O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MICHAL “SHARK” HAŠEK A LÉČBA NÁDORŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 duben 2019
Přejít na obsah
MICHAL “SHARK” HAŠEK A LÉČBA NÁDORŮ
Strana 2
Strana 3
Jak jsem slíbila, dávám na Kudlanku odůvodnění cen BLUDNÉ BALVANY. Dnes to bude zvláště "výživný" případ.Udělení stříbrného Bludného balvanu za rok 2018 Michalu „Shark“ Haškovi se neslo sice v duchu nevážném až rozverném, protože výčet jeho velkých počinů by působil příliš tísnivě a v komické atmosféře celé naší bludné slavnosti snad až nepatřičně a neuctivě k mrtvým. Matce laureáta byl v roce 2015 diagnostikován malobuněčný karcinom plic, tedy onemocnění se špatnou prognózou. V jejím případě byla odhadovaná prognóza 3 – 6 měsíců.
 
 

 

Ačkoliv byla jeho matka těžká kuřačka a kouření je tak významný rizikový faktor, že se malobuněčný karcinom plic objevuje u nekuřáků jen zcela výjimečně, Michal Hašek objevil příčinu naprosto jinou. Naznal, že příčinou je nový manžel jeho matky. Z toho, že se s ním prý často hádala, usoudil, že nemohla ve vztahu volně dýchat. Z toho muselo zákonitě dojít k onemocnění dýchacího orgánu, tedy ke vzniku rakoviny plic. Své léčení zdokumentoval na svém webu (1-4), takže lze zrekonstruovat jeho myšlení.

Vztah, který pokládá za příčinu nemoci, trval více než deset let. Prvním „psychosomatickým“ varováním byly problémy se žaludkem. Když to nestačilo, ozvaly se plíce. Symbolika nemoci byla zachována, protože postižení levé strany podle Haška značí vztahy k blízké osobě.

 

Svým působením dokázal matku přesvědčit, aby manžela nejen opustila, ale aby se od něj izolovala. Dále ji přesvědčil o tom, že onkologická terapie je špatná a že jí vyléčí jen on. Jen je třeba ještě odmítnout onkologickou léčbu a podepsat reverz. Pak se pustil do léčení. Základem byla drastická dieta založená na šťávách z ovoce a zeleniny. Podpořena byla energetickým reiki, odstraňování parazitů plazmovým generátorem a harmonizací čaker pomocí kamenů. Nechybělo ani pozitivní myšlení.

 

Své úspěchy předváděl veřejnosti na facebookové stránce „Vyléčím se z rakoviny“ (5).

Bizarní situace upoutala i Blesk (6), zejména když začal tvrdit, že tímto způsobem skutečně rakovinu vyléčil. Dokonce měl něco, co prezentoval jako důkaz. Rentgenový snímek. Pravda byla ale taková – a s tím záhy přišel i Blesk (7) – že se jednalo při nejmenším o nepochopení, spíše však o úmyslnou nepravdu a podvedení lékařky, která vyhodnocovala rentgenový snímek.

 

Žádný důkaz byť i jen zpomalení progrese, neexistoval. Následovalo to, co přijít muselo. Zřetelná progrese. Podle Haška progrese v důsledku toho, že se zřekla jeho zázračné léčby a vrátila se ke svému manželovi. Hašek se i nadále pokoušel zasahovat „neoficiálními léky“ a na facebookovské stránce “Vyléčím se z rakoviny” popisoval, jak je úspěšný a jak moc své matce pomáhá. Když už byl blížící se konec zřejmý I Haškovi, nerozpakoval se obvinit vlastní matku z toho, že se nechce vyléčit, proto ho neposlouchá a proto umírá.

 

To bylo silné i na jeho příznivce a tak tento komentář raději smazal. Její smrt okomentoval opatrněji, i když obvinění je z něj stále patrné:

 

„Dnes 25.6. 2016 by měl táta narozeniny. Odešel před necelým 1,5 rokem. Máma dnes před polednem odešla za ním. Oba dva zemřeli na stejnou nemoc, rakovinu. Oba dva odešli v 65 letech, oba dva ukončili svůj život ve stejném hospicu, oba dva jsem při odchodu držel za ruku. Mámin odchod na tátovi narozeniny jen potvrdil, jak moc si byli blízcí, přestože se rozvedli a přes 15 let žili každý s jiným partnerem. Založil jsem tuto stránku, protože jsem věřil, že se máma chce vyléčit. Netušil jsem, že má její duše jiné úkoly. že ji tátova duše potřebuje, nebo má prostě jiné plány. Dnes vím, že máma šla ke mě, aby jsme spolu strávili neskutečné chvíle. Jsem jí za to nesmírně vděčný >3. Taky chtěla ukázat, že to jde, uzdravit se pomocí stravy, myšlenek, čímkoliv, pokud budete chtít. Pak ale nadešel její čas a tak už nechtěla v ničem pokračovat, protože by jen trápila sebe a nás všechny, protože my nevíme, co má za úkol její duše. To ví jen ona sama.“

 


 

 

Smrt matky Haška nezkrušila na dlouho. Rozhodl se, že o tom, jak úspěšně vyléčil rakovinu, napíše knihu.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]