O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VERONIKA VE ŽHAVÉM VÍRU PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 červen 2020
Před nedávnem proběhla u nás na Zürichsee poslední „Salsa-plavba po jezeře“. Představte si loď plnou tanečníků, tanečnic, dobrého jídla, pití, a v rytmu salsy se pohupujete na vlnách jezera… To se musí zažít. Já salsu miluju! Sice to neumím, ale strašně mě to baví. Ne tak má společnice, se kterou jsme tam vyrazily. Ta salsu osm let tančila a těšila se, jak to všem natře.

 

 


 

Když jsme přišly na palubu, mou společnici okamžitě vtáhl do víru tance vilný mladík, jehož výraz říkal: „Dneska v noci nespím sám.“

 

Abych nezůstala pozadu, na tajňačku jsem si na záchodě oblékla šaty naopak (zadním hlubokým výstřihem dopředu), abych potenciálním ženichům a otcům mých nenarozených dětí dala najevo, že tahle slovanská kočka je k mání.

 

Netrvalo dlouho a s heslem: „Tohle baby nebude sedět v koutě“, si pro mě přišel obstarožní seladon, který se salsu učil z příručky. Po dvou minutách nás to ale oba přestalo bavit, takže jsem se celá upocená postavila zase do rohu a vyhlížela štěstí na vlastní pěst.

 

Nikdo odvážný, kdo by se mě ujal, však nebyl na obzoru, proto jsem alespoň zaujala dekorativní pozici u baru a zaměřila na svou společnici, abych se něčemu přiučila. Když jsem ji konečně zaregistrovala v páru s čistým Jihoameričanem, který velmi smyslně kroutil boky a rozjížděl to tak, že jsem ucítila neznámé teplo v kalhotkách, nemohlo mi uniknout, že má společnice za ním poněkud zaostává.

 

 

ADVANCED SALSA DANCERS WITH SUPERPOWER

 

 

Několik minut jsem její tanec studovala (přemýšlela, jestli nemá náhodou dřevěnou nohu, či nesvádí nerovný boj s epileptickým záchvatem), ale po nějaké chvíli mi došlo, že toto jsou plody jejího osmiletého studia tance. Tanečník se snažil zachránit co se dalo, a já k němu vysílala soustrastné vibrace, aby v té prekérní situaci nebyl sám.

 

Po nějaké chvíli to vzdal. Poté jsem absolvovala od své společnice školení na téma salsa kroky a rytmus, no, a shrnula to závěrem, že to nemehlo stejně neumělo tančit. Chápavě jsem kývala hlavou jak nemocný osel, a šla si vyhlídnout někoho, kdo mě salsu naučí, protože ona nejspíš ne.

 

Nakonec jsem objevila odvážlivce, který mi trpělivě vysvětloval kroky a tančil se mnou celých osm písníček. Můj crash kurs shrnul stručně: „Kroky sice neumíš, alespoň máš rytmus.“ To mě potěšilo a tak jsem ten naučený osmi-krok tančila až domů.

 

A tak nyní navštěvuji Salsa kurs.

VERONIKA

 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Jako majitelka vobou nohou úplně volšových, mohu jenom obdivovat, když to někdo umí. A nemusí to být jenom na parketu. Docela mně přišlo líto, když kvůli korunovanými blbci bylo zrušeno Mistrovství světa v krasobruslení 2020 v Montrealu. Tak se mohu jenom pookoukat na stará videa na netu.
Mimochodem, hezký a vtipný článek.
červen 08, 2020 16:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]