O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

O NEUVĚŘITELNĚ LÍNÉ PRINCEZNĚ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 prosinec 2019
Přejít na obsah
O NEUVĚŘITELNĚ LÍNÉ PRINCEZNĚ
Strana 2

 

 

 

Princezna byla zoufalá. Smrad mi nedělá dobře na pleť a kromě toho mi začínají slzet oči, pomyslela si smutně, usadila se na okraj vany a začala přemýšlet, na který zámek se přestěhuje. No a pak jí to došlo. Otočila se, uviděla svícínek a..

 

A kdyby to byla pohádka, pokračovala by asi nějak takhle: Otočila se, uviděla svícínek a hrůzou zkameněla. Dodnes tam pořád sedí na tý vaně, celá kamenná a kolem ní jde provázek a na něm je cedulka s nápisem „Líná princezna“ a nějaký poučení pro děti, který se tam jezděj dívat v rámci školních výletů. :-)))

 

Jenže je to bohužel pravda. Takže to musela chudák holka zlikvidovat sama. Svícínek byl... no za ten týden se z toho stalo.. muselo se to celý vyhodit.

Druhý den volal opravář, že co ten smrad. Dobrý, řekla princezna, jakoby se nikdy do svícínku nevyčůrala (synonymum k "jako by se nechumelilo"). Spravil jste to. Královsky se mu odměnila, nechala popravit všechny komorný, který by mohly promluvit a slíbila si, že TOHLE nikomu nikdy neřekne.

 

A pak to napsala na blog. A celý království se smálo, až se za břicha popadalo.


Poučení:

Než vlezete do vany, vždycky se nejdřív vyčůrejte, i když se vám nechce.

Dobrou noc a odpusťe mi, že jsem líná a ještě ke všemu čuně.

 

Vaše princezna, která už se vůbec nediví,

že žádnej princ nemá zájem o její ruku a smradlavý království.

L. Y. A.

 

 

Komentáře (7)add feed
... : *deeres*
Chi,chi,chi......
Kdyby to nebyla nadsázka pro pobavení, tak bych řekla, že princezna nebyla pouze líná, ale že měla akutní výpadek v mozkovně, uzel na nose a nevěděla co si počít s prachama.
A pokud je opravdu čuně, tak dnes se v rámci ekologie a tedy šetření vodou,doporučuje konat malou potřebu ve sprše, vyčůrat se do vany, to je jenom další zlepšení.
prosinec 30, 2019 12:38
... : mamča
*deeres* Já jsem se v souvislosti s močením ve vaně zalekla, že to bude doporučováno jako kosmetická kůra. Co jiného jsou kosmetické přípravky s "ureou" ?
Jen by mě zajímalo, která je ta správná moč používaná v kosmetice ? Zda získávají cennou ingredienci v Mateřských školkách, nebo ji poskytuje sám pan generální ředitel firmy... smilies/grin.gif
prosinec 30, 2019 13:23
... : NČ
Zřejmě jakási blahodárná čurinoterapie. Jistě to náhodnej nebo trvalej milenec rád slíbá. Brouchuť.
prosinec 30, 2019 15:10
... : *deeres*
Děláte si srandu, ale každá z nás, která má za sebou těhotenství a porod, tak ví, že po dobu hospitalizace, se v porodnici moč sbírala. Na kosmetiku to asi nebylo, ale nejspíš na nějaké léčivé utrejchy.
Měla jsem kdysi kolegyni, totálně pošahanou a ta každý den, pokud je našla, ta snědla sedm sedmikrásek. Pak se jí do ruky dostala knížka mága Cingroše a tak se nalejvala vlastní močí. Jiří Cingroš byl dokonce chargé d'affaires v Jemenu. Ne dlouho, způsobil na velvyslanectví pěkný binec a tak byl vyhozen. Kdyby byla bývala ona kolegyně, věděla to, co moje tetka, tak proti angíně by také cucala svěcené kočičky, místo aby je nechala včeličkám.
prosinec 30, 2019 17:10
... : Bara
Deers, nedej si z toho srandu. Japonci (tedy ne vsichni) pry piji svou ranni moc, protoze je plna mineralnich latek, ktere telo nespotrebovalo a timto zpusobem vyloucilo.
Jednou jsem nekde cetla radu jak zatocit s anginou, pocurat zinku, prilozit na krk a zabalit. Nemam vyzkouseno, takze nemohu potvrdit, jestli to zabira.
prosinec 30, 2019 20:31
... : *deeres*
Pokud se průmyslově zpracuje, tak se dá použít, zvláště od těhotných žen. Jenže v moči je i to, co člověk vyloučí jako toxický odpad.
Sisyfos: Léčba močí je metodou naprosto absurdní, protože moč je především roztokem látek odpadových, a někdy i tělu cizích, toxických. Požití moče ve větším množství může pacientův stav spíše jen zhoršit, protože tyto snadno vstřebatelné látky se zažívacím systémem vracejí do krevního oběhu, odkud byly, u těžších stavů a nemocí ledvin jen obtížně, vyloučeny. Nesmyslný je výklad mechanismu účinku moče. Tvrzení o „krystalické vodě“, paměťových stopách nebo o světelném hologramu v moči, o nabíjení těla energií moči, zbavování žaludeční sliznice povlaků osmotickým tlakem apod. svědčí o naprosté absenci odborných znalostí a o inspiraci „urinoterapeutů“ parapsychologií, vyzdobenou vědeckou terminologií.
prosinec 30, 2019 21:26
... : Bara
Tomu verim, dava to logiku.
prosinec 31, 2019 14:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]