O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GRETA, TA "BÍLÁ KOBYLKA" PDF Tisk E-mail
Středa, 28 srpen 2019
Přejít na obsah
GRETA, TA "BÍLÁ KOBYLKA"
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

Všem těmto hlasatelům je nejbližší neo-marxistická ideologie. Více než prostá matematika a věda. Ale chápu, vědě novodobý liberál moc nerozumí a ani se neobtěžuje si něco „navíc“ vyhledat, neboť je neustále krmen slogany a aktivismem svých druhů. Proto se „odvážný klimatolog“ rozhořčuje, když hoří část amazonského pralesa, ale už neví, že jsou to pouhá 0,03%. Lidstvo, fauna i flóra, doslova vzkvétají v teplejším klimatu. Málokdo z nich si uvědomuje, že Sahara se vylidnila díky chladu.  A už vůbec si nepřipouštějí, že zmizelý prales v Malajsii nedávno vyměnili za alkohol do benzínu, k záchraně planety. 

 

............

 

 

 

Ale ani Praha nezůstává pozadu:

  • - na sedmičce byl vyhlášen stav klimatické nouze:

 

Apelujeme tím na všechny naše obyvatele,

bez kterých se nepodaří žádné změny dosáhnout.

Mnozí z nás mohou používat úsporné spotřebiče a žárovky,

zateplit dům, nepřetápět,

přehnaně neklimatizovat,

využívat solární energii,

zadržovat a používat dešťovou vodu,

poskytnout na zahradě prostor i divoké přírodě a užitečnému hmyzu,

nekupovat zbytečné obaly měnící se v odpady,

třídit odpad, kompostovat,

důsledně preferovat veřejnou dopravu, vlaky, tramvaje,

a pokud to jde,

tak i kolo nebo či pěší chůzi,

kupovat potraviny, které pocházejí ze šetrného zemědělství,

sdílet a půjčovat si to, co není nutné koupit.

 

 

 

(z projednávání klimatické změny na pražském zastupitelstvu)

 

 

 

A tedy, jak jsem začal, tak končím.

 

Pro politika je nejdůležitější jen jeho znovuzvolení a užívání si štědrosti daňových poplatníků.

Ono jedno je jasné – alespoň jim: že kdyby ti užiteční idioti pochopili, že jsou idioti, nemohli by být užiteční.

Vždyť možná by se pak dozvěděli,

 

že konsensus vědecké komunity už dlouho považuje za největší ohrožení naší planety přelidnění.

 

 JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR NA SOUČASNÉ

KLIMAŠÍLENÍ?

 

 

KASPER


 

Komentáře (34)add feed
... : kyttka
No názor asi takovej, kde můžu pěšky nebo na kole, tam cestuju pěšky nebo na kole. Zalívat dešťovkou, když je, mi přijde praktický a levný. Stejně tak pití vody z vodovodu. Tramvají a autobusem taky jezdím, no a auto v nouzi nejvyšší fakt používám z carsharingu.

Ty děti mají právo na názor, koneckonců ony tu budou až my už ne. Jo a pokud není problém, že si planetu sviníme, ale je problém, protože je nás moc, tak díky Bohu nebo matce přírodě, to je fuk, vyberte si, co chcete, tak dík za každou buznu, páč ty se přece nemůžou množit. To jako fakt?!
srpen 28, 2019 22:00
... : Mikin4
No, ja mam nazor takovy, ze opacny nez autor. Ten pan si podle me mohl odpustit poznamky jak o neomarxistech, tak o Leninovych uzitecnych idiotech. Cele tema totiz nema ani s Marxem ani s Leninem pranic spolecneho. Nicmene jsem rad, ze se zminil o konsensu vedecke komunity a vede jako takove. Ta totiz opravdu povazuje za nejvetsi ohrozeni nasi planety prelidneni, ovsem s tim, ze to prelidneni a s nim spojene spalovani miliard tun fosilnich paliv vede ke globalnimu oteplovani. A ze to neobycejne rychle oteplovani je pro lidskou rasu setsakra nebezpecne. Co se vedcu - specialistu tyce, tak za timhle nazorem stoji 97% klimatologu.
Lide kteri si delaji kopaci mic z autisticke Grety a zajimaji se hlavne o to, zda holka nekde nejedla plastovou vidlickou by si meli radeji precist napis na plachte. UNITE BEHIND THE SCIENCE.
Protoze veda v tom ma jasno. Pravda, jasno v tom ma i Institut Vaclava Klause a rovnez soucasny americky prezident. Ten sam sebe prohlasil za "zvlaste stabilniho genia" a cele globalni oteplovani oznacil za "cinsky hoax". Ten samy pan dosadil za svou ministryni pro vzdelani zenstinu, ktera bere Bibli doslova a neveri Darwinovi a teorii evoluce.
Takze ja bych si s dovolenim dovolil verit spise tem vedcum. smilies/wink.gif
srpen 28, 2019 23:15
... : andrea
každý má právo na názor.
A ano, myslím, že je průšvih, že se dnes rodí nejvíc dětí hlavně ve státech, kde nemají na to, aby jim tam byl dopřán solidní život. Jejich rodiče rozhodně nemyslí dopředu...

