovou kartu, kde jsou nahrány cviky na míru. Karta se přiloží k velké obrazovce, kde na vás koukne jedna a ta samá cvičitelka.

 


 

Cviky nejdřív ukáže a pak cvičíte zároveň s ní. Přístroj měří efektivitu, rychlost a preciznost cvičení a zároveň scanuje vaše držení těla, kontroluje, zda cvik děláte správně.

 

Zároveň mě trenérka upozorňovala, jak důležitá je pravidelnost, disciplína a stravování pro docílení kýženého výsledku. Tato slova z jejich úst však zněla poněkud komicky, když si uvědomím, že s její postavou (stejnou jako já) by v učebnici zoologie mohla hravě zastoupit kytovce.

 

Ale OK, třikrát jsem se zhluboka nadechla a přidala se ke spolutrpitelkám. Při prvním kardio cvičení jsem se zvědavě rozhlížela kolem a škodolibě se usmívala na ostatní dámy, neboť jejich nerovný zápas s cvičební gumou, kterou pravděpodobně nikdy neviděly, byl opravdu k popukání.

 

Posléze, už značně zahřátá, jsem sebevědomě vzala do ruky sedmikilovou činku, abych si střihla dvacet dřepů se závažím; ale měla jsem zpocené ruce, takže mi činka vyklouzla a upadla na palec. Místo ukázkových dřepů jsem zatančila tanec svatého Víta s mnoha baletními prvky, včetně hlasitých expresivních audio projevů v pěti jazycích.

 

Tentokrát mi spolutrpitelky z řádu tlustokožců mou škodolibost třikrát oplatily.

Dobře mi tak.

 

Ale: po dvou týdnech, kdy se moje zásoby z pravidelně kontrolované ledničky zmenšily, byl výsledek o 4 cm na bocích příznivější.

Tak uvidíme, kdo se bude smát naposled.

 

URPUTNÁ VERONIKA

 


Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Vlastně to je docela jednoduché a stačí si to spočítat na prstech. Jestli za rok ztloustnu o blbé dvě kila, kolik to asi je za dvacet let?
Na fitcentrech je nejhorší, že už s tamním cvičením nesmíte nikdy přestat. V okamžiku, kdy polevíte a důvod proč tam zrovna dneska nejít se vždycky najde, až nakonec veškeré odhodlání vyprchá a najednou zjistíte, že jste na své staré váze. Je mnohem lepší najet na pohyb, který je nám víc přirozený a který nkonec i baví určitě víc, než kolem sebe mlátit činkama, nebo se snažit přetrhnout gumu. Cyklistika, tenis, plavání, turistika.....
srpen 03, 2020 09:21
... : *deeres*
Nějak mně tam nějaké to slovíčko vypadlo, snad to přelouskáte smilies/wink.gif
srpen 03, 2020 09:23
... : strejda
Na Verončině psaní se mi líbí její úsměvné zážitky, styl psaní a čeština. Toť vše.
srpen 03, 2020 14:04
... : doktor
Veroniko,potřeboval bych tvojí vytrvalost,elán a super náladu.Ahoj trpitelko.
srpen 05, 2020 12:39
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]