O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZAČÍNÁM BÝT FAKT VADNÁ ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 27 březen 2020
Protože česká televize - myslím tím všechny programy v češtině - se už moc sledovat nedají, protože mi z koronaviru už solidně hrabe, nahrávám si všechny možný detektivky, dokumenty, vaření, atd., a to si pak "dle libosti" pouštím. Hraju s sebou takovou hru: teď dám mejt nádobí a vytřu podlahu v kuchyni, a pak si pustím další půlhodinku... Zatím to docela obstojně fungovalo, jsem na tohle zvyklá už docela dlouhou dobu, protože jinak nad sebou žádnou knůtu nemám. A já jsem, prosím, velmistr prokrastinace!

 

 

 

 

Samozřejmě, že to zas stoprocentně nefunguje. Někdy to nezvládám, jsem u televize podstatně delší dobu, ale příště si to naopak vynahradím, že u nějaké té práce vydržím o hodně déle.  Občas mi do toho kecá mé chlupaté poděšení-potěšení, takže si s ním chvilku hraju - a je mi zas líp.

 

Ale poslední dobou mám pocit,  že to zvládám o něco hůř, ovšem v tom případě sama sebe sprdnu, protože si v podstatě nemám na co stěžovat. A to, na co bych si i stěžovat mohla, je stejně už pasé... 

Mladá znovu už nebudu, a jak se znám, pokud by se to nějakým kouzlem i povedlo, jsem přesvědčená, že bych v tom novém životě dělala stejné kopance. Ne-li větší :- ))) - vždyť teď jsou tak obrovské možnosti.... ve všem!

 

Ale proč vám tohle všechno píšu: dnes jsem se přistihla při příšerné zhůvěřilosti:

 

dívám se na detektiva Wallandera,

 

young wallander series

 

 

 

a najednou mne zaráží, že on si klidně podává ruku s doktorem! 

a všude je tam tolik lidí!!

a nikdo z nich nemá roušku!!!

 

Tenhle blázinec u nás vypukl 1. 3.

To chci vidět, co bude za další měsíc...

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (29)add feed
... : NČ
Seš, Daní, nejskvělejší holčička, že si vytřeš. Seš moje nejšikovnější, nejčistotnější a nejkrásnější holčička.
Já, prase starý, už jsem si pár dnů vůbec nevytřel. Tak třeba zejtra, ale co já vim?

A k věci: Zcela mě nadchla televize, která od pondělka začala vysílat na zvláštním kanálu pro dědky a báby. Tak sem to naladil, nastrčil na třináctou předvolbu a plnej dychtivýho očekávání usedl, že se pokochám. Konečně ČT myslí i na mě!
Ješišišmarjá!!!! Zrovna jela Aťka Janoušková, "ú í úkaká...". Vydržel jsem se staženým zvukem ještě na další "číslo". Ješišišmarjá - Balet České televize. To už nešlo! Přepnul jsem docela fofrem, protože jsem se skutečně nechtěl dočkat Ein Kessel Buntes a Deana Reada. To už bych skutečně nedal!
Tak si říkám. Skutečně má ČT všechny dědky a báby za nesvéprávný blby?
A dneska bude Nemocnice na konci města. Asi po stopadesátý. Děsivá představa!!!! Ú Í Ú KAKÁ.
březen 27, 2020 11:46
... : strejda
Ale NČ, vždyť se nemusíš dívat na to muzeum na ČT3. Být tebou, tak bych se sbalil, do ruksaku si dal pár Kozlů a něco k zakousnutí a vydal bych se někam, kde nepotkáš živáčka. Do lesa. Do přírody. Konečně i tady se otepluje... Tam ani roušku nepotřebuješ...
Nebo si na You Tube najdi YANNI, dej si tam jeho koncert třeba z Akropole nebo z Royal Albert Hall, z Indie či latinské Ameriky a jsi v jiném světě. To byl jen tip. To třeba já rád poslouchám. Mám s ním i několik DVDček a je to fakt zážitek. Tohle na ČT nikdy neuvidíš a neuslyšíš. Vidět jeho živý koncert, s doprovodem smyčcové sekce londýnské filharmonie – i když jde o tzv. populární hudbu - se spoustou vynikajících sólistů na různé známé i neznámé nástroje, to tě dostane úplně někam jinam. Fakt nekecám. Tedy - pokud je tento styl hudby tvým šálkem čaje...
Měj se hezky a nepodléhej blbé náladě.
březen 27, 2020 12:33
... : d@niela
ANO!!!!
PROBOHA, KTEŘÍ DEMENTI TOHLE USPOŘÁDALI???