Nejvíce svinstva není v Evropě, ta obrovská plastová pevnina v moři není z evropských zdrojů. To jsou státy, kde se na nějaké účelné hospodaření z vysoka kašle.

Evropa to tím, že místo plastových brček bude používat papírová, rozhodně nezachrání. To je jako s tou migrací - je nutno naučit lidi tam, v těch zaneřáděných zemích, aby uklízeli, chovali se rozumně.

Jo, souhlasím, z chudinky Grety si udělali bílého koně, ona s těmi copánky přeci vypadá tak nevinně, ona je tak přesvědčivá... Stejně jako ten modrý kbelík, ve kterém si odvezla svá hovínka.
srpen 28, 2019 23:32
... : Mikin4
Andreo, vicemene souhlasim. Akorat ze kdyz se i bohate zeme chovaji jako cunatka, tezko mohou chtit nejakou snahu po tech chudych. A kazda troska pomuze. Driv se brckum rikalo "slamky", protoze byly vyrobeny z uplne neskodne slamy.
Utoky na Gretu nekomu mohou pripadat legracni, ja bych autistickou sestnastku ktera se snazi necemu pomoci ani nepodporoval, ani nezatracoval. Spis bych popral hodne stesti.
srpen 29, 2019 01:58
... : NČ
Mentálně retardovaná, ošklivá, šilhavá, chudinka může zapůsobit nanejvejš na mentálně retardovaný chudáky.
Zřejmě si její loutkovodiči nechali zpracovat odbornej odhad počtu mentálně retardovaných blbečků v populaci a vyšlo jim nezanedbatelný procento. Tak to rozjeli ...
srpen 29, 2019 04:50
... : kyttka
NČ, jen pro upřesnění, dělala jsem to i před Grétou smilies/smiley.gif
srpen 29, 2019 08:00
... : mila1

No Gretu nesleduji, jen mne zaujala informace, že ona sice cestuje lodí, aby nezanechala uhlíkovou stopu, ale posádka lodi se pak vrací letadlem.. hm, tak kde je ten přínos.

Co se týče mého přístupu k přírodě. Přestala jsem topit uhlím, topím dřívím, můj nedotační jednoduchý kotel to umožňuje. Zahradu zalévám dešťovkou. Zarytě odmítám pořídit si na zahradu bazén, protože mi to přijde jako nehorázné plýtvání vodou.

No autem tedy jezdím, to je pravda, ale to je asi tak jediný luxus, který si dopřávám, z hromadných prostředků jsem rychle nemocná.

Jinak vše kolem Grety mi přijde jako marketingový tah, který zcela zakrývá její původní asi čisté úmysly.
srpen 29, 2019 08:06
... : d@niela
Ano, jako kdysi po osmadevadesátém, když se najednou objevilo plno "bílých koňů".

Předlužená firma byla přepsána na totálního bezmozka, ten dostal pro něj nevídanou sumu.aže jinak minimum, a pak jezdil po vlastech českých a všude, coby majitel či zástupce této firmy nakupoval ve velkém, v obrovském.

JO, TO BYLA DOBA DĚTSKÉ VÍRY! nakupoval na fakturu... Takže si vlastně zadarmo odvezl velké množství zboží, to se prodalo - a ta původní firmička?
Ta dostala kulový. Krachovaly jedna za druhou.

Bílí, nastrčení koníčci. Svinstvo nevídané.

