O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEJHLOUPĚJŠÍ VYHRÁVÁ? PDF Tisk E-mail
Sobota, 11 duben 2020
Asi ano... A je mi z toho setsakra smutno. Mám opravdu někdy pocit, že plno lidí v naší malé zemi uprostřed Evropy má IQ nula nula škyt. Protože - jinak by se nedělo to, co se děje neustále... Ptáte se, proč se tak rozčiluju? No, představte si: Někde by bylo plných lahviček s nějakým pitím, a nad nimi cedule: O 80 % levnější! A pod tím menším písmem: pozor, velmi jedovaté... Věřím tomu, že by to plno lidí koupilo a pak i vypilo...


 

 

 

 

Protože co jiného může být, když ve čtvrtek se uvolnily hobby markety a železářství, a lid kutilský je vzal útokem, stáli tam lidi ve frontách, div se o kus klacku neporvali... 

 

Takovou dobu na nás ze všech stran prší informace o tom zatraceném koronaviru, jak se lidi nemají shlukovat, mají být od sebe alespoň na dva metry.... Ale - když si můžu koupit hřebíky... Tak vem koronavirus čert, mně se to vyhne!

 

 


 

 

Nejvíc mne pobavilo, že 90 % z nich kvůli tomu nadává na vládu, ne na sebe!

 

Hernajs, to ty lidi fakt maj v hlavě nasr... - ????

Tak si říkám, že každej, kterej teď to tam chytne, by zasloužil pokutu za blbost. 

 

 

A ono opravdu: komu není rady, tomu není pomoci. Opravdu není možný všechny hlídat, říkat, jim, co můžou a co ne, kdy a jak si maj utřít zadek. Vždyť už je tolik informací všude... Jenže - když si někdo mermomocí chce sednout na rozpálený kamna, tak ať si poslouží!

 

Mj. chtěla bych vám sem dát velmi, velmi a velice inteligentní video jednoho nesmírně moudrého pána z  facebookové skupiny s názvem V.I.P SOKOLOVÁCI město kde žiju já i ty.

 

Video se rychle šíří po internetu. Muž na záznamu říká, že následující video je věnováno pro partičku z Hradu. „Máme ty roušky a dodržujeme ty karantény,“ říká hlavní aktér videa. Pak ukazuje na kameru točené pivo a znovu opakuje, že všichni mají roušky. Ano, narvali roušku i psovi...

 

 

 

Pak ale přejde k vulgárnímu tónu a míří na prezidenta a premiéra: „My už ti na to ser∗m, čur∗ku. Na zdraví,“ ozývají se další hlasy.

 

"To je náš štáb", pokračuje: „Andrejko, děkujeme ti, že si nám dodal tolik roušek. Bylo to skvělý. A teď sledujte, napijeme se i s rouškama,“ říká muž.

 

Pak kamera míří do stropu a společnost se napije. Když kamera znovu zabírá stůl, tak je vidět, že někteří mají roušky pořád pod bradou a pomalu si je zkouší nasadit.

 

„Je to náš krizový štáb, který tady zasedá. Takže, Andrejko, máme tě fakt v p∗či. Jsme rádi, že si zavřel ty hospody. Z týhle dostaneš DPH tak maximálně z nákupu, ty šmejde. Tak se měj, ty buzíku. A moc děkujeme za těch 25 tisíc, co nám stejně nedáš,“ zní na konci videa.

Zdroj: https://www.extra.cz/vecirek-v-nouzovem-stavu-pes-mel-rousku-ostatni-vulgarne-nadavali-babisovi-a-pili-pivo

 

Tak se pokochejte, 

d@niela

 

 

facebookové skupině s názvem V.I.P SOKOLOVÁCI město kde žiju já i ty. Už ho sdílela tisícovka uživatelů. Video se tedy rychle šíří po internetu. Muž na záznamu říká, že video je pro partičku z Hradu. „Máme ty roušky a dodržujeme ty karantény,“ říká hlavní aktér videa. Muž ukazuje na kameru točené pivo a znovu opakuje, že všichni mají roušky. Pak ale přejde k vulgárnímu tónu a míří na prezidenta a premiéra. „My už ti na to ser∗m, čur∗ku. Na zdraví,“ ozývají se další hlasy. To je náš štáb „Andrejko děkujeme ti, že si nám dodal tolik roušek. Bylo to skvělý. A teď sledujte, napijeme se i s rouškama,“ říká muž. Pak kamera míří do stropu a společnost se napije. Když kamera znovu zabírá stůl, tak je vidět, že někteří mají roušky pořád pod bradou a pomalu si je zkouší nasadit. „Je to náš krizový štáb, který tady zasedá. Takže, Andrejko, máme tě fakt v p∗či. Jsme rádi, že si zavřel ty hospody. Z týhle dostaneš DPH tak maximálně z nákupu, ty šmejde. Tak se měj, ty buzíku. A moc děkujeme za těch 25 tisíc, co nám stejně nedáš,“ zní na konci videa.

Zdroj: https://www.extra.cz/vecirek-v-nouzovem-stavu-pes-mel-rousku-ostatni-vulgarne-nadavali-babisovi-a-pili-pivo



Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Mezi blbce patří i můj zeťák, protože včera večer jel do Hornbachu. Máme rozestavěný barák a internetové obchody potřebného materiálu poslaly půlku. Něco blbě, něco vůbec, i když psaly, že mají skladem, nakonec neměly. Kdy a kde byla fronta nevím, ale včera večer v Plzni to nebylo.
Že se lidé nahrnuli do hobymarketů docela chápu, spíš nechápu ty, kteří se shlukují před hospodami při pití kalímkáčů a ještě při tom hulí. Samozřejmě bez roušek, ono to ani jinak nejde. Nějaká chřipečka je neohrozí, i když lékaři tvrdí, že kouření cigaret, nebo dokonce marjány, průběh nemoci zhoršuje.
duben 12, 2020 06:22
... : mamča
Frontám v hobymarketech se nedivím. Všichni museli měsíc sedět doma, venku hezky a zahrádky volají. Jen asi nepočítali, že podobný nápad bude mít půlka národa.
U těch pivařů je to o něčem jiném. To je takovej "druh" lidí, s tím nic nenaděláme. Až dostanou "chřipečku", tak se budou dovolávat svých práv a požadovat tu nejlepší léčbu.
Ovšem mezitím nakazej 50 spořádaných lidí ve svým okolí, a pak budou poukazovat na ně, že "heleďte, nekouřili, nepili...a maj to taky".
Blbý je, že tihle debilové to přežijou, a pár těch od nich nakažených umře.
duben 12, 2020 06:58
... : doktor
Ano Dani otevřeně si popsala to co mne žere nejvíce,to, že fůra lidí nemá v kebuli vůbec nic.Když řeknu,že jsou to hovada,hovadům ublíží.Jinak i krizový štáb to podělal,rozvolnění nemělo přijít..Děkuji.Hezké odpoledne přeje Karel
duben 14, 2020 12:25
... : *deeres*
U nás ještě pořád v pohodě.
Anderlecht Belgie 11.4.2020
https://twitter.com/MarkHiggie1/status/1249042116413730817
Autor M.Higgel evropský korespodent, bývalý australský velvyslanec v Bruselu (v EU, NATO, Belgii a Lucembursku).
duben 14, 2020 13:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]