O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MICHAL “SHARK” HAŠEK A LÉČBA NÁDORŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 duben 2019
Přejít na obsah
MICHAL “SHARK” HAŠEK A LÉČBA NÁDORŮ
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

Nejspíš správně usoudil, že jeho knihu by nikdo soudný nevydal a že vydat knihu vlastním nákladem není levná záležitost. Proto zkusil spustit kampaň na webu HitHit.cz, která měla zajistit financování knihy.

 

Pro případné dárce svůj příběh shrnul takto:

 

„Mé mámě diagnostikovali rakovinu plic s nádorem na levé plíci. Po první dávce chemoterapie málem umřela a skončila na izolaci bez bílých krvinek s rizikem úmrtí na běžnou virózu. Tehdy se máma rozhodla, že nebude pokračovat v léčbě klasickou medicínou s doktory.

Po 1,5 měsíci léčení alternativně, ji nádor zmizel."

 

Tento počin se setkal se značně negativní odezvou. HitHit tedy podporu jeho kampaně ukončil, „protože autor nebyl schopen věrohodně doložit závěry svého projektu“.

 


 

Výsledek obrázku pro Michal „Shark“ HašekSoučasné Haškovo podnikání je na stejném principu, tedy nabízení zázračné terapie závažných nemocí. Kulisou jeho podnikání je ostrov Bali, na kterém se jeho terapeutické procedury odbývají. (9,10)

Oficiálně jde zřejmě o hostinskou činnost (11).

Část jeho klientely jsou lidé spíše zdraví, toužící řešit v lepším případě jen neexistující zdravotní problémy, v horším případě třeba nadváhu.

Hašek je ale přesvědčen o své schopnosti léčit i závažná onemocnění.

A inkasovat za to nezanedbatelné částky.

Jedna z takových obětí dokonce vystavila na YouTube video, ve kterém žádá o pomoc při získávání financí.(12)

 

Naštěstí pro ni  -  tak ač skutečně měla zhoubný nádor, Haška oslovila až po z větší části prodělané terapii, která má v jejím případě velmi dobrou naději na vyléčení (14). Její pobyt na Bali v březnu 2018 tedy nepředstavoval nějaké velké riziko z hlediska její choroby.

 

Jen její příběh dodá toužebně očekávaný příběh „vyléčené rakoviny“, který Hašek neopomněl zneužít ke své propagaci. Její příběh prezentuje jako odvážné a moudré vzepření se zlým autoritám. Stela, jak se ta nešťastnice jmenuje, se podle něj dokázala vzepřít autoritám, které jí nejprve vzaly štítnou žlázu a pak do ní nalévaly radioaktivní jód, a správně poznala, že jen Shark ji zachrání. (14)


Zde se nám náhodou podařilo zachytit a zdokumentovat jednu lež skutečně obludných rozměrů. V původní verzi komenáře (14) totiž Hašek tvrdí, že došlo k relapsu nádoru ještě během podávání radiojódu. Ve verzi stávající již tuto příliš drzou lež nenalezneme, zde už „jen“ naznačuje.

 

Na těchto dvou případech demonstrujeme, jak nebezpečný ve skutečnosti Michal „Shark“ Hašek je. Jeho dvě známé onkologické oběti byly zatím specifické. Jeho první oběť, jeho matka, měla nádor se špatnou prognózou, takže vlastně neuspíšil její odchod, „pouze“ jí zhoršil poslední dny života.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]