O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE TO LEPŠÍ, NEBO HORŠÍ? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 leden 2020
Když začnu doma skuhrat, co všechno ošklivého se kolem nás děje, tak mne synáček pěkně seřve, že to je úplně běžné, vůbec nic zvláštního, a že kdyby nebyla média a sociální sítě, tak si budu žít v „blažené nevědomosti“ a úplně pohodově. A že dřív, dřív bylo všechno podstatně horší.

 

 

 

A to jsem si jen chvíli četla:   

 

  • Popelářský vůz na jedné z místních komunikací při couvání srazil pětaosmdesátiletou ženu. Ta vážným zraněním na místě podlehla.
  • Pětapadesátiletá řidička osobního automobilu při odbočování vlevo pravděpodobně přehlédla vůz jedoucí v protisměru, kterému bezprostředně vjela do jízdní dráhy. Šestadvacetiletá spolujezdkyně zemřela v nemocnici.
  • Ve stanici metra Anděl spáchal čtyřicátník sebevraždu skokem do kolejiště.
  • Devatenáctiletý vrah „z lásky“. Nechtěla s ním chodit, tak jí probodl srdce. Pak se tím chlubil na facebooku. Mladík dostal 18 let vězení.
  • Devítiměsíční batole v babyboxu. Rodiče se ho odložením do babyboxu vzdali. Později se ukázalo, že „matka je v tom nevinně“, že dítě do babyboxu dal její partner. (jo, o toho dvouletého Karlíka, už třetí dítě jedné matky, která je postupně odkládá do babyboxu, se snad přihlásil dědeček.)
 
 
Výsledek obrázku pro dvouletý kluk v babyboxu
 
 

 

  • A navíc se rozvádí po třinácti letech Předseda ČSSD a ministr vnitra Hamáček. Ale to vlastně je úplně běžná záležitost...

·          

Tohle např. jsou události dneška a nedávných dnů. O politice ani nemluvě. Ta je tak akorát na zkažení žaludku a nálady :- )))

 

Mj. statistiky do konce listopadu loňského roku ukazují, že se kriminalita v naší zemi zvýšila. Policisté zaznamenali celkem 199 221 trestných činů. Tedy o téměř sedm tisíc více než v roce 2018.

 

 

d@niela

přeju vám co nejhezčí víkend,

bez podobných "kratochvílí"


 

Komentáře (5)add feed
... : mamča
Áááá, pan Hamáček se nám nakazil "premiérskou nemocí", a rozvádí se. (Kterápak je ta šťastná ?)
No, to z toho nebudu dvě noci spát. smilies/cheesy.gif
leden 24, 2020 06:25
... : NČ
Já bych se synkem souhlasil tak napůl. Co oko nevidí, to srdce nebolí. To jo.
Ale že dřív bylo všechno podstatně horší. To ne. Podle mě bylo všechno podstatně úplně stejný.
leden 24, 2020 08:20
... : *deeres*
Něco je někde špatně a není to tím, že jako stará babka žiji pouze šťastnými vzpomínkami, ze kterých jsem eliminovala to, na co vzpomínat nechci.
Můj český bahnitý rybníček se rozpřáhl do široka a už to není jenom nakukování k sousedům, kde jsme viděli jenom pozlátko. Přikvačila k nám ze světa realita, která se mně nelíbí a ani časté mytí rukou nedokáže zabránit spuštění Globální univerzity "filantropa" Sorose a také jen těžko zabrání šíření koronaviru z Číny.
Na Titanicu také tancovali až do poslední chvíle, tomu já dokáži rozumět. Pomalu se blíží konec ledna, vrací se nám sluníčko, dobrý malý důvod k radosti. V sobotu má být krásně, tak si užijte hezkého počasí.
leden 24, 2020 10:09
... : doktor
Dani,ta samá slova používá náš syn,když dojde na řeč.Jinak souhlas s NČ.
leden 24, 2020 12:28
... : Josef Kouba
V roce 2003 mě syn věnoval starší počítač. Poté následovaly rychlejší a rychlejší. Tím můj poklidný život skonči. Do té doby jsem nečetl noviny o politiku jsem se absolutně nezajímal. Nikdy v životě jsem nebyl volit. Šťastný to člověk. Dnes u toho dřepím 2-4 hodiny denně. Čtu kdejaké noviny, rozčiluji se nad světovou i lokální českou politikou. Poslouchám přednášky ekonomů, politologa Pjakina a jiných expertů. Babiš mě někdy straší i ve snech. Několik známých s opačným názorem na politiku ochladli v přátelském vztahu. Vím že stím nic nezměním, absolutně nic. Měl bych ten krám vyhodit z okna. Ale nemám tu sílu.
leden 25, 2020 09:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]