Tak ony jsou narvané univerzity třetího věku, snad každá bába a dědek má doma "něco" - laptop, stolní počítač, tablet... A oni začali servírovat něco tak hroznýho.... Vivat nejdivočejší sociálizmus!
To si opravdu všichni myslí, že lidi po šedesátce už opravdu zblbli? Prosím, když už to musí být, tak nějakou tu prehistorickou věc sem tam, ale furt???

Absolutní souhlas, Pepo!!!
prosím Tě, a přestaň už blbnout, nebo tě začnu podepisovat -primář-
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 27, 2020 12:33
... : d@niela
Strejdo - VELE - VELE - VELE DÍK!!!
už mi to tu jede....
smilies/kiss.gif


březen 27, 2020 12:38
... : *deeres*
V polovině února jsem se na týden odvalila do Brdských lesů. Na týden a neočekávaně jsem tu pořád. Televizní signál tu není, jakž takž chytnu rádio Blaník. Ještě, že jsem si vzala alespoň noťas a mám internet. Program televize mně neschází, pouštím si stažené seriály. Sice jsem je už všechny někdy viděla, ale dám si je znovu. Doctora Who, Torchwood, Červeného trpajzlíka, Hvězdnou bránu i pokračování Atlantidu, teď sjíždím BBT desátou řadu.
Když se někamu odsud dovolám, tak mně všichni vykládají cosi o ponorce. To mně nehrozí, ráno vypadnu zadní brankou do lesa, nikde nikdo, jen já, dva psi, pořád ještě sníh a do toho teď už často pere sluníčko. Fialky zatím tu nekvetou, při cestách pouze podběl. Také skvěla léčivka na kašel. Na zahradě krokusy, ladoničky, z kočiček jsou kocouři, vrby už mají zelené vlasy, sem tam nějaký narcisek, nakvetené jsou už mahony, rododendrony i azalky. Tulipány zatím vystrkují jenom zelené uši.
Přijdu z lesa, uvařím oběd a je po poledni a lidští strávníci klepají lžícemi a hubou, psi a kočka kvílí. Odpoledne je na řadě zahrada, o kterou se minimálně patnáct let nikdo nestaral, pak zas vypadnu se psy, pořád ještě provádím rekognoskaci okolí ( zatím jsem se vždycky našla sama, žádná horská služba), ale občas mám namále, nemám orientační smysl, ale pokud někde jsem už byla, tak si to alespoň pamatuji. Přijdeme k večeru, nakrmím psy a den je v trapu.
V únoru jsem si vzala sem pouze zimní oblečení, jsem zvědavá, do čeho se navléknu, pokud na nás zase vlítne globální oteplování a já nebudu vědět, jak si dojet domů pro oblečení.
Podobný problém jsem měla při povodni v Praze v roce 2002. V rádiu tehdy hlásili, abychom si vzali z domova silné lano, baterku a láhve s pitnou vodou. Tak já jo, blbka, všechno tohle jsem táhla z Holešovic k mámě na Vinohrady, ale spoďáry jsem si nepřibalila. Jenže to fungovaly na Vinohradech, kam voda nedokázala vystoupat, obchody i sekáče. Tady je všechno daleko a zavřené. Asi přestanu šít roušky a z prostěradla si ušmoulám nějaké hezounké šatičky.
březen 27, 2020 12:49
... : NČ
A tak zase. Já to celkem mám vyřešený. Duchařský a Ufounský CS Mystery je docela dobrý. ČT 2 a PRIMA ZOOM taky ujde, a občas Mentalista a House aspoň neublížej, ti jsou (narozdíl od Nemocnice) zatím jen asi potřetí.
Taky jsem v nevlídných měsících zaregistroval, naštěstí jen upoutávky, na Ordinace, nějaký Modrý kódy a podobný zvrhlosti na komerčních kanálech. Podle upoutávek to musí bejt až neuvěřitelně děsivý! To by mě teda zajímalo, kdo na to může koukat hodiny, když stačí cca 10 vteřin. Asi ale někdo fakt kouká, i když je to neuvěřitelný. Zadavatelé reklam, narozdíl od diváků, určitě blbci nejsou. Sv.pros.
Jo, strýci. Do přírody bych klidně vyrazil, ale sám, to prostě nejde, to bych ani neuměl. A bába žádná. Není, na co bych ji nachytal. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Možná snad nějakou zhroucenou příšeru, ale to teda radši usedneme sami s kozlem na pavlač, protože - co kdybych s ní zrovna potkal někoho známýho?