Náhodou, ta Greta je vybraná dokonale - totálně asexuální, myslím, že ani tomu nejúchylnějšímu nejopuštěnějšímu zvrhlíkovi nepřijde na mysl, že "ta by stála za hřích" smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Velké a velmi dobře manipulovatelné autistické dítě.
Ten, kdo ji objevil, je ve svém oboru génius.


srpen 29, 2019 08:23
... : kyttka
A jinak mě Gréta jako taková moc nezajímá. Ti haranti, co znám, se o ekologii taky nezajímají kvůli ní.
srpen 29, 2019 08:49
... : NČ
Teprve včera jsem se od J. Soukupa z Barrandova dozvěděl, že tahle postižená dívenka byla za svý postižení Bohem odměněná vzácnou vlastností, totiž, že ve vzduchu vidí neviditelný molekuly CO2. Já bych to spíš tipoval na šedej zákal, ale to bych se asi šeredně zmejlil.
Takže sám za sebe se jí omlouvám, s takovým darem od Boha se hned tak někdo nenarodí a doktorskej titul jí právem náleží.

srpen 29, 2019 09:13
... : toulavejV
můj názor vystihuje v blogu https://frantisekpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725778
a v diskusi pod ním
Otakar Ježek 1866
•Facebook
•Blog
Graf, který má časovou osu v logaritmickém měřítku může vypovídat o dosažených teplotách , nikoli o tempu jejich změn. Na druhou stranu pochybuji, že máme tak hustá data z minulosti, abychom zjišťovali a porovnávali rychlost změn teplot dříve a dnes. Ve výsledku víme, že dříve byla období mnohem studenější i teplejší, než dnes, ale o tempu změn toho mnoho s jistotou nevíme.
Ale ani dnešní vysoké tempo změn teploty nevypovídá o tom, zda a kde se dnešní nárůst teplot zastaví - a to je totiž na celé věci nejpodstatnější.
Teplota atmosféry je až výsledkem prvotních fyzikálnich dějů, které tvoří komplex, jehož věrohodný model nemáme. Na budoucí vývoj ukazujeme jen matematickou extrapolací minulých hodnot, a tady je pole pro lidovou tvořivost zcela otevřené.
Ptám se: na kolika procentech poznání se dnes nacházíme? Například o algebře víme zřejmě 100%, tam už nové objevy nebudou. O termodynamice řekněme 80%, nějaké objevy asi ještě budou, v materiálovém inženýrství jsme tak na 20%, a kde se nacházíme v klimatologii? Jestliže jsme tak na 10% celkového poznání, tak si musíme připustit, že nevíme nic, čekají nás zásadní objevy a zvraty v chápání klimatu. Když byla fyzika látek v tomto stádiu, tak jsme byli na úrovni existence molekul, ale dál jsme neviděli. Podobný vývoj čeká klimatologii.
Závěr: je na místě zachovávat předběžnou obezřetnost a provádět rozumná opatření: zadržování vody v krajině, nevypouštění skleníkových plynů zbytečně do ovzduší, rozpracovávat technologie pro 3.svět tak, aby se mohl rozvíjet a nemusel u toho pálit pralesy. Ale alarmismus je čistě politický nástroj neomaxismu pro ovládnutí světa a s vědeckým přístupem nemá nic společného. Je to jiná stránka téhož boje, ke kterému patří genderismus, hnutí LGBT a MeeToo, multikulturalismus, podpora migrace do Evropy, politická korektnost, zkrátka vše, co pomůže rozložit stávající národní státy a společnost, a co prosadí vládu neo-marxistických elit. Je to boj o moc a alarmismus je jeho součástí.
srpen 29, 2019 10:31
... : *deeres*
To, že děvenka vidí pouhým zrakem CO2, dala k lepšímu její matka. Gretu by to nejspíš ani nenapadlo.
Co udělají ambiciózní rodiče, kteří mají slávou už za sebou a dvě postižené dcery? Poukáží na jejich jinakost a dají k lepšímu, že vlastně to postižení je výhra. A opravdu je, stačí se obrátit na správné lidi, hezky to zmedializovat, rodina je najednou slavná a penízky se jenom hrnou.

