O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JIHOAMERIČTÍ VANDROVNÍCI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 listopad 2018
Přejít na obsah
JIHOAMERIČTÍ VANDROVNÍCI
Strana 2

 

 

 

Neviňme ale aktivisty a neziskovky, vina leží na levicových programech, které jsou účelně financovány a podporovány z daní amerických občanů. Americká a světová média připsala zpopularizování tohoto tématu prezidentu Trumpovi, a spíš nabídla záběry amerických mariňáků za ostnatým drátem se zbraní v ruce, než objektivní obraz pochodujících bezdomovců. Ano, nikdo z nich neutíká před válkou.

 

 

Výsledek obrázku pro migrant caravan
  

 

Utíkají před vyprázdněnými levicovými programy, které je doposud dobře krmily. Cílem je jejich hlavní krmič, jenže, časy se už mění a podporu si nyní zasluhují vlády podporující stabilitu a ochranu osobního majetku.

 

x x x

 

Karavana nedávno dorazila do hlavního města Mexika, mj. za pomoci mnoha autobusů. Mexická vláda sice už před dvěma týdny nabídla lidem z karavany ubytování, školy pro děti a dočasné pracovní povolení, pokud zůstanou na jihu Mexika, ale většina běženců to ale ihned odmítla.

 

A prognóza? V Americe skončily volby a obrázky „utrpení vandrovníků“ už televizního diváka nelákají. Neúspěšní migranti nakonec skončí v mexických slumech, v bordelech s osly, a zbytky se pokusí proniknout na sever, skrz arizonskou poušť. Ti, kterým se do Ameriky proniknout podaří, zakotví v zemědělství a budou sklízet ovoce a zeleninu od jedné farmy ke druhé. Někteří rozšíří drogové gangy. Ženy a děti budou zajištěny, díky věčnému federálnímu příspěvků na život a bydlení. Mnozí se stanou nadosmrti nepřáteli kapitalismu a Ameriky, vinící ji za vše a vždy. (Při troše štěstí si jich média někdy všimnou znovu, třeba dětí těch úspěšnějších, v kalifornských školách, které ovšem v průměru opouštějí  už v sedmé či osmé třídě.)

 

 

Výsledek obrázku pro migrant caravan

 

 

Ochrana americké jižní hranice bude dále pokračovat bez mediálního skandalizmu. Celosvětovému obchodu s chudobou ale chudák neporozumí. Levicový politik naopak velmi dobře ví, že „slibem pomoci“ voliče získá, ale jakákoliv reálná pomoc chudákovi znamená jeho ztrátu jako budoucího voliče. Média nadále ospravedlňují výdaje vydané na jejich pomoc. Devadesát procent těchto peněz se však rozpustí v administrativě, soukromých firmách, zajišťujících nejrůznější neúčelné servisy. Ano, tohle je celosvětový jev. Společnost platí neprodutivním občanům, místo zvětšování svého blahobytu.

 

I  v České republice statisticky nevyvratitelná stoupající životní úroveň odsouvá socialisty a komunisty do krajní obskurnosti, ale nic neřešící sociální programy přesto přežívají. Nostalgičtí senioři upřednostňující své vzdálené mládí nad hrůzami tehdejšího světa, spolu s novou levicí, složenou z Pirátů a ANO, jistě zaručí "zdárné" pokračování sociálního experimentu až do úplného vyčerpání.

 

¨

SLÁVEK KASPERLE

 

 


 

 

Komentáře (9)add feed
... : zuza
Zdá se mi, že za všechno můžou senioři? Ono by asi bylo potřeba, aby senioři byli ve společnosti vážení spoluobčané, a ne aby je každý kamenoval, že můžou za všechno.... Nevolila jsem piráty ani ANO, ale taky někdy mají pravdu, jako někdy každá strana. A navíc, neumějí se domluvit a někdy ustoupit a uznat, že pravdu má i někdy opozice.
listopad 13, 2018 05:39
... : klara789
Migranti utíkají před vysokou kriminalitou ve svých domovských státech a přinášejí ji do USA. Naplňují své základní lidské právo na migraci a obyvatelé USA budou moci záhy realizovat své právo živit tyto milé lidi až do konce jejich životů.
listopad 13, 2018 06:34
... : *deeres*
Obyčejní lidé už i v Jižní Americe mají plné kecky levičáckého šílenství.To se ale dozvíte jenom z těch ošklivých webů, které levičáci označují za "fejkňůs" a snaží se je likvidovat.