Daníííí, nebyl by "primář" až příliš příliš troufalej? Co třeba skromnější "vedoucí lékař"? Nebo NČ?

březen 27, 2020 13:06
... : doktor
Dani,NČ už vše hezkého vylíčil a tak jen přikyvuji - je to hrůza.
březen 27, 2020 14:37
... : strejda
deeres, když se tak potuluješ po lese, četl jsem, že koncem března až do konce května se má v lesích objevovat medvědí česnek. Má to podobné listy jako konvalinka, jen s tím rozdílem, že konvalinka je jedovatá a listy rostou z jednoho stonku, kdežto listy medvědího česneku vyrůstají samostatně. Také má typickou vůni i chuť. Obsahuje prý spoustu dobrot, které lidský organismus potřebuje k přežití... Čistí cévy, játra, působí příznivě na srdce atd atd. Také se chci vypravit do lesa, protože ho tu máme za humny, ale u nás v horách je všechno asi o měsíc opožděné. Jo a abych nezapomněl, roste prý spíše v listnatých lesích, pod stromy a na březích malých lesních potůčků. Takže teď musím povinně konzumovat zmražené krabičky ostružin na všechny způsoby, prý abychom si vyprázdnili mrazák. Řekla moje polovička. Mimochodem, v Lidlu ho prodávají v paštice.
Jak rád bych si místo těch nakyslých ostružin, které jsem trhal vlastně pro vnučky a které sem teď dlouho nepřijedou, dal třeba dukátové buchtičky s rumovou šodou... Jenže - zase prý došlo droždí....

březen 27, 2020 15:44
... : NČ
To jako, doktore, že jen tak přikyvuješ, že je to hrůza: "Seš, Daní, nejskvělejší holčička, že si vytřeš. Seš moje nejšikovnější, nejčistotnější a nejkrásnější holčička"?
To teda nevim, jestli budeš pochválen. Pochval tě tedy bůh.
březen 27, 2020 16:44
... : NČ
Strýci: Medvědí česnek neznám. Jen mám pár zkušeností s medvědím *ovnem. Podle prodávaných paštik v Lídlu bych ani to nevyloučil.
březen 27, 2020 16:48
... : mamča
Přiznám se, že program ČT3 mě taky vyděsil. Chybí už jen Žena za pultem a Plechová kavalerie. Pro ty, co už pro jistotu koukaj na TV z rakve, dají určitě Kristiána...:-).
Ještě že se můžu pachtit na zahradě, tam je práce !

*deeres* Neboj, prošívanou bundu ještě užiješ. Na přelom března a dubna slibují sníh.

březen 27, 2020 16:55
... : *deeres*
Strejdo, s konvalinkou si ho může zaměnit jenom blbec, nebo ten, co nemá žádný čich. Tady v lesích jsem na něj nenarazila a nemyslím, že je tu na to ten správný typ lesa, většinou smrky, mech, šutry, celé hřbety ( žula, slepenec), lišejník, borůvčí, lány brusinek a hasivka orličí. Ani divokou pažitku jsem tu nenašla. Voda je tu všude, spousty studánek a i pramenů. Ale v tom mechu nic jiného neporoste.
Skvělý není jenom medvědí česnek, ve spoustě pražských parků roste jeho brácha, česnek podivný.
Stráně Letné směrem k Vltavě, Kinského sady a spodní Hvězda, která je podmáčená od Světličky, je ho plná. I ten je skvělý jen tak, na čerstvý chleba s máslem. Ale teď se tam nedostanu, když jsem zkejsla tady, ani nevím, jak dlouho.
Jednou RNDr.Václav Větvička vyprávěl příhodu, kdy jako mladý, s celou partou študáků z přírodovědné fakulty, vyrazili do Rumunska. Protože veškerý proviant si nesli na zádech, tak se většinou živili ovesnými vločkami a sušeným mlékem. Aby nedostali kurděje a nevypadali jim všechny zuby, tak si k tomu dávali medvědí česnek, kterého tam byly plné lesy. Když se vraceli vlakem domů, tak nejdříve svým dechem vyprázdnili dřevěné lavice ve své blízkosti, posléze celé vagón.
http://www.kytkykjidlu.cz/cesnek-podivny-allium-paradoxum/
březen 27, 2020 17:00
... : *deeres*
Protože pořád vařím a hlavně peču a mizí mně to pod rukama, tak už mně zbývá posledních pět sáčků sušeného droždí. Na netu jsem našla, jak ho vyrobit z jablka, jdu ho vyzkoušet, tak je ten recept bez záruky.
https://www.receptyonline.cz/recept/jidlo/vyroba-domaciho-drozdi-z-jablka-vody-a-hladke-mouky/
Nejdřív ho zkusím na obyčejné rohlíky, aby případné škody nebyly velké a pro jistotu tam přihodím trošku prdopeče.
březen 27, 2020 17:06
... : *deeres*
Jen mám pár zkušeností s medvědím *ovnem.

