O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEJVĚTŠÍ VŮL NA SVĚTĚ? PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 leden 2019
Jmenuje se Danniel a žije v Kalifornii v Eurece. Má dnes už dva metry na výšku a je vlastně živou atrakcí. Poprvé si manželé Kenneth a Ann Farleyovi všimli jeho neobvykle velkého vzrůstu, když bylo Dannielovi sotva šest měsíců. „Vzpomínám, jak už při krmení vyrážel láhev s mlékem z ruky, a nedal se zvládnout“, říkal se smíchem Ken.


 

.

 

Ken Farley věří, že Danniel je největším kusem hovězího dobytka na světě, a je na svého obřího mazlíka, který vyrostl na jejich farmě - Lost Coast Hay - velice pyšný. Těší se, že se stane jejich maskotem, že ho budou lidé na farmě navštěvovat a uvidí na vlastní oči, jak je i při svém vzrůstu pohodový.

 

Danniel měří v kohoutku 195 centimetrů (přitom kráva tohoto plemene běžně měří zhruba 140 cm, samci pak až 165 cm) a váží 43 kilogramů přes tunu, ovšem na farmě Farleyových si musí na oficiální verdikt komisařů ještě počkat, ale už byl komisaři Guinnessovy knihy rekordů přeměřen a jen se čeká, jak to dopadne... Asi dobře, protože předchozí rekordman měřil v kohoutku „jen“ 188 centimetrů.

 

Danniel, the giant Holstein steer, is cared for by Ken Farley and Amanda Auston at the Sequoia Park Zoo in Eureka, Calif. Shaun Walker/The Times-Standard via AP

 

 

Dospělý Danniel denně spořádá zhruba 45 kilogramů sena, 7 kilogramů obilných zrn a vypije hektolitr vody, tedy zhruba čtyřnásobek toho, co sežere běžná kráva. Nutno ovšem dodat, že také denně vyprodukuje téměř 70 kilogramů trusu. Jinak nějakou zvláštní péči nevyžaduje, majitel mu ovšem sám podle potřeby velice rád čas od času vykartáčuje srst, aby byl fešák.

 

 

 

Related image

 

 

Daniel je vlastně takový farmářský mazlíček, od mala se o něj tak starali, což bylo možné jen díky jeho mírné povaze. Podle svého majitele se pořád chová, jako by byl mládě, takže není problém se k němu přiblížit, nakrmit ho, vyčistit mu srst nebo ho jen tak přátelsky podrbat.

 

 

d@niela

zdroj: internet

PS. Bohužel, jak jsem během hledání nějakých hezkých fotek zjistila,

Danniel před pár měsíci zemřel. Ale byl opravdu nesmírně obdivovaný a mazlivý.

 

 

Komentáře (4)add feed
... : mia I
fuj, to jsem se lekla. Já podle obrázku v perexu usuzovala, že půjde o toho pána v brýlích a přišlo mi to hodně kách smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif A taky jsem si říkala podle čeho to tak hodnotili. Holt Novoroční kocovina, ač nebyla slza alkoholu.
leden 02, 2019 08:12
... : NČ
Nojo, tak scípnul. Asi ho to bez koulí už nebavilo.
leden 02, 2019 10:01
... : doktor
Dani moc hezké povídání,ale NČ má pravdu.
leden 02, 2019 13:10
... : andrea
tak jsem si to taky vyhledala, a oni ho dokonce pohřbili... škoda toho masa!
leden 02, 2019 17:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]