O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FUJTAJBL NEDĚLE PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 duben 2020
Na znechucení nedělního oběda mám spolehlivej recept. Pusťte si z ČT Ocásky Václava Hlodavce. Já už si je, v zájmu svýho zdraví, nepouštím. Dneska ovšem byly i Ocásky, aspoň myslím, překonaný. Ale nevím, protože na ocásky jsem už neměl sílu koukat. Pustil jsem si totiž ještě před polednem TV PRIMA, Partii s krásnou Terezou Tománkovou (Kašparovskou), což jsem dodneška považoval za skvělej inteligentní protipól proti dementní ČT.


 

 

To skončilo, už nepovažuju.

Utekl jsem se přivořrat na pavlač cca po patnácti minutách.
Nepochopil jsem, proč proti snůšce hloupejch demagogií ing. Kalouska moderátorka nezasáhla, a proč Kalouska neutřela ani ministryně Maláčová. Jestli tohle má bejt ta nová PRIMA, tak to už úplně můžu koukat na Soukupa, kterej je nekoukatelnej úplně stejně.

 

VOCOGOU?

Vláda prej "pochybila" v aplikaci nějakýho zákona, kdy namísto Zákona o výjimečnym stavu, měla aplikovat Zákon o veřejnym zdraví, čímž Česko uvrhla do statisíce soudních žalob, s dopadem desítek miliard za odškodnění poškozenejm hospodskejm, kteří nesmí prodávat pivo, a ševcům, kteří nesmí prodávat a spravovat boty.

 

 

Pražská hospoda U Fleků vydržela staletí. Teď vynáší nejméně za ...

Kdyby totiž byl aplikovanej Zákon opačnej, tak by hospody praskaly ve švech, narvaný žížnivejma a hladovejma devizovejma turistama, divadla i stadiony by praskaly narvaný divákama, prťáci by šili boty místo roušek, letadla by lítaly jak divý, cestovky by nestačily prodávat firstminutky, lastminutky, český montovny světovejch automobilek by chrlily statisíce aut ...

 

Prostě - celej svět by plnil kasy českejm živnostníkům a podnikatelům...

 

 

 

A teď pozor!!!!!

O to všechno je nepřipravil Covid 19!

Kdepak Covid! O to je připravil Babiš, tím, že na tři neděle použil jinej zákon!!!

A tak budou následovat žaloby o náhrady škod, který jim způsobil Babiš. Tedy nikoliv Covid, ten je v pohodě, ale zlej Babiš, to ten je zlej!

 

 

 

Tak mě jen mimochodem napadlo, co kdyby to bylo opačně?

 

Jak by podnikatelům bylo, kdyby to ten, jima tak nenáviděnej Babiš, nechal bejt.

Kolika tisícům žalob by asi "stát" čelil za smrt lidí, někomu blízkejch?

Jako je to třeba v Itálii nebo v Novém Yorku, kde mrtvoly v pytlích házejí z oken rovnou na ulici a svážejí multikárama (samozřejmě elektrickejma, aby nepoškodily životní prostředí)!

Žalují tam pozůstalí stát o náhradu škody?

 

 

Journée de deuil national en Italie et premières funérailles

 

A jaká vlastně škoda vznikne podnikateli smrtí dítěte, mámy, táty, dědka, báby?

 

No nic.

Dál už nepokračuju.

Neudělalo se mi dobře, fakt jsem docela na*ranej!

Stejně, jako jsem se před těma třema hodinama málem pob**l z Kalouska.

 

KÁMOŠ NČ

 

 

 

Komentáře (8)add feed
... : *deeres*
Od 21.února, kdy jsem uvázla v Bubákově, jsem neviděla televizi. Žádná tu není a výhledově nejspíš ani nebude, protože tím jsem ušetřena toho, vidět kašpary v přímém přenosu. Na to, aby se mně zvýšil tlak, mně stačí, co si přečtu na netu.
duben 26, 2020 22:10
... : *deeres*
Kalouska neutřela ani ministryně Maláčová.

