O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HEZKÉ DNY VÁNOČNÍ I POVÁNOČNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 prosinec 2018
Image result for christmas pngHalo lidi, přeju vám všem, abyste ve zdraví a dobré náladě přežili a prožili (nebo by to mělo být napsáno obráceně?) následujících pár dnů. Je to dost hektické, zvládnout to. Ale zvládli jsme to dřív, zvládneme to i nyní. Počasí, politika, pracovní průšvihy - je toho hodně, a nemusí to být všechno jen od písmene "p", co nás občas drásá. Stačí jen, když člověk není ve své kůži. Já mám tu svou asi taky někde jinde, protože se do té správné nějak ne a ne dostat.

 

 

 

 

A tak si jen říkám to, co jsem vždycky říkávala dětem: 24. prosince je stejný den, jako třeba 24. června, nebo září... prostě den jako každý jiný. Musí se vstát, dělat v podstatě všechno, jako každý jiný den, jen, pokud na to máme, tak bude lepší jídlo než jindy, a navíc třeba ještě něco dostanem :-))). Ale jinak se chovejte pokud možno stejně ...."

 

Proto vám všem přeju, aby vám nezaskočila kost z kapra, aby se povedly lahodné křupavé řízky, salát byl ten nej a nej - a dárky? Ty by snad ani být nemusely.

To je jediné, co mi na Vánocích vadí - ta víceméně povinnost obdarovávat. A ne jen nějakou tou milou pozorností, ale "aby to bylo něco!!!". V některých rodinách se snad i soutěží, kdo dá víc a dražších dárků. Což podle mne vůbec není tou opravdovou podstatou Štědrého dne. Ale co už…


Image result for christmas png

 

 

Tak vám tu nadělím pár trochu drsnějších vtipů,

snad pro vyrovnání té přeslazené předvánoční nálady.

 

 

 

V kanceláři se nám náhle objevil takový zvláštní zvyk - jídlo začalo dostávat jména.
Například včera jsem z lednice v kuchyňce snědl bagetu jménem Michal.

 

 

 

Sedím tak hladový v obýváku a čekám na večeři, když slyším manželku, jak se mě z kuchyně ptá, jestli chci hovězí, kuřecí, nebo rybu.

Potěšilo mě to a zvolil jsem rybu.
Bohužel - špatná odpověď. K večeři byla rajská polívka, žena mluvila s kočkou.

 

 

 

Dotaz na internetovém fóru: Prosím poraďte, neustále mě svědí mezi prsty na nohou, co mám dělat?
Odpověď: Přijde na to, mezi kterými. Obecně se obraťte na kožního lékaře, pokud vás ale svrbí mezi oběma palci na nohou, doporučuji raději gynekologa.

 

 

 

Dva muži hrají golf. Jeden z nich se právě chystá odpálit, když se na cestě kolem hřiště objeví smuteční průvod. V půli nápřahu se zastaví, sejme čapku, zavře oči a skloní hlavu v tichém gestu úcty.
Jeho protihráč se dojme: „To je nesmírně působivé, jste velmi citlivý muž."

Muž se vzpamatuje a odpoví: „To víte, byli jsme svoji 35 let."

 

 

 

Žena se pozdě v noci vrátí ze služební cesty. Potichu, aby nevzbudila manžela, dojde do ložnice - ale zpod deky místo dvou nohou čouhají nohy čtyři!

Popadne ji amok a v záchvatu zuřivosti vezme baseballovou pálku, kterou mají vedle postele na zloděje, a mlátí a mlátí, než všechen křik ustane. Poté se dopotácí do kuchyně - kde v naprostém šoku vidí svého muže, jak poklidně sedí u stolu a čte si knížku.

Když ji zaslechne, potěšeně od knížky vzhlédne: „Miláčku, ty už jsi zpátky? To je výborné! Přijeli tvoji rodiče, tak jsem jim dal naši ložnici, doufám, že ti to nevadí. Nechceš je jít pozdravit?“

 

 

 

Jeníček se u večeře zeptá maminky: „Mami, dají se jíst malí černí brouci?"
Maminka se pohorší: „Jeníčku o takových věcech se mnou u večeře nemluv, je to nechutné!“
Po večeři si vzpomene a zeptá se synka: „Tak o čem jsi to chtěl při večeři mluvit?“
„No teď už o ničem,“ pokrčí rameny chlapec, „měla jsi jednoho takového brouka v polívce, ale teď už je to jedno.“

 

 

 

Trvalo mi asi půl hodiny, než se mi konečně podařilo rozepnout Janinu podprsenku.

Vůbec jsem si ten krám neměl zkoušet.

 

 

 

„Mami, kam se dávají tampóny“
„Tam odkud přicházejí miminka, zlato.“
„Do čápa???!!!“

 

 

 

„Mami, proč v naší rodině všichni umírají tak nečekaně?"
.....
"Mami?"
"Mami?"
"Maaaammiiiii!"