Prapředek Grety po otcově linii Svante Arrhenius získal v roce 1903 Nobelovu cenu za elektrolytickou teorii disociace. Na začátku 20.století předpověděl vliv oxidu uhličitého vznikajícího spalováním uhlí na oteplování celé planety. Arrhenius byl tak první kdo použil základní principy fyzikální chemie k odhadu míry, do jaké je zvýšení koncentrace atmosférického oxidu uhličitého odpovědné za zvyšující se povrchovou teplotu Země. V šedesátých letech 20.století měl následovníky, i když už Arrheniusovi souputnícu mu dokázali, že jeho teorie je zavádějící a neuvažuje o všech faktorech.
A byli i další, kteří jeho teorii rozmetali. Nejznámější jsou tzv. Milankovičovy cykly, od srbského fyzika a matematika. Milanković podal matematické zdůvodnění toho, jak mohou souviset klimatické cykly s cyklickými orbitálními pohyby Země.
Kdo chce být chytřejší, ať se podívá sem:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Milankovičovy_cykly

Tím vším nechci říct, že se jako lidé nepodílíme na devastování přírody, ale žvanění na klimatickém summitu OSN nic nezmění. Pouhé kecy nikdy nic nezměnily, zvláště pokud se tam usnesou pouze na tom, že planetu ničí kravské prdy a proto všechno hovězí vybijeme a místo nich se budeme chodit pást.
srpen 29, 2019 10:50
... : doktor
Postižený holce bych se nesmál,ale je zarážející rádoby institucí ji a jejího postižení zneužívá.
srpen 29, 2019 11:58
... : NČ
"hovězí vybijeme a místo nich se budeme chodit pást".
To je jistě přínosná myšlenka, ale co když pak zase naše prdy budou mít intenzitu prdů hovězího a planeta bude churavět dál? Někudy se ten plyn ven dostat musí.
Tohle by chtělo přinejmenším odbornou expertní prdologickou studii, a nejméně deset parlamentních prdologických komisí.
srpen 29, 2019 12:29
... : Mikin4
Rekl bych ze hrebicek na hlavicku trefila kyttka kdyz napsala, ze ji Greta moc nezajima, protoze se ti haranti o ekologii nezajimaji kvuli ni. Taky to tak vidim - nekteri lidi holku potrebuji jako fackovaciho panaka a ty urazky na jeji adresu jsou ubohost.
Ja jsem rad ze se mladi o budoucnost planety zajimaji a je to logicke, protoze maji zivot pred sebou a nechteji zit v zaneradenem hnojniku plnem prirodnich katastrof. Coz se od lidi jako jsou treba starej Klaus nebo Trump ocekavat neda. A od nejruznejsich ropnych magnatu a politiku, kterym nizka cena ropy neda spat taky ne.
Toulavymu bych vedle propagandy lidi kteri popiraji globalni oteplovani doporucil i tyhle skeptiky:
https://skepticalscience.com/global-warming-scientific-consensus-intermediate.htm
Klimatologove jsou v tomhle vicemene zajedno a tahat do toho jakysi neomarxismus je nesmysl. A kdo neveri vedcum, muze se podivat k nam na sever. Kvuli tajicimu permafrostu se zde posledni roky sesouvaji do udoli cele svahy kopcu a nasledky jak na prirodu, tak na zivot lidi zacinaji byt dost drsne. Pokud nejaky alarmismus existuje, tak by ho bylo potreba jeste vic.
srpen 29, 2019 13:56
... : kyttka
Mikine dík. smilies/smiley.gif Já svůj životní styl neberu jako nějaký ekologický chování. Chutná mi hovězí a kouřím, což není ekologický ani jedno. Ale neodhazuju bordel, neplýtvám vodou a energiema, když potřebuju něco vyhodit, tak to vytřídím. Nenapadlo by mě něco vyhazovat v lese, jak to často cestou vidím. Kolikrát z toho lesa i nějaký bordel odvezu, když se mi to vejde do báglu. Ale tohle mám od mládí naučený z vandrů, protože mi vadilo přijet někam, kde je binec. Nejsem expert na globální oteplování, ale že třeba mizí voda jsem si za těch 25 let vodáctví všimla i já, neodborník. Zas bych si třeba chtěla sjet Pikovický peřeje. Ale kopat loď před sebou se mi nechce. Tak doufám, že se tu shodneme na tom, že bez ohledu na Klause st., Grétu, Boha, vládu a EU se můžeme všichni pokusit neškodit víc, než je nezbytně nutný.
srpen 29, 2019 14:37
... : Mikin4
Me asi kyttko skauting a potom tramping poznamenal podobne. Letat letadlama coby naruzivy cestovatel musim, (snad me Greta promine smilies/wink.gif ) ale jinak se taky snazim skodit co nejmin. Recykluju, neplytvam, nekupuju vodu ve flaskach, topim drevem a vrchol meho usili je, ze to drevo kacim elektrickou motorovou pilou a vozim ve 30 let starem, amatersky na elektrinu predelanem pickupu Mazda. Treba za to jednou vyhraju nejakou cenu! smilies/grin.gif
srpen 29, 2019 15:48
... : *deeres*
Ekoteroristé tvrdí, že změny klimatu působí člověk svou průmyslovou činností. Klima planety a jeho změny podléhají vlivu mnoha faktorů, přičemž člověk je až ten úplně poslední.
Hlavní faktory působící na pozemské klima jsou:
1. Vzdálenost Země od Slunce a změny oběžné dráhy.
2. Cykly sluneční činnosti.
3. Působení kosmického záření na zemskou atmosféru.
4. Poloha a pohyb pozemských kontinentů.
5. Směr, rychlost a objem proudění a promíchávání mořské vody (termohalinní výměník a mořské proudy).
6. Velké sopečné výbuchy (Yellowstone, Toba, Etna)
7. Pády velkých vesmírných těles (Chicxulub na přelomu druhohor a třetihor před 66,5 mil. let)

