O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - DROGY, GANGY, MIGRANTI PDF Tisk E-mail
Středa, 05 prosinec 2018
Výsledek obrázku pro zloděj png
Podle všeho jsme fakt už světoví, protože nám vlastně už nic nechybí... I ty super - zločince tu máme - a ne jen ledasjaké. Dost možná, že jste to četli nebo slyšeli: už i naši senioři se dali na pašování drog. .. Když procházel minulý pátek halou Letiště Václava Havla v Praze šestasedmdesátiletý důchodce s batohem na zádech, na první pohled byl podezřelý a celníky okamžitě upoutal. Poté ho zadrželi se dvěma kilogramy kokainu!!!

 

 

 

 

 

Drogové kartely stále častěji najímají naivní české důchodce, kterým slíbí exotickou dovolenou a desítky tisíc, když jim přivezou ze zahraničí zavazadlo. Policisté od letošního června vyšetřují i jeden z největších českých gangů, který takové najaté kurýry na podobné „dovolené“ vypravoval. Zejména do Austrálie.

Obchodníci založili cestovní kancelář, která pro kurýry plánovala individuální dovolené s odletem z Prahy přes USA nebo Thajsko do Austrálie. Na cestu vždy dostali čtyři kufry a předplacený telefon. Kufry při mezipřistání organizátoři vždy vyměnili – při cestách přes Ameriku byl v nových kufrech kokain, přes Thajsko heroin.

Za každou cestu převezli dvacet kilogramů drog a za dva roky dokázali takto „vyexpedovat“ zhruba 780 kilogramů.

 

Ti lidé však nejsou hloupí a naivní, jen proto, že jsou důchodci. Ti jsou prostě mdlého ducha ze své podstaty a byli takoví určitě i v mládí. Vždyť první chycení čeští pašeráci se objevili již začátkem 90. let! Konkrétně v roce 1994 Novotný a Hanykovič v Thajsku. To bylo dnešním důchodcům něco kolem 40 let…

Že i po těch 25 letech věří pohádkám o tisících dolarech za převezený kufr, je pouze jejich pitomost.

 

x x x x x

 

 

Na obrázku může být: rostlina a strom 

 Už máte ten správnej stromeček?

 

Od 1. ledna letošního roku je pěstování a držení konopí pro rekreační účely beztrestné. Každý dospělý starší 21 let může doma pěstovat až šest rostlin a mít u sebe skoro 30 gramů sušeného konopí. Uživatelé jásají a před obchody, které licenci k prodeji obdržely, se hned první den tvořily fronty.

 

(Ale ne, to není apríl, pro tuzemské příznivce konopí není řeč o Česku, nýbrž o americkém státě Kalifornie. U nás nadále panuje prohibice, navzdory které však tisíce lidí pěstují tyhle kytičky na svých zahradách nebo balkónech.)


x x x x x 

 

Od března 2016 platí v ČR první stupeň ohrožení terorismem. V současné době podle něj policie eviduje přibližně 600 takzvaných měkkých cílů, tedy míst s vysokou koncentrací lidí, která nejsou trvale chráněna. V té době  byla zřízena linka, kde se lidé od policie dozví, jak předcházet případnému ohrožení. 

 

Policie u nás v posledních letech detekovala zahraniční skupiny, které organizovaně vykrádají domy a byty. Jsou to příslušníci několika gangů z Kolumbie a z východní Evropy, například z Rumunska. Tyto skupiny si monitorují vytipovaný byt, který pak vykradou. Policie jen letos zadržela už čtyři kolumbijské gangy, zaměřující se především na zlato, šperky a finanční hotovost.

 

Od ledna do října se zloději dostali do 2086 rodinných domů. Čtvrtina z nich se nacházela ve Středočeském kraji. Vykradli také 1877 bytů, z toho přes 700 v Praze. Vyloupeno bylo také 1087 chat.

 

 

a pak že se u nás nic moc neděje...

:-)))

d@niela

 

 

Komentáře (6)add feed
... : NČ
Moc pěknej stromeček. Já jsem asi málo hnojil.
prosinec 06, 2018 04:18
... : Josef Kouba
V Kanadě je "tráva" od 17 října legální. Ale co v BC posledních 35 let žiji, tak téměř na všech párty, zvláště u mladší generace je kouření této chechtavé drogy celá ta léta běžné. Již v roce 1983 coby vykulený emigrant jsem viděl mé spolupracovníky toto kouřit a poté usedli na prkýnko a myl z venčí okna 15 patrového domu.
U starší generace,(ročník 50 a starší) zde bych to odhadl na 3-4% co si o víkendech zelené zlato zapálí. Ostatní se dopují alkoholem. Většina rozumně, protože je doktoři cpou prášky a tak nesmí. Těch těžkých alkoholiků znám velice málo.
K pašování: Emila Novotného jsem pravděpodobně zaměstnával, nevěda co je to za vejlupka. Vyprávěl mi úplně jiný příběh. Napsal jsem o něm povídku. Možná, že zde již na kudlance byla zveřejněna.
Název: Emile nevracej se.
prosinec 06, 2018 07:02
... : Sidon
Josef, já jsem se s tím člověkem taky párkrát setkal. Jedna ženština, se kterou jsem se tenkrát jaksi "zacuckoval" (určitě víš která), se s ním i jeho družkou znala, a jednou večer, asi v deset, mi zavolala, že potřebuje moji pomoc. Ona s tím Emilem uklízela jeden z kostelů ve W.Vancouveru (pro Tvoji firmu) a jemu se pos... podělalo auto. Tak jsem tam musel zajet, abych ukázal moji členskou kartu (CAA) a on nemusel platit normální odtahovku. To by pro něj bylo dost peněz, mě to vlastně nic nestálo, akorát roční poplatek do klubu a ten je na čtyři, nebo šest zásahů, podle toho, jaký si zaplatíš servis. Měl jsem dostat flašku nějakého pití, ale skutek utek. Až později jsem se dozvěděl, jakýže to byl "dobrák".
prosinec 06, 2018 08:40
... : *deeres*
Až to přijde legalizace i k nám, (však Piráti se postarají), tak si oddychnou někteří zemědělci. Ono totiž existuje něco, jako průmyslové konopí.
To jsem se jednou takhle zase ocitla na Moravě a tam zcela legálně bylo marjánou oseté celé pole, už pěkně vzrostlé a zrovna kvetlo. Teda, bylo by pěkně vzrostlé, pokud by vejlupci mdlého ducha, tam na konopí nechodili. A tak bylo pole zdevastované, podupané, místy vysekané a že květenství rostlin nemělo v sobě ani stopu THC, to těm huličům evidentně nevadilo. smilies/grin.gif
prosinec 06, 2018 09:36
... : Josef Kouba
Ještě k Emilovi. Česká justice jej vypátrala, šlo o jinou lumpárnu. V Čechách založil na jednoho občana mdlého rozumu firmu. Objednal stovky televizí a firma mu je dovezla. Nezaplatil ani jednu a na černím trhu prodal. Aby se vyhnul deportaci, koupil od někoho pas, obarvil si vlasy aby se podobal a jeden můj známí jej propašoval do US za dost peněz. Z Mexika odletěl do Karakasu a po 2 měsících do Vídně a odtud do Čech. Policií byl chycen asi po roce a obdržel jen asi 2 roky. vězení. K nevíře.
prosinec 06, 2018 20:28
... : Josef Kouba
Konečně jsem přes Google našel foto Emila Novotného, jde pouze o shodu jmen, ale Emila 2 bylo také dost.
prosinec 06, 2018 21:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]