 

 


 

Komentáře (12)add feed
... : Sidon
Hm, tak já si malinko rýpnu. Možná je to taky tím, že jsem požil pár kalíšků slivovice, kterou mi nabídl jeden kamarád, který si ji sám vyrábí, Pepa K. ho dobře zná.
Zarazil mě ten poslední vtip, když je tady řeč o Vánocích a jejich duchu, protože v upozornění redakce je zmíněno, že bude mazat příspěvky NEVHODNÉ, vulgární a s reklamou. Mně to teda (ten poslední vtip) jako nevhodné připadá, když se tady kolem nás, má vznášet ten duch Vánoc. Vono to ale asi bude nejspíš tou kořalkou. I když to bylo jen pár kalíšků. Tak teda Merry Christmas včem.
smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
prosinec 20, 2018 23:48
... : mamča
Přeji všem lidem dobré vůle, místním čtenářům a především "velké Kudle" krásné prožití Vánoc, hlavně hodně zdraví. (My starší už víme, že to není klišé). Do Nového roku pak vstupujte radostně, bez posilvestrovské kocoviny.
Lidi, vždyť jsme na tom světě jenom na chvíli, tak si nečiňme zbytečná příkoří, mějme se navzájem rádi a buďme na sebe hodní, nejen o Vánocích.
Dárky nejsou to podstatné, důležité je, že si na nás rodina a přátelé v dobrém vzpomněli, a my na ně.
prosinec 21, 2018 07:03
... : NČ
Moc pěkný, mamčo. K tomu už se nedá nic dodat. Tak já taky přeju.
prosinec 21, 2018 07:41
... : zuza
Klidné a pohodové Vánoce, v míru a zdraví prožité přeji všem!!!!!!
prosinec 21, 2018 09:00
... : doktor
Přidávám se k Sidonovi a všem ostatním.Hezké,klidné a pohodové prožití ( dle mého ), přece jen trochu tajemných a plné jakého si těžko uchopitelného neklidu,svátků vánočních a hodně zdraví,štěstí a úspěchů v roce 2019.Přeji abychom i v tom roce příštím se zde v míru setkávali.

prosinec 21, 2018 12:34
... : Milene
Přeji vám všem vánoční svátky plné lásky, pohody a pokoje, chvíle strávené s vašimi blízkými. A co do nového roku? Všem zdraví a zase zdraví.
prosinec 21, 2018 12:41
... : NČ
Hody, hody, doprovody, dejte vejce malovaný ...
prosinec 21, 2018 17:09
... : Josef Kouba
Přepis novinové zprávy z roku 1988:

Již po 12 hodinách byl kriminalisty dopaden Jindřich K. z Bečova nad Teplou z karlovarského okresu, již třikrát soudně trestaný, bez pracovního poměru, na nádraží v Toužimi napadl a zbyl ženu, kterou zatáhl do blízkého skladu, zde jí znásilnil, poté jí odvezl do Bečova n. T,. kde si během noci pětkrát vynutil pohlavní styk.

PS: Šetřením bylo později zjištěno, že po dvacetihodinovém návratu domů, byla dotyčná žena, manželem hrubě uvítána a modré pod očima po příjezdu policie, jíž sousedé přivolali, svedla na svého náhodného výkonného milence, jímž byl můj (jak příbuzní říkali) nepovedený bratr Jindřich.



prosinec 21, 2018 19:30
... : mia I
Přidávám se k ostatním a přeji Vám milí čtenáři Kudlanky krásný Štědrý den, klidné vánoční svátky, veselého Silvestra a úspěšný nový rok 2019. Vše prožijte ve zdraví, je to základ pro spokojenost a pohodu.
prosinec 24, 2018 07:38
... : *deeres*
Vánoce si přejeme veselé a kdo nás vždycky uměl rozesmát? Přece Vladimír Menšík. Také jste jako děti neměly rády měkké dárky, jako já nebo on? A znáte trikáče?

https://www.youtube.com/watch?v=ZIlX_AKp50U smilies/grin.gif
prosinec 24, 2018 08:33
... : *deeres*
Jo, vy nevíte, co byly trikáče, tak jedna vzpomínka, ne moje. Já už nosila ty hnusné bavlněné, vroubkované, hnědé punčocháče. Tak těm se vytahaly kolena ke kotníkům a na jejich místě visela zadní část. Jak já je nenáviděla pod tím stromečkem.
http://yorga.blog.cz/0901/trikace
Menšíkovu vzpomínku na trikáče jsem dneska ráno slyšela v rádiu, na jutů jsem jí nenašla, možná někdo z vás bude trpělivější a úspěšnější, protože rozhovor , který jsem vyhrabala mně nejde spustit.
Tak do toho s veselou myslí a očičkama, co se nám rozzáří, stejně , jako v dětství. Pevným krokem do dalšího roku, ať ho ve zdraví přežijeme.

prosinec 24, 2018 08:48
... : NČ
Nojo, Deeer. Bavlněný povlíkačky. To je jako hrůza? No nemyslim. To bude tim, žes asi nikdy neměla zapařenej pytel a kořen od 95% bavlny plus 5% polyesteru. Drbání nebere konce, dokud to nevyhodíš nebo nedaruješ chudýmu sousedovi na pavlači. Teď se drbe von, ale libuje si, jsou takový slušivý, elastický, zatímco já mám sepraný vytahaný bavlňáky. Ale nedrbu se....
prosinec 24, 2018 19:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]