Volby v Brazilii vyhrál Jair Bolsonaro, který velmi tvrdě vystupuje proti jakékoli levicové politice, sociální demokracii označuje za nepřijatelné zřízení a její zastánce otevřeně považuje za „špínu”.
„Nemůžeme pokračovat ve flirtování se socialismem, komunismem a levicovým populismem. Změníme osud Brazílie, budu hájit demokracii a ústavu. To není slib strany, ani slovo muže. To je přísaha před bohem,” řekl Bolsonaro ve svém prvním veřejném projevu po zvolení do úřadu prezidenta.Na následující čtyři roky prezident Brazílie převezme úřad na Nový rok, kdy ve funkci vystřídá Michela Temera


Odpůrcům nepomohlo ani to, že na něm spáchali atentát a Bolsano málem umřel, volby vyhrál a jak mluví si poslechněte! Jasnej nácek, nebo ne?

https://www.youtube.com/watch?v=0jfBtir1Q_U


listopad 13, 2018 09:06
... : *deeres*
Každé ráno, když se vzbudím, tak si pustím ČRo. Tam každý všední den moderuje ranní blok Dobré ráno s Dvojkou Jan Kovařík. Každý den tam vstupuje některý ze zahraničních zpravodajů, dneska Jan Šmíd z Francie. Ranní blok, mimo zpráv, neobsahuje žádnou politiku. Ale šídlo v pytli neutajíš.
Na Kovaříkův dotaz, jestli bychom měli strávit vánoční čas a novoroční oslavy na Champ Élysée, tak Jan Šmíd posluchače předtím varoval. Doslova řekl, že se v té době tam stahují lidé ze špatných čtvrtí a můžete tam příjít k úrazu, nebo rovnou o život.
Vždycky jsem měla ráda Paříž, dneska bych tam nejela ani zadarmo a totéž platí pro Marseille.
listopad 13, 2018 09:53
... : Moira
Deeres,
naprosto souhlasim - do Parize ani zadarmo!
Clanek VYBORNY, jasne rozkryte priciny zla a bidy. Proste cesta do pekel je dlazdena temi nejlepšími umysly.
listopad 13, 2018 11:55
... : andrea
Chapu to dobre, ze se „asi“ dala tahle skupina dohromady naprostou nahodou? Naprostou nahodou se odnikud objevila logisticka podpora v podobe kamionu s jidlem, vodou a moznostmi dopravy (oni vetsinou cesty opravdu nejdou pesky)? a vsechno je to zcela nahodou spocitane tak, aby na hranice mezi USA a Mexikem dorazila karavana tesne pred volbami. Kazdopadne sarkasmus stranou - tohle je velmi profesionalne zorganizovana logisticka a PR operace a opravdu by stalo za to vysetrit a zjistit, kdo za tim stoji a kolik to stalo.


listopad 13, 2018 12:16
... : doktor
Lidé,pokud jsem si všiml mají po krk jak levice tak i pravice,tak jsou v současnosti presentovány.
listopad 13, 2018 12:39
... : Sidon
Tož, mně se nějak víc a víc zdá, že ona ta rovnost, neboli "stejnost" lidí na celém světě, nebude taková, jak by si přáli inženýři lidských duší. Když se podívám na mapu světa a posoudím, kdy a jak která země vznikla, tak se mi vybaví kdo a jaký měl na to vliv. Tak kupříkladu Jižní Amerika, Latinská Amerika, Mexico, Filipíny, byly pod velkým vlivem Španělů, kteří je napřed vykradli a skoro vykynožili, přestože se přitom oháněli Kristovým učením a křížem. Tyto země jsou pořád velmi religiozní, přičemž životní úrověň, až na několik vyjímek, dosti bídná. Zločinnost však u nich bují nadmíru velkou.
Když se ale podíváme na země, které byly založeny, nebo vznikly pod vlivem Británie, dostaneme pohled docela jiný. Třeba i taková Austrálie, která vlastně vznikla z trestanecké kolonie, je dnes (a dávno předtím) vyspělou zemí. Tihle silně věřící, se raději modlí, aby jim Bůh pomohl, ale sami si pomoct moc nedokážou, přestože by to mnohdy šlo, ono spíš čekají na Pánbíčka. A to ani nemluvím o víře nejskalnější - muslimské. Tam je to nejvíc markantní, jak je dokáže víra "zblbnout".
Velmi častým jevem je to, že se ti lidé, kterým se podaří dostat do země "zaslíbené", zase shluknou do jakýchsi ghet a žijí si svůj život tak, jak byli doma zvyklí a dál si nesou ty své zvyky a řády, které byly začasto vlastně příčinou té jejich bědnosti. Takže je to pořád dokola. O úrovni jejich inteligence a vzdělání, by se taky dalo polemizovat, jenže to je velmi politicky "nekorektní". Politická korektnost je zasmrádlá lež, jak jsem se kdesi dočetl. Když se vyskytne problém, tak se musí otevřeně pojmenovat a veřejně se ho snažit řešit. Když se ale dělá, že problém neexistuje, nebo se za něj vydává něco jiného, pak je to s tím řešením velmi těžké. Jak dlouho to ještě bude trvat, než se "normální" lidi naštvou na to "oblbování" se korektností, ví Bůh. Snad to nebude trvat moc dlouho.
smilies/cool.gif
listopad 13, 2018 17:16
... : Moira
Sidone,
hezke shrnuti. Tato pravda, bohuzel,se nesmí rikat nahlas a verejne.
listopad 14, 2018 12:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]