O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ MUSÍŠ, TAK MUSÍŠ PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 březen 2020
Přejít na obsah
KDYŽ MUSÍŠ, TAK MUSÍŠ
Strana 2

 

 

 

 

 

     Když pomineme tu ránu do hlavy, uříznutou hlavu od ucha kabelky, ušpiněné nohy a silónky a tu ještě stále vlhkou věc i vzpomínku na to, jak ti máma říká: „To je nechutné..... nedokážeš si představit, jaké všechny nemoci bys tu mohla chytnout......", tahle katastrofa tím ještě nekončí..... Automatický senzor záchoda je teď tak zmatený, že nechá vodu spláchnout do odpadu všechno tak vehementně, že se musíš chytit držáku, na kterém visí toaletní papír (pokud tu je) ze strachu, že tě spláchne s sebou a ty vypluješ někde v Číně.

 

      Až teď konečně rezignuješ. Jsi zlitá vodou, která vystříkla ze záchodové mísy jako fontána. Jsi vyčerpaná. Snažíš se utřít celofánem ze žvýkaček Winterfresh a pak vyjdeš z kabinky k umývadlu. Nejsi schopna zjistit, jak funguje automatický senzor na kohoutku, tak si umyješ ruce slinami a utřeš je do papírového ručníku. Procházíš kolem fronty žen, které ještě stále čekají se zkříženýma nohama, a nejsi schopna se ani zdvořile usmát. Vtom tě jakási dobrá duše na konci řady upozorní, že za sebou táhneš na botě přilepený toaletní papír dlohý jak Mississippi...! Sundáš ho z podrážky boty, tupě ho vložíš do ruky ženě, která ti to sdělila, jemně řekneš: „Vemte si ho....., možná ho budete potřebovat!!!" a vyjdeš ven.

 

     Tam koukneš na svého manžela, který vešel na pánský záchod, použil ho a vyšel zas ven a který měl dostatek času si přečíst Vojnu a mír, zatímco na tebe čekal. „Proč ti to tak dlouho trvalo?" zeptá se tě naštvaně.... „Bál jsem se o tebe..... dokonce jsem ti volal, jestli se ti něco nestalo........, ale nezvedalas to!!!!!!!".

 

       A tohle je přesně ta chvíle, kdy ho pošleš do „hajzlu!

 

Tento příběh je věnován VŠEM ŽENÁM NA CELÉM SVĚTĚ,

které kdy musely použít veřejný záchod.

 

A konečně vysvětluje vám, naši mužové,

proč nám to tak dlouho trvá...

 

Pavla Vodoměrka

(4. 2. 2009)

Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
Poprvé jsem vyjela do západní ciziny, použila veřejné toalety v Rakousku a nedokázala za sebou spláchnout, protože nikde nebylo žádné splachovadlo. A tak jsem tam nejdříve zmateně hodnou chvíli čučela, pak hledala umně ukryté splachovadlo ve dlaždičkách na stěně , ale nakonec jsem to vzdala a rozhodla se, že nenápadně uprchnu. Tajemství nakonec bylo ukryto ve dveřích, v okamžiku, kdy jsem je otevžela, zafungovaly jako splachovadlo. Kdo to ale moh´tušit?
březen 30, 2020 00:22
... : Josef Kouba
Většina z vás ví že bydlím v Kanadě. Motám se na kudlance snad 8 let. Po pokusu mít vlastní restauraci, kde jsme s ženou přišli podvodem majitele o veškeré úspory, jsem asi rok pracoval pro úklidové služby a shromažďoval informace. Poté jsem se osamostatnil. Měl jsem smlouvu na úklid disco restaurace po skončení provozu. Po sobotní diskotéce vypadal dámské toalety tak, že podrobný popis zde nehodlám líčit. Úklid probíhal takto: stěny do 2 m se postříkaly dezimfekcí, hadicí s horkou vodu ostříkaly včetně zrcadel a umyvadel. Gumovou stěrkou se stěny a zrcadla setřely a vyleštily. Podlaha které byla pokryta toaletními papíry a jiných věcí se zametla. Vysoko výkonným vodním vysavačem se podlaha vysála. Měl jsem podobných kšefů v průběhu 35 let více ale pánské toalety byli s dámskými vždy nesrovnatelně čistší.

březen 30, 2020 05:50
... : *deeres*
Neřekla bych, léta jsem jezdila na závodní letní tábory jako kuchařka a než se tak stalo, tak první roky jako uklízečka. Toalety holčičí, klučičí i vedoucích byly srovnatelné, jedna hrůznost. Naštěstí ještě před námi chodil údržbář, aby alespoň prošťouchl záchody a stejně tak poblitá umyvadla.
březen 30, 2020 10:54
... : doktor
Hahahahaha,přesně takové vyprávění znám od manželky.
březen 30, 2020 13:23
... : NČ
Já teda téměř nikdy nemusim. To, co musim, to zvládnu vestoje u mušle, nebo u vchodu za keřem.
Povídal mi tuhle soused Pepan, pocházející od Rakovníka, jak v mládí jezdil po chmelnicích s kombajnama. A jak se mu několikrát denně zasekával stroj s namotanýma metrama vatových vložek od studentek - brigádnic. Brouchť!
březen 30, 2020 13:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]