O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁÁÁŠ BLEKFRAJDEJ.... PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 leden 2020

Jsou to mnohdy dlouhé minuty otřesných, vlezlých, uřvaných a často dementních reklam. Také vám některé lezou na nervy? Tož vítejte v klubu. Ano, reklama je prodejní metoda, má smysl, pokud je efektivnější (účelnější a hospodárnější) nežli jiné. Má plnit účel: zvýšit prodej, učinit značku známou, zvýšit prestiž atd., prostě pomáhat dobře prodat.

 

 

 

 

Jenže, když to tak vezmu, téměř každá současná reklama je svým způsobem dementní a zavádějící. Některá méně, jiná více. Většina reklam, spotů a billboardů, které se na nás hrnou ze všech stran, jsou bez vtipu a nápadu.

 

Samozřejmě, že se občas najde pár dobrých, které si pamatujeme. Ale upřímně – tu vánoční, kterou na minulé Vánoce dávali všude možně a v jednom kuse, jsem si sice i z dřívějška pamatovala, ale jen pro její děj, vůbec ne pro „věc, kterou měla propagovat“.

 

 

 

A tak bych se vás chtěla zeptat, která reklama se vám „nejvíc nelíbí“?

 

Související obrázek

  • Já například bleskurychle aspoň stahuji zvuk, když slyším protivný ukřičený hlas Alzáka.  Ale asi je úspěšná – nevím. Alza je největším tuzemským zadavatelem inzerce vůbec. V ceníkových hodnotách dala do reklamy přes 1,4 miliardy korun. Skřehotavý zelený Marťan, který se objevuje na drtivé většině jejich propagačních materiálů, asi není zrovna moc oblíbený, ale asi funguje, protože Alza je největším tuzemským e-shopem.

 

  • Stejně tak nesnesu kapra s hlasem a zubní protézou Jiřiny Bohdalové.

 

d@niela

 

 

Komentáře (6)add feed
... : NČ
Nechápu, jak se vyhodnocuje, že tyhle reklamy fungujou. Nikdy jsem neslyšel o nikom, koho by reklamy nes*aly. Na mě teda taky fungujou úplně opačně. V Alze nekupuju kvůli zelenýmu hnusu, ale proto, že je to skutečně skvělej obchod. Kdybych ovšem neměl zkušenosti z dřívějška, tak bych se Alze vyhnul, právě pro tu odpudivost reklamy.
Kdesi jsem četl postřeh, kterej jsem si zapamatoval "obrazovka na vás vychrstne kýbl slabomyslností". To sedí.
Teď v zimě víc čumim na tv, na filmy a krimiseriály. Přes den, to mi reklamy nevaděj. Vím už, že trvají asi 7 minut a někdy na ně už i netrpělivě čekám. Skočím na malou, pak v kuchyni nebo na pávlači naleju malý pivo, vyhulím půl cigára long, a tak akorát to vychází. Při další tý hrůze druhá půlka piva, druhá půlka cigára ... Dost dobrý.
Ale večer z postele, když už se mi nechce vylejzat ani skákat na malou ani hulit, se na komerční tv zásadně nedívám, ani na filmy, který bych třeba rád viděl. 4 krát 7 minut imbecility v jednom filmu, to bych prostě nedal.
leden 27, 2020 04:28
... : Michal
Mám na kabelovce Discover, reklamy jsou maďarsky. A te zasr...zelenej Alzák ji krásně zvládl.
Ale nebohá chudá Bohdalka u mně vede. :-
leden 27, 2020 06:03
... : mamča
Tak u mě vedou žebříček imbecility reklamy na inkontinentní pomůcky, které během jednoho filmu či seriálu musím přetrpět i 3x. Taky potravinové doplňky na problémy močových cest a hemeroidy, jsou v hlavním vysílacím čase výživné.
Pokud se tou dobou dívají děti a puberťáci, musí nabýt dojmu, že rodiče a prarodiče se ničím jiným než problémovým vylučováním nezabývají.
Zelenej pidimužík od Alzy mě už nijak neštve, myslím si, že Alza by dobře fungovala i bez něj. Možná má jen upozornit na to, že Alza už není jen obchod s počítačovými drůbky, ale prodává všechno, snad kromě potravin.
leden 27, 2020 07:06
... : NČ
Musim ovšem poznamenat, že existujou pořady, v nichž reklamy jsou tou nejinteligentnější částí.
Zrovna včera večer jsem, z čirý zvědavosti, skouknul na tv Barrandov jakousi Seznamku jakýhosi úchyláka Musila. Vydržel jsem až do konce, protože jsem celou dobu nemohl uvěřit, že něco tak nechutnýho, nevkusnýho a tupýho mohlo vůbec vzniknout a pak to mohlo bejt i připuštěný k vysílání.
leden 27, 2020 07:22
... : *deeres*
Je to už dávno, kdy v TV šel soutěžní pořad, kde soutěžící měli uhádnout reklamu podle znělky.
Při té příležitosti jsem zjistila, že jsem k reklamám v televizi úplně imunní, nevěděla jsem vůbec nic. Jde reklama, já vypínám a pokud mám pořad natočený, tak je jednoduše přeskáču. Je ale jedna reklama na kterou se cílení dívám na yuotube, reklama na Red Bull. I tady mají propagátoři nápoje smůlu, v životě jsem si Red Bull nekoupila, ale na jeho českých reklamách se bavím. Skoukla jsem i jiné, než české, možná jim nerozumím, ale zdají se mně na rozdíl od našich dementní. Ale vyjímky se najdou:

https://www.youtube.com/watch?v=IxZKumpj9ts
leden 27, 2020 09:30
... : doktor
Reklamy v Tv mne štvou všechny,bez výjimek.A když k tomu přidáme i pořady vysílané je to mazec.Dani i NČ , SOUHLAS TÉŽ BEZ VÝJIMEK.
leden 27, 2020 13:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]