O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VERONIKA A JEJÍ LÁSKY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 červen 2020
Za chvíli mi skočí čtyřicítka na hrb (přesněji řečeno za dva roky a tři měsíce) a pořád jsem svobodná, bezdětná a až na pár milostných dobrodružství, nezadaná. Nepovažuji se za škaredou, myslím si, že ani hloupá moc nejsem. Jsem sice trošku načechraná, ale díky vhodně zvolenému oblečení dokáži mnohé skrýt a make–up také udělá svoje. Své nároky jsem už zredukovala. Nečekám prince na bílém koni. Úplně mi bude stačit zachovalý kníže s ojetým autem.

 

 

 

 


 

Bohužel, v mém věku jsou už ty lepší kusy rozebrány, a když náhodou někdo použitelný je k mání, je v tom vždycky nějaký háček. V jednom ze svých mnoha záchvatů nostalgie jsem si udělala drobnou rekapitulaci mými předchozími vztahy, abych si udělala obrázek o tom, proč to nevyšlo.

 

 

Dušan - to byl Slovák. Mužný, svalnatý a blonďatý kořen. Byl můj první a taky moje první opravdová láska se vším všudy, která mě zasvětila skoro do všech sladkých tajemství, o kterých jsem si do té doby četla pouze v učebnici biologie. Naše velká láska ovšem trvala pouze do přerušení mého hymenu za zvuku písničky Anjel od Maduaru. Pak skončila a já poznala utrpení nešťastné lásky a dopad bezedné naivity náctiletých. On měl zářez a já přerušenou panenskou blánu.

 

Sergio Ramiréz (Mexičan), toho jsem poznala, když jsem žila v Mexiku. Byla to láska jako z telenovely. Představte si bohatého vzdělaného a krásného chlapa, který se zamiloval do chudé Evropanky, ale rodina mu již zamluvila sňatek s někým jiným. Byla to nádherná láska, jako z románu. On měl velký dům se služebnictvem, pocházel z velmi dobrých rodinných poměrů. Já byla dcera horníka a průvodčí a bydlela jsem v levném hotelu, kde jsem se živila polévkami z pytlíku. Moc jsme se milovali, ale naši lásce nebylo přáno. On se oženil a já se vrátila do Česka. Po 16 letech si mě našel na Linkedin, ale happyend nečekejte. Naše láska se smrskla na pár zdvořilostních frází a pak už nic. Ale přesto na něj pořád ráda vzpomínám.

 

Giuseppe (Sicílie) – byl ve službách italského námořnictva, jako navigátor. Vzhledem k jeho proporcím je mi dodnes záhadou, jak se soukal do ponorky. Pro Giuseppeho jsem byla více méně panenkou na hraní. Oblékal mě, kupoval mi líčidla, parfémy, vodil mě ke kadeřníkovi a přetvářel mě k obrazu svému. Já byla mladá naivka a pár let po revoluci mít oční stíny od Diora, nebo boty od Valentina, to bylo něco, jako vyhrát v loterii. Když jsem trošku přibrala, tak mě za to peskoval, ale já si z toho moc hlavu nedělala. V našem vztahu jsem byla já Ital víc, než on. Zjistila jsem, že se nedávno oženil. Jeho paní je sice štíhlá, ale ani značkové svatební šaty nezachránily to, že připomíná skákajícího obojživelníka.

 

 

Фотографии : affection,beach,couple,embrace,fun,happiness,happy ...

 

 

Joao Manuel (Portugalec) – to byla láska s velkým L. Joao Manuel byl úžasný milenec, pozorný, hodný, milý, chytrý, obětavý a chlap s velkým CH. Byl druholigovým fotbalistou ve Švýcarsku a žili jsme spolu v jednom stařičkém dřevěném domku společně s jeho vousatou sestrou a jejím nevousatým manželem. Jedli jsme každý den fazole s rýží a byli jsme velmi šťastní. Když se mi svěřil se svým záměrem oženit se se mnou a mít jako správný katolík hodně dětí, dostala jsem strach a utekla jsem mu. Dodnes toho velmi lituji. Pět let na mě čekal, než poznal Shrekovu Fionu po zakletí a tu si taky vzal. Budiž Joaovi ke cti, že nikdy nebyl povrchní a věřím, že jeho současná partnerka je mu dobrou ženou a manželkou.

 

William (Anglie) – byl anglický aristokrat, nepřímý příbuzný královské rodiny. Krásný, vzdělaný a inteligentní. Taky milovník swingers, bisexuál a hazardér. Nic pro mě, která má panický strach ze sexuálně přenosných chorob a při sexu jí úplně stačí jen jeden partner a to opačného pohlaví.

 

Florin (Srbsko) - prvoligový fotbalista. Nepil, nekouřil, byl vegetarián. Krásný chlap s dokonalým tělem. Co mu ovšem Bůh přidal na vzhledu, to mu ubral na mozku. Vadilo mu, že jeho přítelkyně (já) pije pivo, ale nevadilo mu, že jeho bývalá přítelkyně, se kterou sdílel společnou domácnost, se živí jako striptérka a nechává se ohrabávat od cizích chlapů.

 

Francesco (Italo – Švýcar) – metrosexuální narcis, natolik zahleděný do sebe, že si ani nevšiml, že jsem se s ním rozešla.

 

Daniel (Švýcar) – to byla opět velká láska s velkým L. Opravdový princ z pohádek. Zažili jsme spolu toho spoustu. Byl akční, trpělivý, uměl naslouchat, plnil přání na počkání a zázraky do tří dnů. Když moje matka těžce onemocněla, jel hned po práci v noci 12 hodin za mnou do Česka, aby mě psychicky podpořil a překvapil v posteli květinami. Muž, jakého by si každá žena přála. Bohužel jen do té doby, než jsem přišla domů, v ložnici byla jiná paní a drahý mi mezi dveřmi oznámil, že už s ním nebydlím a já se stala z minuty na minutu bezdomovcem. Abych pravdu řekla, dodnes nevím, co se vlastně stalo a proč se tak zachoval. Je to už pár let a pořád mě to strašně bolí. No, ale našla jsem si záplatu.

 

D. (Švýcar) – prezident soudní komory, soudce odvolacího soudu a vojenského soudu. Zachovalý pán, inteligentní, pozorný, dalo by se říct, že ideální partner. Jedinou chybou na našem vztahu je jeho manželka.

 

 

A tak jsem došla k závěru,

že nejsem single, protože mě nikdo nechce,

ale proto, že si mě každý nezaslouží.

 

VERONIKA

 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
No jo, když Ty lovíš v cizích vodách ! Co takhle nějakýho Lojzu - traktoristu ? Sice by Ti nekupoval značkový botičky, ale pomiloval by Tě třikrát denně. Jen jestli bys na to měla náladu a čas mezi starostí o hejno dětí, slepic, prase a králíky... smilies/grin.gif
červen 30, 2020 06:39
... : *deeres*
S Lojzou-traktoristou by nebyla taková zábava. Takhle je sice sama, čtyřicítka pomalu na hrbu, ale zase ty vzpomínky, to je něco. A Lojzu-traktoristu si pořád ještě může nabrnknout.
červen 30, 2020 12:17
... : NČ
No těbuch. Jen ze zvědavosti po pointě jsem to přečet, bohužel - celý.
červen 30, 2020 16:49
... : d@niela
No a?
Když má holka zaměstnání, díky kterému může cestovat a žít nejen doma, tak holt se Češi špatně sháněj :-) - a přesně tak, na nějakýho Lojzu z pavlače má ještě furt dost času smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 30, 2020 21:39
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]