O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

"DEM NA PANÁKA?" PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 červenec 2019
Barney je místní alkoholikV Rusku je alkohol obrovský problém, už dlouhá léta decimuje hlavně mužskou populaci. Občasné vládní „ozdravné programy“ zůstávají bez výsledku, potřební si pomáhají podomácku vyrobenou "samohonkou". Nevychází nic - snižování cen epidemii alkoholismu jen zhoršuje, zvyšování zas podněcuje domácí produkci hrozící otravami metanolem.

 

 

 

 

 

 

Tahle "balšája zemlja" má v pití samohonky, či různých náhražek pravé, pro některé cenově nedostupné vodky, obrovské zkušenosti a velkou tradici. Oblibě se těší voňavky, čisticí prostředky, nemrznoucí směsi, či léky s obsahem alkoholu. No, však to znáte... Tohle kdysi bývalo i tady zvykem.

Související obrázek
 

 

Nejčerstvější zprávou z tohoto „odvětví“ je, že ruské ministerstvo průmyslu a obchodu chce vyhlásit pivo za nealkoholický nápoj. Pivovary přijaly zprávu s nadšením, v poslaneckých kruzích podle agentury TASS plán vyvolal šok.

Výsledek obrázku pro ruští alkoholici

 

Ministerští úředníci si od svého návrhu slibují oživení trhu, pivovary tvrdí, že dosavadní právní úprava regulující prodej alkoholu, údajně jedna z nejtvrdších na světě, je vůči pivu diskriminační.

Výrobci tvrdého alkoholu, tedy hlavně vodky, naopak pro změnu nevidí důvod.

Původně tam pivo bylo na seznam alkoholických nápojů zařazeno až v roce 2011.

Do té doby jeho prodej nepodléhal sebemenším omezením, takže se postupně dostalo na první místo v seznamu příčin alkoholismu.

 
 


 

A jak je to u nás?

 

Čeští alkoholici:

Každý den vypijí 7,5 milionu panáků, jsou prý dokonce horší než Rusové!

 

 

 

Výsledek obrázku pro čeští alkoholici 2019

 

 

jen se podívejte, kde se jak pije ...

 

 

Hrdly Čechů denně proteče asi 375 tisíc litrů kořalky. Vůbec největšími konzumenty tvrdého alkoholu jsou muži starší 60 let, z nichž každý spotřebuje denně průměrných 245 gramů lihovin,“ vyplývá ze zprávy Státního zdravotního ústavu.

Muži starších ročníků dokážou vypít bezmála polovinu veškerého tvrdého alkoholu, který se v České republice za celý rok spotřebuje. 

 

Bohužel, náš národ pití lihovin také zrovna nezvládá. Na 700 tisíc lidí se u nás podle Všeobecné fakultní nemocnice léčí z alkoholismu. A to je nejspíš jen "špička ledovce"...

 

 

d@niela

 

 

Komentáře (4)add feed
... : Sidon
Kdo by se chtěl trošku víc seznámit se situací alkoholiků v Sovětském svazu, může si přečíst knihu "Moskva - Peťuški zpíteční". Ta byla vydána v roce 1970

https://cs.wikipedia.org/wiki/Moskva-Petušky

Současný stav se od ní asi moc neliší, stačí shlédbout tyto dva ruské filmy -

Svéráz národního lovu a Svéráz národního rybolovu

Situaci v ČR může vidět kdokoliv každý den.

Mám nějak sucho v krku, asi si dám nějakou tu "metlu".

smilies/grin.gif
červenec 21, 2019 23:44
... : toulavejV
Já bych to vůbec neřešil.
Stačí se podívat na tu mapu, kde se pije alkohol. Podle ní se nepije kde mají státní náboženství islám. A jsou tam lidé proto šťastnější? Žije se jim tam lépe bez alkoholu? Mají menší problémy ve společnosti, ve zdravotnictví, školství nebo celkově lepší životní standard? Já tam nebyl, tak jenom usuzuju ze zpráv co kde čtu nebo se dozvím, že tam nebudou šťastnější nebo spokojenější. Tak proč to řešit.

Lidi pijí alkohol, aby si zlepšili náladu, na chvíli se zbavili konvencí, které je svazují, odstranili zábrany a nemuseli se přetvařovat, což je únavný, leč bohužel už zase nutný. A taky pro chuť, samozřejmě. Třeba takovej francouzskej koňak :-) . . . to je dobrý pití . . . tak proč si to odpírat, že (pokud na to jeden má).

Takže já bych řek´, že problém není alkohol, ale neschopnost některých poznat svou hranici, co je ještě bezpečný, přijatelný. No a s tím má hodně lidí problém, nejen u alkoholu, ale třeba i v nakupování, půjčkách, výběru partnera, stylu řízení auta . . .
červenec 22, 2019 10:17
... : d@niela
Lepší bych to nenapsala, "toulavej", přesně tak to je.
Jenže - bohužel - moře lidí nemá tu důležitou záklopku smilies/cry.gif
červenec 22, 2019 11:08
... : doktor
Toulavejmu jsem zatleskal.Neřešme co sami neodmítáme.
červenec 22, 2019 13:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]