To máš na mysli předsedkyni EU?
Uršula - Ursus, latinsky medvěd. I to příjmení Čechům zavání. Už aby šli všichn ti aparátčíci, včetně předsedkyně, do zapomnění.
březen 27, 2020 17:26
... : d@niela
ahoj deeeeres,
tak jak to dopadlo s tím jablkovým droždím? Hele, asi to zkusím taky, ale až po tvý zprávě. Mouky mám doma jen o trošku víc jak na obalovaní řízků (ty nemám vůbec), takže bych si něco upekla, ale nechci to pak vyhodit...
No, počkám, až tvoji strávníci všechno zdlábnou a dostaneš se k tomu "novotvaru" smilies/grin.gif
Jo, a ten medvědí česnek: vím, že jsi mi ho na Letné ukazovala, ale při mym vrcholnym štěstí bych si dala na chleba asi ty konvalinky...

NČ, zbytečně hejříš důftipem :-))), jinak z dob, kdy se Jižní Město stavělo, tak si pamatuju, že tahle divná šedá (myslim) hmota tu bývala k vidění. Je to něco jako tmel, nebo lepidlo? Už si ani nepamatuju...


březen 27, 2020 18:26
... : *deeres*
Dani, medvědi lejno je kyt na okna, slouží k zatmelení skla. Ale to u plastových není zapotřebí.
Droždí z jablka, pokud sis přečetla recept, tak není za hodinu. Jabko dva dny maceruješ, tak musím sama počkat, co z toho vyleze. Dneska jsem z dvojité dávky upekla ty tvoje loupáky, podle tebou uveřejněného receptu. K snídani asi už nebudou i když patvary měly všelijaké.
březen 27, 2020 18:40
... : strejda
Trošku jsme odbočili, ale deeres, medvědí ehm (hatla matla patla pastelýna) se na kytování oken asi nehodí. To proto, že to nikdy nevytvrdne. Zůstane to pořád měkké, tvárné. Okna dělám zásadně bezbarvým nebo hnědým silikonem. Podle barvy rámu. Naneseš pistolí, namočíš prsty do mýdlové vody, přejedeš to prstem a máš to hlaďoučké jako to sklo. A vytvrdne to. Medvědí hovínko je spíše taková šedá temovací a těsnící hmota. Mám ji tu v garáži. Propracuje se to jako pastelína, aby to bylo vláčné a aby to přilnulo k materiálu, který chceš těsnit. Já jsem tím třeba zapatlal hlavy šroubů, které mi drží držák paraboly. Nikdy nezreznou. Nebo jsem tím zapatlal malou mezírku mezi stříškou nad vchodem a zdí, aby mi to pak při tání sněhu neteklo po zdi. Na takové věci se to dá používat. Na okna jedině silikon. Ale ber to jen jako radu od laika. Také se celý život učím a dám na rady odborníka.
březen 27, 2020 20:01
... : kyttka
Za ČT3 ve svém projevu poděkoval České televizi i pan premiér, do Rady ČT volí zástupce poslanci. Naposledy 11.3.2020 tři nové lidi. Možná se to už začíná projevovat.

