O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK VYŘÍDIT OPERÁTORA VE TŘICETI VTEŘINÁCH PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 říjen 2019
“Dobrý den, tady je Miloš Kadeřávek ze společnosti Česká pojišťovna. Mluvím s paní XY?” (sebevědomě) Já: “Dobrý den. Ano. Jak vám mohu pomoci?” “No, já jsem chtěl spíš pomoci vám.” (nejistě) Já: "Aha, tak děkuju. Ale já jsem v pohodě. S čím mi chcete pomoci?” “No, s vašimi pojistkami.” Já: "Aha, ale my svítíme. Pojistky jsou asi v pořádku, zdá se."


 

 

 

“Ehm. No já myslel vaše pojistné smlouvy... pochopitelně.” (blahosklonně)
Já: "Aha. Ale já žadné nemám.”

“Vy nemáte žadné pojistné smlouvy?” (zděšeně)
Já: "No, co vím, tak ne.”

“Vy nemáte pojištění domácnosti?”
“Ne”.

“Pojištění domu nebo bytu?”
“Ne.”

“Úrazové pojištění?”
“Ne.”

“Povinné ručení?”
“Ne.”

“Životní pojištění?????” (nadějeplně)
“Ne."

ŠUSTĚNÍ PAPÍRŮ

“Důchodové pojištění?” (poslední křeč)
“Ne.”

“Aha a vy jste je tedy měla a zrušila?” (mátožně s poslední umírající nadějí)
“Ne. Já je nikdy neměla."

 

 

Související obrázek
 

 

 

“Tak v tom případě se obávám, že vám nemohu nijak pomoci.” (zdeptaně, odevzdaně, na lopatkách)

“No. Dyť sem vám to říkala už na začatku.”

“Tak nashle!”

 

 

Při této příležitosi jsem si uvědomila, že nic nemít je vlastně geniální. Nemusíte se o to bát, nemusíte to mít pojištěný a tudíž se nemusíte bavit s Kadeřávkem. Jediný, co bych si mohla pojistit, je tedy ten život, který zatím na přechodnou a neurčitou dobu mám. Jenže ten je už ze své podstaty tak brutálně nejistej, že mi není jasný, jak může jeho kvalitu ovlivnit pojistná smlouva. Až si pro mě přijde Mort, na nějaký papíry hledět nebude. Jenže, říkejte to tyjo vystresovanýmu čtyřicátníkovi s hypotékou 10 mega, čtyřma dětma a náročnou manželkou. Když se člověk dostane do takový prekérky, ještě rád si za nějakou tu jistotu zaplatí.

 

 

Výsledek obrázku pro autumn nature scenes Taky mi to připomnělo, jak jsem minulý týden nechala doma svůj předražený telefon.

 

Po prvotní panice, co že budu celej den dělat, se ve mně rozhostil zvláštní klid.

Najednou jsem měla čas vytáhnout z kabelky knížku, nebo se dívat jen tak kolem, jak žloutne listí, kde je jaká louže a čím žijí lidé kolem mě.

Nezadnedbatelný pozitivní aspekt této události také byl, že jsem se ani jednou toho dne neorosila hrůzou, že jsem telefon někde položila a nechala, nebo že mi ho někdo ukradl.

 

Jak říkám. Nic nemít je vlastně pohoda.

 

Love you all, girls.

vaše neohrožená žena

 

 

Komentáře (8)add feed
... : mamča
Telefonní obtěžovače všeho druhu zarazím hned po první větě : "Nic neprodávám, nic nekupuji, nic nehodlám měnit. Šetřte svůj drahocenný čas. Děkuji, nashledanou."

říjen 21, 2019 06:58
... : doktor
Mamčo souhlas.Dělám to samé !

říjen 21, 2019 13:54
... : *deeres*
Na jednu stranu je mně jich líto, že si chudáci musí takhle vydělávat, ale neznámá čísla nezvedám.
Horší bývali osobní obtěžovači některého z mobilních operátorů. Tak ty jsem chudáky zničila po jedné minutě. Na dotaz kolik já protelefonuji, jsem odpovídala, že asi 50 kaček za rok a byl klid. Dneska už po ulicích neběhaj´, otravují mejly a SMSkami.
Vůbec třeba nechápu, že někdo ve Švýcarsku si myslí, že jsem hluchá jako pařez a tak mně pošle osobní dopis s neodolatelnou nabídkou. Já na to kašlu a dostanu další dopis, pak SMS, že tu úžasnou nabídku pro mne podrželi, já zase nic a tak mne bombarduje neznámé číslo. Chudáci netuší, že já neznámá čísla nezvedám a že se tato profláknutá čísla dají najít na internetu, kdo že to volal. To číslo je 420 234 768 136, nejsem sama, na koho to zkoušeli a zkouší, mám ho bloknuté a stejně to pořád zkouší znova a znova. Od konce září tam mám v protokole 3 další hovory.
říjen 21, 2019 14:11
... : mamča
*deeres* Já jsem jeden čas měla svatou trpělivost s různými telefonními hovory, kdy volající zjišťovali pro nějaké agentury, kolikrát za rok si kupuju "norkový kožich" a kolik "šampaňského a kaviáru" spotřebuju za týden. Protože si dcera mojí kamarádky tímhle zoufalým způsobem v jakési agentuře přivydělávala ke studiu.
Bylo mi těch lidí taky líto, že si musí takhle vydělávat na chleba. Ale nějak se rozkřiklo, že "tahle bába nám neflákne telefonem", a telefon zvonil každou chvíli.
Tak jsem se obrnila hroší kůží a slušně je odbydu, viz nahoře.
říjen 21, 2019 16:21
... : NČ
No, tak to je skutečně hrdinství, poslat volajícího dopr*ele. To mě ani nenapadlo, že jsem několikanásobnej hrdina.
říjen 21, 2019 18:34
... : *deeres*
Hlavně, že všude prudí s GDPR. Přitom se s identifikačními údaji čile obchoduje. Jinak by nebylo možné, abych dostala dopis se správnou adresou, dokonce tam je i správně moje jméno, které opravdu není obvyklé, znají číslo mobilu i email a ze Zlatých stránek to nebude.
říjen 21, 2019 18:43
... : Kikinos
Nezlobte se, že opět obtěžuji, moje metoda je od kamaráda. Předstírám vadu řeči, tzv. huhňám, slabikuju a pomalu mluvím. V podstatě a doslova je prosím, aby nezavěšovali. Pokud to dokážete, je úžasné, jak oni
sami chtějí zavěsit a opravdu to udělají. 100% úspěšnost zaručena.
říjen 22, 2019 00:36
... : *deeres*
Rada je to srandovní, jenomže tahle otravná čísla netočí člověk, ale automat a podle toho mého čísla, tak to opakovaně zkouší. Huhňat bych mohla teprve, když bych se nechala nachytat a počkala si na normální spojení.
Ve svém mobilu jich mám už několik bloknutých a aby se mepletly mezi moje kontakty, tak je mám až na konci seznamu označené ZZA......... a teď už jsem u ZZG, takže už sedm.
říjen 22, 2019 10:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]