O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZPRÁVY? LEDA JEN TY DOBRÉ! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 červenec 2020
Už jste někdy zkusili nechat televizi vypnutou, zapomenout na noviny a nechat všechno jen tak plynout? Vykašlat se na politiku, myšlenky na to, co bude, vášnivé debaty o politicích a politické situaci? Já jo. A je to neskutečně příjemné! Prostě ráno zapnu notebook, vyřídím maily a pracuju, jak je potřeba. V pauzách kouknu na posty svých známých na G+ - někdy se zasměju, jindy vrtím hlavou.

 


 

 

Večer randím nebo vařím nebo koukám na počítači na film/seriál nebo čtu nebo lelkuju nebo poslouchám svou oblíbenou hudbu nebo sedím s přáteli.

V noci spím, sním, miluju se, lelkuju, čtu... a někdy brousím na netu, hledám zajímavosti z oboru, bavím se se známými na Facebooku, Skype nebo Google Hangouts. Občas se podělím o pěknou muziku, zajímavý film nebo seriál, video, vtip nebo dobrou hlášku. Někdy diskutuju, někdy ne.  I tak si troufám říct, že vím, co se ve světě děje. Neuteču tomu, protože lidé o tom mluví, píší, fotí, točí filmy.

 

Od té doby, co jsem přestala sledovat politické dění a vlastně dění vůbec, ubylo vášnivých výměn názorů a přibyly zážitky. Zklidnila jsem se a více se usmívám. Ztratila jsem potřebu být pokládána za tu, „co je vždycky v obraze“ a stala jsem se tou, které je fuk, co je in a co je out.  Určuju si to totiž sama. Momentálně u mě v žebříčku vede jídlo: začala jsem více vařit, víceméně zdravě a nesmírně mě baví si jídlo užívat. Třeba nedávno, když u mě byl můj skvělý přítel DM: uvařili jsme si cous-cous, dušené žampiony, umíchali salát.....a hodinu seděli u stolu, pomalu kousali každé sousto, blaženě přivírali oči a jediný zvuk, který v místnosti zazníval, bylo naše slastné: „Mmmmmmm....,“ případně veselé „Ňom ňom.“

 

 

Men or Women ..Who are Better Cooks ? Cooking Competition Between ...

 

Nádhera!

 

Kdybych byla lékařem, každému bych naordinovala dobré jídlo, vychutnávané v klidu, pohodě, s radostí a někým blízkým. A pak dobrou knihu nebo film. A samozřejmě hudbu. A blízké lidi kolem.

Žádná televize, žádné noviny, žádné zprávy. A když, tak jen o dobrých lidech, zajímavých věcech, poutavých zážitcích a hezkých prožitcích.

Ačkoli to tak možná nevypadá, je jich pořád hodně.

 

Schválně, zkuste to taky... Nevrťte hlavou, anebo jo, klidně si myslete, že jsem magor, ťukejte si na čelo, nebo se mi smějte, mě se to nijak nedotkne. Ale vyzkoušejte to..

Aspoň na chvíli zavřete oči, zhluboka se nadechněte a myslete na něco, co vám dělá radost. Usmějte se a užijte si těch pár vteřin, kdy si uvědomujete, jak je vám fajn. ...

 

Večer to zkuste znovu, a zítra taky. Nechte televizi vypnutou – beztak byste nadávali, že nic nedávají, anebo ano, ale nestojí to za nic. Nekupujte si noviny, ale pořiďte si třeba knihu nebo se potěšte hezkým filmem. Zavolejte někomu blízkému a zkuste si jen s ním popovídat..

 

Pokud si i teď ťukáte na hlavu a myslíte si něco o bláznivé ženské, která nemá ani šajn o tom, jak důležitou práci děláte a jak velké starosti máte, nedá se nic dělat.

I tak vám díky za to, že jste tenhle spot přečetli.

 

ROSEANNE

 
Komentáře (5)add feed
... : NČ
Jo, to je jistě moc fajn. I tak lze užít život. Když je doživotně zaručenej příjem peněz, když nejsou děti, tím ani starosti o budoucnost dětí či vnoučat. Tím ani není třeba chodit k volbám, protože, když se nezajímám, je nesmysl volit, když stejně o nikom nic nevím.
Ale jo, proč ne. I tak lze užít život.
červenec 28, 2020 08:22
... : doktor
Anne,bezva počtení.Vždyť máš pravdu i ve věku kmetském nepotřebuji se rozčilovat a televize mi v mnoha případech nenabízí nic víc než ..... ( darmo mluvit ) Tak Roseanne děkuji za úsměvné počtení.Přeji úsměvné dny i noci plné pohody.
červenec 28, 2020 12:23
... : kyttka
Tak nějak pštrosí, připadá mi. Ale každého věc.
červenec 28, 2020 14:33
... : *deeres*
Pštrosí ano, ale vzhledem k tomu, co se k našim uším dostane mediálního šumu, ze kterého stále hůře vybíráme co je pravda a co ne, dělá pro své duševní zdraví to nejlepší.
Já si to sice poslechnu nebo přečtu, jenže já o sobě vím, že se kvůli tomu věšet nebudu.
červenec 29, 2020 10:52
... : andrea
No, ono je dobrý se rozčilovat jen nad tím, co nějak můžu sama změnit, nebo pomoci, když se připojím. Ale dělat si vrásky z věcí, které jdou mimo mně?
Třeba teď dodržuju, co se má, ale neskučim a když můžu, tak pomůžu.
červenec 29, 2020 19:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]