O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ACH VY MUŽI! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 prosinec 2019

Je fakt těžký uspokojit všechny chlapy na světě. Zvláště pak proto, že každý z nich chce něco jinýho. Jsou muži, kteří zásadně a už předem odmítají, abych o nich cokoli psala. Kategoricky. Jestli o mně napíšeš, tak je mezi náma konec. No a já pak zvážím, jestli chci konec, a nebo ještě ne a podle toho se zařídím. A je to docela výhodný, protože víte přesně, co máte udělat, když chcete, aby už bylo konečně po všem.


 

 

 

 

Pak jsou muži, o kterých jsem psala a po letech mi to vyčetli s tím, že to bylo HROZNÝ utrpení a celonárodní, ne-li celosvětová vostuda. (Vaše. Měli jste se víc snažit, no.)


Pak je malá skupinka masochistů, kteří se sice strašně bojí, co o nich proboha napíšu, ale nebrání se a když o nich napíšu tak se celí načechraj. Hlavně proto, že často nepochopí, co jsem tím vlastně chtěla říct. Sdělovat mužům něco přes Nočník a doufat, že si to vyloží správně, nefunguje úplně stejně jako jim něco naznačovat z očí do očí. To jsem takhle jednou o jednom výtečníkovi rok psala, jak ho strašně miluju a výsledek bylo nakonec ohromný překvápko. Na jeho i na mojí straně.

No a pak je tady jeden, last of it's kind, kterej mi vyčetl, že ho zapírám.

 

Související obrázek

 


Uklidnila jsem ho větou, že muže z hlediska profese spisovatelky dělím do dvou skupin. O jedněch píšu a na ty druhé myslím. Třetí skupinu, muže, o kterých se mi zdá, jsem taktně zamlčela, protože se s dvojkou dost často prolíná a to kdo ví, jak by si vyložil a ještě by z toho zpychnul. A to nemůžu potřebovat.

Každopádně se fakt těším, až najdu chlapa, kterej nebude číst Nočník a já se budu moct konečně urvat ze řetězu.

L. Y. A.
 Vaše neohrožená žena

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Vykašli se na to, co si druhá půlka lidstva myslí a pořádně se urvi.
Muži jsou jiný živočišný druh a stejně někdy nevíš, jak si co přeberou, pochvalu mohou mít za urážku a sebestřední jedinci nechápající ironii si zase mohou myslet, že je chválíš a nemůžeš bez nich žít.
Kolikrát schválně plácám blbosti a říkám si, že už jim to musí dojet a nic.
prosinec 13, 2019 08:30
... : doktor
Jako muž se raději nevyjadřuji.
prosinec 13, 2019 13:55
... : Josef Kouba
Je fakt těžký uspokojit všechny chlapy na světě. Zvláště pak proto, že každý z nich chce něco jinýho.

Je to pěkná honička a sen mnohých chlapů, dostat co nejvíce krásných žen do postele. V podstatě nás přitahuje hezký obličejíček a pěkná figura. To ostatní je v podstatě k nerozeznání když se zhasne.
prosinec 14, 2019 09:12
... : NČ
Jediný, co jsem si z toho odnesl, je, že autorka je nesmírně krásná a současně nesmírně inteligentní.
prosinec 14, 2019 18:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]