O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ARCHANDĚL URIEL - KUŇOVÁ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 březen 2019
V  kategorii jednotlivců za rok 2018 získala bronzový Bludný balvan Katarína „archanděl Uriel“ Kuňová - za používání alternativních technik vyšetřování a trestání těžkých zločinů.  Katarína Kuňová, jedna ze zakladatelek gnostické sekty Avenna, léčitelka a koučka osobního rozvoje, patří mezi osvícené. To  jí dává možnost  proniknout nejen do velkých pravd o původu světa a o správném a nesprávném ve vyšším poznání přístupném jen zasvěceným, ale i do malých pravd. Možná v tom hraje roli i Maják Ptyč, betonové monstrum, které sekta rozestavěla z peněz jedné z následovnic a které je v současné době částečně v demolici a částečně v přestavbě.


 

 

 

 

Bohužel pro Archandělku orgány činné v trestním řízení nemají pro její jasnovidnost pochopení. Dokonce to zašlo tak daleko, že když sama dodala policii pachatele závažného trestného činu, o kterém policie vůbec nevěděla, byla nakonec na podzim loňského roku sama odsouzena k podmíněnému trestu.

 

O co šlo?

 

Archanděl URIEL byla osvícena přesvědčením, že syn jejího známého sexuálně zneužívá svoji mladší sestru. Jako jasnovidka nabyla zřejmě absolutní jistoty, a nabídla mu tedy možnost odčinění viny. Poslušnou službu a pokání měl provádět pod bedlivým dohledem důvěryhodné osoby, tedy Kataríny Kuňové. V tomto duchu již předem zpracovala otce toho nešťastníka, takže ten se k nátlaku na syna dosti drsným způsobem přidal.

 

Chlapec se navzdory velmi plastickému líčení své budoucnosti Kuňové nepřiznal, tím méně se nestal její hračkou. Do případu se vložila Policie, vyšetřování sexuální zneužívání nepotvrdilo a na lavici obžalovaných se ocitla sama Kuňová. Právní kvalifikace jejího činu byla vydírání.

 

Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že chlapec, který se nechtěl stát na základě křivého obvinění její hračkou, byl tím vším vážně psychicky poznamenán, měl by se celý případ stát mementem.

 

 

x x x x x

 

 

Na základě přednáškového působení paní Kuňové a Přádové, léčitelek původně z Kame­nice u Prahy, vznikalo od roku 1998 společenství Avenna. Zakladatelky se považovaly (a pravděpodobně se stále považují) za „gnostičky“, jejichž poselství pro lidstvo pochází od „Vyšší Inteligence“. Člověk se může díky tomuto poselství stát trvale šťastným a zdra­vým: je jen třeba, aby pochopil princip Spravedlnosti vládnoucí v kosmu a řídil se jeho zákony. Gnostičky předpokládaly, že toto poselství může způsobit zásadní pozitivní proměnu celého světa.

Společenství, které se kolem gnostiček utvořilo, bylo velmi aktivní a zdálo se života­schopné (reportáž z jeho začátků je zde).

 

Ve sklepních prostorech jednoho z domů v pražských Vršovicích vznikl sál se zázemím pro přednášky, semináře a další setkání. Ke dvěma instruktorkám přibyla paní Daniela Kuchtová, a to na základě zkušenosti s vyléčením, jež připisovala právě poselství Avenna. Tři ženy se staly pří­telkyněmi a vypracovaly projekt na stavbu školícího střediska Maják v obci Ptyč na břehu Berounky nedaleko města Kralovice.  Výstavbou centra, “které mělo zastřešovat akce Avenny”, se podle svého prohlášení zabývaly Katarína Kuňová a Hana Přádová již od roku 2005.

