O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAKOU MNE MÁ PÁNBŮH RÁD ... - 2. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 září 2019
Přejít na obsah
JAKOU MNE MÁ PÁNBŮH RÁD ... - 2.
Strana 2
OK, zpátky na nuda pláž… No, dokonce jsem tam došla k poznání, že mnohem krásnější je ženská v letech, která je při těle, než ženská hubená, co jí na kostře visí povadlá kůže, a nakonec jsem byla velmi hrdá na své přiměřené a pak už i opálené proporce. Zvlášť když jsem nesvítila až na Slovinské pobřeží, co bylo naproti přes moře, A od té doby se mám moc ráda, a myslím si, že jsem krásná.


 

 

 

 

 

Tento způsob dovolené jsem si zamilovala a dalších šest let jsem se tam pravidelně vracela, už jen proto, že tam nemusíš prát prádlo. Venku to posbíráš rukou, rajčata koupíš od prodejce, co připlul na lodi, a domů si dovezeš čerstvý bobkový list …

 

 

Výsledek obrázku pro koně Percherony

 

Na konci prázdnin mi zavolal můj starý, o hodně starší kámoš farmář, že jsem mu jednou naslibovala, že mu pojedu překládat do Francie, že chce koupit koně Percherony do kočáru, a tak že kdy jedeme. Překvapilo mě to, ale jsem žena činu a odvětila jsem, že kdy chce. Tak ať prý udělám nějaký itinerář a ve čtvrtek jedeme.

 

Já žádný neudělala, zabalila si noťas  a vyrazili jsme směr Francie, oblíbená to má země. Celou cestu hrotil, že nebude spát pod mostem, je to totiž vcelku bohatý člověk, co jezdí do 4 hvězdičkových hotelů. Z toho jsem ho hbitě vyvedla, že já na něco takového nemám, ať se nestrachuje, že mosty nebudou.

 

Výsledek obrázku pro Percheron pension

 

 

U Verdunu jsem našla prima penzion, dali jsme si večeři, ta ho oblažila, pochopil, že i já jsem gurmán, že se mnou se neztratí, a přestal se strachovat. Peršerónské údolí bylo nádherné, francouzská jídla, deserty, vína i sýry výborné, Francouzi natřepaní, že hovořím jejich řečí, byli vstřícní.

Pak jsme se rozhodli, že se posuneme k zámkům na Loiře, a to byl dobrý tah, byly nádherné, škoda, že jsem jich viděla jsem zlomek.

 

To bohatství zámku Fontainebleau, ta náhera, ta láska k historických věcem našich předků na zámcích ve městech … vrátila bych se tam kdykoliv znovu. A kdykoliv je mi mizerně, zabrousím v duši do těch prázdnin a je mi fajn…

 

Výsledek obrázku pro fontainebleau chateau

 

 

Když si vzpomenu na aromatickou zahradu, vysazenou postaru, kde kopr měl příjemnou mentolovou vůni… dvě bílé kadibudky vedle sebe, s obrázky panáčka a panenky, kde jsme seděli každý v jedné, prděli, povídali si a děsně se tomu řehtali …

Cestou domů z Francie to okomentoval, že to byla úžasná dovolená, že se už dlouho tak nepobavil, nenařehtal, že je naplněný nádhernými zážitky a dokonce jsme se ani nepoprali!

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]