Kombinace těchto faktorů, jejich vzájemné zesilování a rušení vytvářejí nesmírně složitý proces pravidelných i nepravidelných změn zemského klimatu.

Podle astrologů nás brzy čeká malá doba ledová, první ochlazení má přijít už v roce 2022 a kulminovat v rocích 2030-40. Důvodem by měla být jedna z epizod poklesu sluneční aktivity, podobně, jako tomu třeba bylo v období let 1645 až 1715. Jestli to opravdu nastane, jako bych už slyšela, co zase pro změnu vyřvávají ekoteroristé.Mládí lidé vždycky měli sklony ke stádovitému chování a když je jako bonus nejít do školy, tak proč si nezařádit na ulici.

"Dříve se ve škole učilo myslet, teď se učí co si myslet." Miroslav Macek
srpen 29, 2019 16:24
... : *deeres*
Ještě, že jsem nenapsala astronautů smilies/grin.gif
Samozřejmě se nejedná o věštění z křišťálové koule, jsou na to studie astronomů.
A k tomu všemu tu je ještě rébus - zpomalování Golfského proudu. Na jednu stranu by nás mohl ochránit od nejhoršího. Universidad Nacional Autónoma de México kalifornské Berkeley totiž tvrdí,že by to v době globálního oteplování přinášelo výhodu.
Jenže, co když mají pravdu astronomové?
Pak v Británii zmrznou, nám tady budou růst jenom lišejníky a budeme chovat soby.

srpen 29, 2019 16:59
... : Krakonoš
Inu, nevím, čím to je, ale vidím to jako kyttka a Mikin. Co se nadcházející doby ledový tejče, sám jsem sem tuhle informaci před spoustou let přinesl. Psalo se vo tom snad někdy kolem 2012, možná dřív. Zajímavý ovšem je, že všechny ty stránky s grafama mizerný sluneční aktivity zmizely z kyberprostoru, nikdo už nikde nedokládá, jak se ty grafy vyvíjej dál - byly tam predikce vývoje, který by už dnes šlo krásně zhodnotit, jak moc byly mimo - ale nelze, je to fuč, já už jsem to nikde nenašel. Mezi tím se žádný vochlazování nekoná, votepluje se dál a vodevšad zaznívá, že mnohem rychleji, než se předpokládalo. Takže se mi to dnes jeví tak, že to celý byla fantasmagorie, ke který už se autoři nijak hrdě nehlásej, a že jsem tenkrát hloupě naletěl. smilies/wink.gif Spíš bych si vsadil na to, že v letech 2030-40 budeme řešit teplo a sucho - a hlavně jejich důsledky, nikoli ledovou dobu. Do chovu sobů investovat nejspíš nebudu.
srpen 29, 2019 22:28
... : d@niela
No, a proč by to nešlo normálně? Proč musí být nějaký "představitel", nějakej reklamní panáček? To se nemůžeme chovat ke svému okolí dobře a slušně bez toho, abychom kolem toho dělali velké šou?


Obdivovatelé téhle legrácky by si měli uvědomit, že čtyři pětiny plastového odpadu přicházejí do moří a oceánů z Asie: zejména tam musí být rozšířen udržitelný sběr a recyklační systémy.

A tak si říkám, že jsme na tom už hodně zle, když šetřit, zbytečně nevyhazovat, chodit pěšky, atd. už je něco tak úžasného a nejspíš obdivuhodného, že to potřebuje takový humbuk.

