O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GRETA, TA "BÍLÁ KOBYLKA" PDF Tisk E-mail
Středa, 28 srpen 2019
Přejít na obsah
GRETA, TA "BÍLÁ KOBYLKA"
Strana 2
Strana 3
Americká Harvardova univerzita po léta vyzbrojuje své studenty zásadním heslem: "Create a need", tedy "Vytvářejte potřebu". V praxi to znamená – namluvte (cokoliv) lidem, donuťte je, přesvědčte je, že „něco“ potřebují.

 

 

 

 

 

Pak to vyrobte a jim prodejte, a navíc v mnoha variacích a inovacích. A tak lidé (po celém světě) utrácí peníze za věci a služby, o kterých si myslí, že je nutně potřebují.

 

Výsledek?

 

I přes rekordní nárůst obezity si lidé stěžují na drahé a nekvalitní jídlo, sami však hladomor znají pouze z čítanek nebo z vyprávění ukrajinských stavebních dělníků. Stejně tak si stěžují na drahé bydlení ve vybraných lokalitách a turistických destinacích, ale současně další výstavbě brání a regulují ji.

Na všemožných diskuzních fórech opakují dvou-tří větné mantry, neboť se počítá, že jejich hlásání lid vyslyší a uposlechne. Protože je jasné, že pokud lidstvu ukážete něco, co je ohrožuje, občan si rád připlatí za bezpečí (mnohdy je na své platby hrdý). Navíc - nic není krásnějšího, než utrácení peněz z kapes těch druhých. Stačí si uvědomit, že Česká republika, ta naše malá země, oplývá 35% úřednických, tedy státních, obecních či komunálních míst. Ze všech pracovních příležitostí…

Inu, dalo by se téměř říct - co Čech, to úředník. Například zástupce starosty i v malé obci bere 50 tisíc měsíčně, i bez nějaké té skutečně smysluplné aktivity; další úředník obecními penězi zafinancuje hokejový klub, a někdo si prostě peníze jen sebere, a i přizná, že se "dotuje". On ten důvod se vždy najde…Neb - co jiného je braní peněz z pokladny 2, když pokladna 1 řekla, že už dál dávat nebude?

 

Jo, ten běžný občan, jinak řečeno daňový poplatník, který tohle vše podporuje, je člověk štědrý, protože věří. A je rád, když může stále opakovat ony mantry, ať už je to "Humanitní bombardování“, „Trump je vůl“, „Všechno se rozkradlo“, případně přispívám na „Klimatické změny“ -  nebo „Zachraňme planetu, dokud je čas“. Tito „Obchodníci s deštěm“ se za sto let svých šamanských estrád pochopitelně zmodernizovali, i když v podstatě předkládají lidu pořád stejnou show. Ano, dříve alespoň museli v očekávání odměny doufat, že když už dlouho nepršelo, je na čase, aby sprchlo. Pak byla jejich odměna rovna výsledku.

 

 

Výsledek obrázku pro klimatická demonstrace

 

 

A tak nynější klimatičtí prodejci nepotřebuji nic, jen daňové platiče a správné politiky. Obecný lid (především ta polovina pod Gaussovkou, která má  IQ méně než 100) je už vzdělán stále opakovanou lží a pseudovědou, a tak jejich jedinou činností je průběžné navyšování penězovodu pro „Boj s teplem“. Ano, pro jistotu tu v současnosti máme Velký boj proti klimatickým změnám.

 

Inu, co kdyby náhodou v zimě přišla zima? Tyto efemericky definované cíle může brát vážně jen naprostý ignorant.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]