Teď jsem si to přečetla na PL a Maláčová ho sice neutřela, ale tam v diskuzi dostává Kalda pěknou sodu. Je tam 1272 diskutujících a sympatizantů s někdejším "úspěšným" ministrem financí,tolik, asi jako bílých vran.
duben 26, 2020 22:27
... : NČ
Teď jsem, Deer, kouk na PL. Jo, dostává to tam. Ale na PL je to celkem jasný, protože tam se ještě doposud může svobodně vyjádřit kdokoliv, bez cenzury. Proto taky jsou PL tzv. "demokratum" trnem v oku.
duben 27, 2020 09:00
... : mila1
Já vím, že se s vámi nedohodnu, jen drobné vysvětlení, co se stalo záměnou těch zákonů. Kdyby omezení byla vyhlášena podle krizového zákonu, mohli by podnikatelé žádat o náhradu škody. ALe vláda ta omezení vyhlásila podle zákonu o zdraví, tudíž o náhradu škody žádat nemohou, pouze o nějaké úlevy. To je v kostce.
Jinak kroky vlády, co se týče omezení volného pohybu, zavření obchodů atd.atd. celkem beru, pomohly zastavit lavinovité šíření nemoci, které by zahltilo nemocnice. Otázkou je, kolik jiných životů to stálo a bude stát. Lidi ve strachu z koronaviru nešli včas k doktorovi, spousta důležitých operací se musela odložit. atd.atd.
Prostě neexistuje ten jediný správný postup, jak se s pandemií vypořádat a všechno ukáže až čas, až se sečtou škody.

duben 27, 2020 09:54
... : NČ
A jak bys jako, Mílo, chtěla rozhodnout o náhradách a rozlišovat situace, kdy podnikatelé utrpěli "rozhodnutím vlády" a kdy utrpěli virem, absencí turistů, strachem lidí ze shlukování, atd, atd, atd? Dyť je to celý absolutní nesmysl.
Taky je spousta věcí (jistěže ne všechny), který nekupuješ každej měsíc. Když podnikatel neprodá v dubnu, tak prodá v květnu, v červnu.
Jen chci říct, že i kdyby česká vláda nehnula prstem, zkrachovaly by spousty podnikatelů tak jako tak. Ale to už jsem napsal přímo nahoře. Kdo nechce rozumět, neporozumí. A kdo chce psa bít, vždycky hůl najde.
duben 27, 2020 10:12
... : mila1
NČ, vždycky se najde spousta "vychcánků", kteří vlastní neschopnost podnikat hodí na někoho jiného a máš pravdu, dalo by se to svést i na koronavir a vládo, zaplať mi ty škody. Ale převážná část lidí, co podniká, k nim nepatří, to mi věř. Pokud máme v našem státě nějaký právní rámec, tak by se ho měla držet i vláda i v tak vyjímečných stavech, jako se teď nalézáme a divím se, že když si platí tolik právnických poradců, že je na to neupozornili, že takhle to prostě neprojde.
A nejde jen o obchody. Vem si cestovní kanceláře, firmy, které se živily ubytováváním a rozvážením turistů po památkách, agentury, které organizovaly festivaly, koncerty, divadla, vše kolem sportu... Prostě vše, bez čeho se člověk v nouzovém stavu obejde. Je jasné, že stát nemá rezervy, aby vše dotoval a podržel, protože se rezervy rozpustily a rozházelo se to v době, kdy nás všichni ubezpečovali, že krize nepřijde. A ikdyby nějaké rezervy měl, stejně by to nestačilo. Nejsou to veselé vyhlídky.
duben 27, 2020 10:33
... : doktor
Kámoši NČ,LÉPE BYCH TO NEŘEKL.Děkuji za normálně myslící tvorečky.Třeba jako jsem já.
duben 27, 2020 13:03
... : NČ
To je, Mílo, věc názoru a priorit. Když by ses, nedejbóže, naskytla k nějaký bouračce a zdařilo by se ti zachránit život zraněnýho, asi by ses dost divila, kdybys od něj za pár měsíců dostala žalobu o náhradu škody, žes mu odřízla v autě pásy a potrhala mu bundu a košili. A to ještě budeš děkovat pánubohu za to, žes mu při masáži srdce nezlámala žebro. To už by ses nedoplatila.
Ale máš svatou pravdu. V tom se spolu dohodnout nemůžeme.
duben 27, 2020 13:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]