 

Výsledek obrázku pro Ptyč

 

 

[1] Daniela Kuchtová obrovskou stavbu od roku 2008 financovala prostřed­nictvím své firmy.  Částka proinvestovaná na budovách, slibujících ochranu před kata­strofami apokalyptických rozměrů, dosáhla údajně téměř jedné miliardy korun. Ve fázi hrubé stavby se ženy ovšem roku 2013 rozešly. Prostředky ve výši 35, resp. 15 milionů korun, které poskytla Kataríně Kuňové a Haně Přádové, se jí nepodařilo získat zpět.

Stavba „středočeského Temelína“ (jak jí prý pře­zdívají místní obyvatelé) několik let příliš nepokročila, ale od r. 2016 roku získala nový impuls změnou stavebního plánu, v jehož realizaci chce paní Kuchtová pokračovat. (Shrnující novinářské zpracování těchto událostí je zde.)

Podle vyjádření paní Kuňové (např. zde) společenství Avenna neexistuje, existuje ale metoda, která má stále své příznivce. Obě gnostičky tedy v předávání svého poselství neustávají a pokračuje (byť bez nich a jinak) i stavba ohromného komplexu v obci Ptyč.

 

[1] Hanka Přádová, Katka Kuňová: Oznámení ohledně budovaného centra Maják Ptyč, Avenna [online],

6.3.2013 www.avenna.cz/clanky/novinky/oznameni-ohledne-budovaneho-centra-majak-ptyc

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : Krakonoš
Nojo, no, vono se to blběnám skvěle budovalo, když byl konec světa za dveřma, to se taková pevnost hodila. Jenže pak se stal ten strašlivej malér - konec světa 2012 se jaksi zapomněl dostavit. A bylo po budování a po svornosti. Škoda, že není možný hovada, který něco takovýho spáchaj v krajině, potrestat povinností uvedení krajiny do původního stavu a vodškodnění sousedům za to, co tam museli ty roky zažít a na co se museli dívat. A vzhledem k tomu, že tenhle psychobarák, pokud vím, nejni černou stavbou, líbilo by se mi žít ve státě, kde pokud stavební ouřad něco takovýho povolí, tak to dotyčný ouředníci či jejich nadřízenej vodprdnou ztrátou zaměstnání a zákazem činnosti, když už né kriminálem. (Ne, kecám, líbilo by se mi žít ve státě, kde něco takovýho prostě nejni možný postavit za sebevětší úplatek.)
březen 29, 2019 01:42
... : *deeres*
Magoři by neměli mít možnost nakládat s mega prachama, ale měli by mít nad sebou kuratelu. Když se píp spojí s dalšíma dvěma píp, tak pak na zemi vznikne rozlehlá měsíční krajina zdaleka viditelná. Pokochat se na ní můžete pohledem z Berouna, z Tetína i ze skal nad Svatým Janem a nejspíš i z vesmírně lodi.
I mně by se líbilo, kdyby magorům se kvůli mamonu nepovolovalo ničit krajinu. Tohle není jediný případ i když asi nejkřiklavější, kdy takové povolení dostal jedinec.
březen 29, 2019 07:44
... : mia I
je to fakt monstrum a okolo krásná krajina https://mia1960.rajce.idnes.cz/PR_Chlumska_stran,_Ptyc
březen 29, 2019 08:37
... : *deeres*
Jakpak asi přišla Daniela Kuchtová ke svým prachům? Docela jednoduše, je to exmanželka Pavla Tykače. Trestní stíhání Pavla Tykače za miliardové podvody v 90.letech, v době divoké privatizace, bylo zastaveno v roce 2012.
Podle posledních zpráv Kuchtová údajnou půjčku peněz na stavbu Majáku Ptyč už neuvidí.
Tykač dal, Hanička s Kačenkou vzaly a vybudovaly si z části odkloněných peněz milionové nemovitosti.
Na někdejším staveništi nyní Kuchtová buduje Park Berne s hotelovým komplexem.Současný stav:
https://coloraaa.rajce.idnes.cz/Park_Berne_-_Ptyc_2018/

březen 29, 2019 11:41
... : doktor
Už jen za tu zhovadilost a zničení krajiny by měly být postavené před soud a tvrdě potrestány.
březen 29, 2019 12:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]