Asi jsem už moc stará, ale mně bylo takové jednání vštípeno rodinou, já to předala, a nevidím na tom nic unikátního.

Proč šéfové neposlali Grétku tam?
No, na Manhattanu se v pohodě sejdou všichni novináři, je tam příjemně, bude povídání v OSN... Prostě divadlo. Kdežto řešit problémy na místě problémů - to už není asi tak příjemné.


srpen 29, 2019 23:07
... : Mikin4
Vono nic nenahradi osobni zkusenost. Treba zkusenost pana Johna Nujakpaka, se kterym jsme si v nedeli povidali v osade Tuktoyaktuk. Tomu se v poslednich 10 letech zkratila zima o 6 tydnu, coz by mohlo vypadat jako vyborna vec. Akorat ze se jim tam propadaji baraky i silnice do bahna, protoze permafrost nic jineho nez zmrzle bahno neni.
Mizi jim tam tuleni, ryby i ledni medvedi. Ti z hladu miri do vnitrozemi, obcas se pari s grizzly, ale hlavne tam hynou.
Podle vedcu se globalni oteplovani projevuje prvne v arktickych oblastech, ale hned potom i jinde. Coz je tusim videt i v Cesku...
Ale hlavne ze mudrce na obou stranach nejvic zajima nejaka Greta... smilies/tongue.gif
srpen 30, 2019 07:08
... : d@niela
Jo, Miki, vždyť nic jinýho nepíšu.

Opravdu bych chtěla od někoho číst zdůvodnění,
PROČ
A K ČEMU
TEDY TO OBROVSKÝ NECHUTNÝ DIVADLO?
Vždyť ROZHODNĚ TO NENÍ NIC LEVNÝHO.



srpen 30, 2019 09:43
... : mila1
Dani, třeba je to divadlo kvůli tomu, aby se odvrátila pozornost od něčeho jiného...?
Někdy to tak bývá.. třeba viz "letní vládní krize" u nás - výměna ministra kultury, která naprosto překryla zájem o to, jak to vypadá s audity EU o podvodech Agrofertu... :-)
srpen 30, 2019 10:14
... : *deeres*
Bic nezmizelo. Tady je docela slušný a přístupný rozbor i pro laiky , proč se v současnosti přehříváme a jestli tomu bude někdy v blízké budoucnosti konec. Jo, je to předpověď ze čtení hvězd :-)

http://www.livingfuture.cz/clanek.php?articleID=11909
srpen 30, 2019 11:08
... : NČ
No, tak aspoň v TOP 09 se teď krapet ochladí, když odstupuje předseda.
srpen 30, 2019 11:39
... : kyttka
NČ, pokud bude novou předsedkyní Markéta, tak se zas oteplí, protože podporuje návrh na manželství pro všechny. Narozdíl od pana Czernina. Jo a jsem ráda, že Pospíšil končí. Buzna nebuzna je to blb.
srpen 30, 2019 12:25
... : mila1
kyttka: já jsem taky ráda. VOlívala jsem TOPku kvůli Kalouskovi. Pospíšil mi je tak trochu zošklivil.
srpen 30, 2019 13:00
... : mila1
Nevadí mi jeho orientace, ale to, že sedí najednou na moc židlích. Kdyby to s TOPkou myslel vážně, vykašlal by se na europoslancování
srpen 30, 2019 13:01
... : kyttka
Milá, tak nějak. Navíc jo i znám. Chystala jsem se za hlavu, stejně jako že starosty pro Plzeň 3. Ti dva spolu studovali.
srpen 30, 2019 13:20
... : NČ
jo, Kytičko. Přesnej souhlas.
srpen 30, 2019 15:26
... : kyttka
Já na tom mobilu píšu hrozný zvěrstva, jak koukám. Omlouvám se a snad jste moje překlepy dešifrovali. smilies/smiley.gif
srpen 30, 2019 18:49
... : andrea
vždycky když otevřu tenhle článek, tak přemýšlím nad tím, co přimělo lidi, snad funkcionáře té městské části, že se povalují na zemi?
To je nový způsob nějakého demonstrování?

Nebo co to má znamenat, víte to někdo?
září 02, 2019 21:10
... : ketrin
Myslím, že to je nejspíš akce skupiny Extinction Rebellion - Rebelie proti vyhynutí, kteří dělají v veřejném prostoru různé happeningy, kterými se snaží upozorňovat na klimatickou krizi.
https://www.rebeliexr.cz/
září 03, 2019 21:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]