O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SPÁT VE VĚČNÉ ATLANTIDĚ ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 březen 2020
Neptune Memorial Reef ™ je největší umělý útes, jaký kdy byl vytvořen. Nachází se přibližně 3 km od pobřeží Key Biscayne, nedaleko Miami, Florida. Ale není to jen nějaký útes, jedná se o 16 akrový hřbitov, který byl v r. 2007 postaven jako umělecké ztvárnění bájné Atlantidy. Je místem odpočinku pro ty, kteří si zvolili kremaci a chtějí být zvěčněni v jedinečném podmořském prostředí.

 

 

 

 

 

Fantastické podmořské město s mnoha plastikami, vysokými sloupy, náměstími a sochami antických bohů. Tak vypadá první podmořský hřbitov na světě. Je v hloubce dvanácti metrů pod hladinou a může tam být pohřbeno až  21 tisíc lidí.

 

Samotný pohřeb probíhá tak, že se ostatky zesnulého se smísí s cementem, a je posléze přetvořen do podoby mořské hvězdice, mušle, atd. a pak následně umístěn na vytvořené útesy. Levinova společnost AfterLife Services je pak vybaví dýchacími přístroji a neopreny, a dopraví pod hladinu. Tam pak bude zhotovené dílo umístěno.

 

 

 

  
 
 
Jsou tu vytvořena jakási torza kdysi slavného světa a nutno říct, že už jen z fotek byste nikdy nehádali, že se jedná o hřbitov. Tohle místo odpočívá pod hladinou, a je zvláštním světem samo o sobě.
 
Image result for Neptune Memorial Reef ™  
 
 

Podle tamního ministerstva životního prostředí je podmořský hřbitov dokonce "jedinečným kouskem, který přispěje k významné sbírce umělých útesů".

V moři se totiž pro potěšení potápěčů nacházejí desítky umělých útesů, například několik ztroskotaných lodí, vysloužilý Boeing 727 nebo vraky aut.

 

Po smrti být mořskou hvězdicí

v bájné Atlantidě...

zajímavé, že?

 

d@niela

 

 

 

 

 
Komentáře (1)add feed
... : doktor
Hezká představa !
březen 12, 2020 12:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]