O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROČ DÁVAT SVÉ ČÍSLO NA FB? PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 prosinec 2018
Související obrázekFacebook uživatele žádá o zadání telefonního čísla pro lepší zajištění účtu. Víte, co to znamená, k čemu pak sociální síť vaše číslo používá a jak se můžete bránit nechtěným reklamám? Telefonní číslo potřebuje Facebook ke dvěma základním věcem – identifikuje vás jako uživatele profilu a ujišťuje se, že nemáte více než jeden účet, což by odporovalo uživatelským podmínkám. Bez vašeho souhlasu nesmí telefonní číslo použít ke spojení s vámi.

 

 

 

 

  • Telefonní číslo slouží také k marketingovým účelům. Nejde však o přímé telefonování, nýbrž o identifikaci vašich zájmů za pomoci třetích stran. Různé firmy často vedou seznamy čísel svých zákazníků. Některé z nich ho mohou předat Facebooku, který využije k cílené reklamě zmíněných firem.

  • Jak tuto reklamu omezit? Spotřebitel může na Facebooku sám určit, jaké reklamy se k němu dostanou. Přihlaste se do svého profilu a klikněte na trojúhelníček vpravo na hlavní modré liště. Přejděte do Settings (Nastavení) a pak na Ads (Reklamy) v levé nabídce. Hned druhá položka v další nabídce vás dostane na seznam inzerentů, se kterými jste byli ve spojení (Advertisers you´ve interacted with). Reklamy od konkrétní značky zastavíte, když na ni najedete myší, kliknete na šipku pro otevření nabídky, která se objeví, a označíte příslušnou akci.
 
  • Hlídejte zveřejnění telefonního čísla na svém profilu. Pokud si nepřejete, aby se vaše telefonní číslo objevilo ve vašich kontaktních informacích, musíte změnit nastavení. Přihlaste se do svého účtu a klikněte na profilovou fotku na horní modré liště. Otevřou se vám profilové informace, kde musíte do About na liště pod fotkou a pak do Contact and basic info v nabídce vlevo. Najeďte na telefon a klikněte na Edit. Tam můžete nastavit, kdo uvidí vaše telefonní číslo. Změny se uloží teprve po klepnutí na ukládací tlačítko.
 
 
Zdroj: internet
 
 
Komentáře (6)add feed
... : NČ
Tak dík za rady. Já vim mnohem jednodušší a spolehlivější radu. *eru na fejzbůk!
prosinec 11, 2018 07:37
... : *deeres*
NČ, to ani nemusíš, stačí se tam nepřihlásit a můžeš, sice jenom omezeně juknout. A když prudí s přihlášením, tak odklepnout "teď zrovna ne".
I tak má internet o mně informací hafo, díky telefonu s androidem. A to na něm internet zapínám jenom vyjímečně. Stejně o vás ví, na co se díváte a už vás má zařazené. A tak mám za včerejšek černou kaňku. Podívala jsem se na Pravý prostor, jo to je ten zlej web. Jestli chcete mít také černou kaňku, tak si tam přečtěte tohle, je to síla:
https://pravyprostor.cz/mravni-uroven-poradu-newsroom-ct-24-urcuje-pornoherec/
prosinec 11, 2018 08:20
... : NČ
Sem se, Derr, kdysi přihlásil. Jako, že "kdo není na fejzbůku, jako by nebyl". První tři dny byly skvělý, tolik přátel jsem hned měl. Jupííí! Našel jsem i přítele Jiřího a tak jsem mu napsal mluvou, mezi námi zcela obvyklou, včetně slov i situací, nevhodnejch pro veřejnost, a už vůbec ne pro děti, v domnění, že je to jen mezi námi. Ale ono se to ukázalo uplně všem mejm příbuznejm, tetičkám, sestřenicím, dětem mejm i dětem jejich dětí. Když jsem to asi po měsíci zjistil, nějak jsem to pracně odmázl, ani nevím jak, ale to už bylo stejně pozdě. A tak jsem taky s fejzbukem skončil.
Pak jsem asi po roce tam nějak zabloudil a taky sranda - milej pozdrav až z dalekýho Jukónu: "Našel jsem tě, komunisto!". Nojo. To už je taky několik let. Nemůžu říct, že by mi fejzbůk nějak chyběl.
prosinec 11, 2018 10:06
... : Míša šíša
Pak jsem asi po roce tam nějak zabloudil a taky sranda - milej pozdrav až z dalekýho Jukónu: "Našel jsem tě, komunisto!".

Fakt??? Si děláš pr...? smilies/grin.gif
prosinec 11, 2018 10:59
... : NČ
Míšo Šíšo. Příliš přeceňuješ mou fantazii. Tohle bych si nedokázal vymyslet ani náhodou. Určitě to tam doteď někde zůstalo, kde, to ale nevim. Vymazat to neumim, třeba to nějak jde, ale nemám žádnej důvod, to mazat.
prosinec 11, 2018 11:32
... : doktor
Díky za pobavení.Jste zlatíčka.
prosinec 12, 2018 12:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]