Jinak moje máti se třeba na Nemocnici na kraji města podívá ráda, prý jsem se díky nezapomenutelné hlášce dr. Štrosmajera naučila říkat R. A neříkejte, že nevíte kvůli jaké.
březen 28, 2020 08:17
... : NČ
No tak hejřím. Sotva už to bude lepší. Důvtipnej člověj holt důvtipem hejří, no. Ono taky nic moc víc, než hejření se momentálně dělat nedá.
A že se mi, zcela výjimečně, nějaký hejření, zcela výjimečně, nevyvede, nebo naopak někoho zcela vyvede ... s tím už teď, na starý kolena, taky nic nepodělám.
Napadlo nás zrovna teď s kozlem na pávlači, že bych mohl, místo hejření, třeba napsat závěť. Protože, jeden nikdy neví, žejo. Co když už ho mám a jen to ještě nevím? Tak nevím, ale nechce se mi do toho kurnik!
březen 28, 2020 09:31
... : doktor
Pepo díky ,jsi opravdu skutečný perlili.Bezva den.Ahoj.
březen 28, 2020 11:45
... : strejda
NČ, neblbni, závěť?
Takhle brzy? Vždyť jsi si ještě nic neužil...
A víš, že i já se rád vracím do pubertálních let a někdy mám i takové nápady, které mé ženě vyrážejí i dech? Při té tvé humorně řečené závěti jsem si vzpomněl na dobu, kdy jsem chodil v Ústí n. L. do školy. Po vyučování jsme si často zašli v takové, řekl bych, uzavřené společnosti puberťáků na pivo. Samozřejmě, že byla s námi i děvčata. No a tam jednou padlo takové úsměvné téma, jak by chtěl kdo umřít. Kolik nám to tehdy bylo? Asi tak sedmnáct, osmnáct? Čili nejvyyší stádium puberty nebo že by už post puberta? I když já jsem s ní kamarád i teď. No a tak se tam každý vyjadřoval, jak by chtěl umřít. Jeden řekl, že ve spánku. Další bezbolestně. Já jsem tehdy řekl, že na krásné ženě. Samozřejmě smích, a téma se rozjelo asi na další hodinu. Holky se tam vyjadřovaly k tomu, jak by se pak takového nebožtíka zbavovaly..., co by udělaly, jak by se zachovaly. Prostě sranda. Mírně podroušeni jsme se pak rozjeli do svých domovů a tím jsem ti chtěl říct, abys nepředbíhal události. Nejdříve bys měl mít jasno v tom, jak chceš umřít a pak teprve sepisovat a rozdělovat dědictví. Čau a měj se fajn, dědku...
březen 28, 2020 13:18
... : *deeres*
Strejdo, původně jsme tu chtěli vyměnit všechna okna, ale nakonec se ukázalo, že to nebude nutné. A ono není nad špaletová okna i když na nich asi necháme ruce. Medvědí cosi se kdysi prodávalo ve Sklenářství a správně se to jmenovalo sklenářský tmel. Nic jiného tehdy nebylo, dneska to je už o něčem jiném. Silikon nás nenapdl, koupili jsme v Hornbachu cosi německé výroby - Sklenářský tmel Modulan. Tvrdne to podstatně rychleji než někdejší tmel a i dobře se s tím pracuje. Příště by to mohl být i ten silikon až Midulan dojde a zbyde od těsnění do koupelen. Ale asi jsi měl na mysli jiný silikon, než ten do sprchového kouta, ono jich je docela dost druhů, na různá použití.

Greta se z nedostatku pozornosti pokusila o sebevraždu. Byla na poslední chvíli nalezena v utěsněné garáži s nastartovaným elektromobilem.
Ani dopis na rozloučenou nenechala a bez závěti!
březen 28, 2020 13:35
... : strejda
deeres, Ano, je několik typů silikonů. Do koupelen, (já jsem s ním stavěl sprchový kout), je určen tzv. sanitární. Ten je bílý. Pro ostatní účely, okna, nebo jsem s ním lepil dřevěné rohy vertikálně na stěnu dole v prádelně, aby se neodřely, se používá transparentní silikon. Nevím jaký je rozdíl ve složení, ale ten sanitární by neměl stárnout a neměl by ani plesnivět.
březen 28, 2020 13:50
... : NČ
Čau lidi.
Silikony jsou teď v mnoha provedeních. Některý i slušej, pokud se to ovšem nepřežene.
Jinak ti, strejdo, nechci kazit tvůj optimizmus a očekávání, ale věř, že i sanitární ti zplesniví, spolehlivě a nekompromisně. Můžeš mít sanitární bílej, stejně, jako je sanitární čirej (tranparentní). Až ho budeš za čas sundávat, tak to ti pomáhej sám pánbůh. Já už jsem to potěšení měl vlóni na podzim, a nepomohl mi (to je tím, že se nemodlím). Děs!!! Pomůže jen plastová škrabka a nekonečná trpělivost a pak ještě Solvina na drsný houbičce a zase nekonečná trpělivost. Už nikdy silikon do sprcháče!!! Sice už jsem doma měl koupenej novej celej sprchovej kout, teda - bez vany. Ale po tom všem jsem ho, ještě nerozbalenej, vrátil do krámu a sprcháč vyřešil tyčema a igelitovou zástěnou. Je to paráda, protože teď konečně voda nezatejká do všech možnejch zákoutí v konstrukci pevnýho sprcháče, zejména ve styku konstrukce s vanou. Na nosnejch tyčích je lepší nešetřit (asi 500,- Kč za soupravičku), igelity koupím u vietkongu za 70,- Kč, to bohatě stačí tak jednou za půl roku.
Na okna je silikon celkem dobrej, já ale osobně radši sklenářskej tmel, kterej je teď ke koupi všude. Ještě pamatuju na doby mládí, kdy jsem o dvacet deka musel vyloženě žebrat u sklenářů. Medvědí ****o se skutečně nehodí. Občas jsem ho použil na utěsnění trubek odpadu a pod., to mám ovšem zase nezapomenutelnou zkušenost, že ze všech trubek nejspolehlivějc drží na rukách.
Nojo, ještě chvíli bude svítit slunko, tak se jdeme s kozlem a s cigárem vyvenčit a vymejšlet tu závěť. Hlavně teda ještě domyslet, jestli to, co tady po mě zbyde, vůbec za nějakej papír stojí.
březen 29, 2020 07:25
... : mamča
*deeres* : Špaletových oken se nevzdávejte, pokud jsou zachovalá. Jak mně se po nich stýská ! Všude máme plastová, což je sice fajn, z důvodu těsnosti a údržby, ale chybí ten prostor mezi okny. V Karlíně jsme měli 8 velkých oken, kam se daly do meziokenního prostoru dát na zimu muškáty, a brzy na jaře truhlíčky se semínky a sazeničkami. Kam se hrabe skleník !
Teď si stavím na jaře na zahradě "igelitník", ale ten se musí přes den větrat, na noc zavírat a přikrývat, a stejně mi tam občas něco (všechno) pomrzne.

březen 29, 2020 07:27
... : mamča
Gréta doporučila Číňanům, aby přestali používat svoje tradiční jídelní hůlky, že se tím ničí stromy.
Číňani jí odpověděli, aby se vrátila do školy a pilně studovala, že hůlky se vyrábějí z bambusu, a to je tráva.
Naopak jí doporučili, aby si neutírala pozadí toaletním papírem, protože TEN JE ZE DŘEVA ! smilies/grin.gif
březen 29, 2020 07:32
... : NČ
Tohle jsem zrovna teď volíznul z článku. Obzvlášť pro Krkonoše a Jukóna, když na mě reagujou. Omlouvám se jim, skutečně jsem jejich záměry před tím nepochopil:
Ukázalo se, že konkrétně u nabídek k sexu lidé nejčastěji používají šest smajlíků:
úšklebek, mrkací obličej, foukání polibku, vypláznutý jazyk, kapičky potu a lilek, jinak také zvaný baklažán.
březen 29, 2020 08:14
... : d@niela
páni kluci, ale na jeden silikon jste asi fakt zapomněli ...


březen 30, 2020 22:24
... : strejda
Ale nezapomněli. NČ už to zmínil s tím, že pokud se to nepřežene...atd. Má pravdu. Já bych to ale doma mít nechtěl. To je tak něco nepřirozeného, skoro až nehezkého. Některým ženám to asi může zvednout sebevedomí, zlepšit pocit, že jsou ženštější, ale není přes přírodu. Já tomu říkám snaha o oblbování gravitace.
březen 30, 2020 23:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]