O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO NÁM TO VYKLÁDÁTE, PANE ŠVEJNARE? PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 leden 2008
Přejít na obsah
CO NÁM TO VYKLÁDÁTE, PANE ŠVEJNARE?
Strana 2

 

 

 

 

 

     Zatím poslední nesrovnalost, eufemisticky řečeno, se objevila už několikrát, naposledy v rozhovoru pro sobotní Lidové noviny. Pan Švejnar totiž v rozhovorech několikrát opakoval, že jeho odjezd do emigrace v květnu 1970 byl vynucen obavou, že vláda chystá zrušení (konfiskaci) výjezdních doložek vydaných před sovětskou okupací. Toto tvrzení ale nedává smysl. Ta obava přišla "post factum", žádné takové výjezdní doložky již dávno neplatily. Mezi okupací a Švejnarovým odjezdem byly výjezdní doložky zrušeny, a to ne jednou, ale dvakrát. Tvrzení pana Švejnara, že odjížděl se svou sestrou, protože "jsme dostali avízo, že lidem, kteří měli výjezdní doložku ještě z Dubčekovy doby, to znamená před invazí, tak jim je možná zkonfiskují", je nesmyslné.

 

     V době Švejnarova odjezdu byly všechny tyto výjezdní doložky již dávno zrušeny novelou vyhlášky Ministerstva vnitra a Ministerstva zahraničních věcí 64/1965 Sb., která vstoupila v platnost v listopadu 1968. Výjezdní turistické a soukromé doložky, vydané mezi listopadem 1968 a listopadem 1969, pak byly znovu všechny jednorázově s okamžitou platností zrušeny 9. října 1969 vyhláškou 115/1969 Sb. a cestující byli tehdy vysazováni z vlaků na hranicích. Výjezdní doložka, na kterou odcestoval pan Švejnar, tedy musela být nová, vydaná po listopadu 1969, pokud to ovšem nebyla jedna z diplomatických výjezdních doložek (jeho otec pracoval pro MZV) vydaných po listopadu 1968 nebo "zvláštních" doložek vydávaných pro prominenty a pracovníky ministerstva vnitra.

 

     Pan Švejnar se buď obával o platnost staré, dvakrát zrušené výjezdní doložky z "Dubčekových dob", nebo měl doložku čerstvou, kterou dostal krátce před odjezdem. Nebo odjel na speciální výjezdní doložku, kterou v té době mohl dostat jen diplomat, pracovník ministerstva vnitra nebo nějaký komunistický prominent, a nemluví pravdu, protože nechce být za takového prominenta označován. Navíc jeho příběh o útěku v předvečer uzavření hranic vypadá tak romanticky a "odbojově", že v něm prostě musí naše veřejnost najít zalíbení...

 

     Dne 13. dubna 1970 vyšla nová vyhláška 44/1970 Sb., o cestovních dokladech, která rušila vyhlášku 115/1969 Sb., a přebírala její ustanovení o cestovních doložkách. Vyhláška nerušila platnost vydaných výjezdních doložek. Výjezdní doložky z "Dubčekovy éry", jak bylo uvedeno výše, byly zrušeny vyhláškou z října 1968, a znovu byly všechny dříve vydané výjezdní doložky zrušeny vyhláškou z listopadu 1969. V době odjezdu pana Švejnara do Švýcarska (před Velikonocemi 1970 - to znamená nejpozději v březnu 1970) tedy

a) nemohlo v žádném případě jít o výjezdní doložku vydanou před invazí

b) jeho obava z okamžitého plošného zrušení všech čerstvě vydaných výjezdních doložek byla opožděná - výjezdní doložky byly plošně zrušeny pouhé tři nebo čtyři měsíce před jeho odjezdem a pan Švejnar to jistě věděl - jeho výjezdní doložka, pokud nešlo o tu prominentní, nebyla více než tytéž tři až čtyři měsíce stará.

 

     Pan Švejnar prostě opět spoléhá na to, že jeho fantastická tvrzení, kterými si vylepšuje svůj životopis, si nikdo neověří...

 

 

Jiří Wagner,

Neviditelný pes

 

 

Komentáře (30)add feed
- : sunka
Pane Wagnere, jestli ocekavate na ceske politicke scene same Mirky Dusiny tak se hodne dlouho nacekate. Ano, Svejnar si "vylepsil" zivotopis o clena Nobelova vyboru ale za zle mu to nemam. Ani "profesor" Klaus v tomto neni cisty a ze v zadnem svem CV nema zminku ze 2x neuspesne zadal o vstup do KSC mu nemam za zle. Nekterymi vecmi se clovek proste nechlubi. Je faktem ze Svejnar byl jeden z lidi kteri zde delali navrh privatizace firem, ze se slo Klausovou cestou je vec jina - ovsem vypovida to o vasem prehledu v teto veci. Kvalitu Svejnerovych odbornych praci neznam, ale jako kazdy laik vim, ze o kvalite dila vypovida jak casto je citovano - znate pocty jeho citaci? Pokud ne tak proc tu shazujete cloveka o jehoz praci mnoho nevite a nevarte z vody. Preji vice profesionality vasi praci.
leden 15, 2008 21:10
Kdyby pan Wagner publikoval : strejda
na virtually.cz, určitě by sklidil potlesk na otevřené scéně.
Položme se však na otázku, co je menší zlo? Klaus nebo Švejnar? Nic víc.

Ale k věci. Ne že by byl pan Švejnar architektem té nepovedené taškařice, v režii tehdejšího Prognosťáku, pod vedením těch známých pánů, kteří už jsou dnes za vodou a kteří se v TV tehdy chlubili, že předbíhají zákony. (Ona tehdy nebyla ani vůle, aby nějaké funkční zákony byly. A mj. pan Ježek dnes učí na VŠE.)
No a právě pan Švejnar měl k této pirátské a řekněme klidně i zlodějské privatizační metodě výhrady. Proto se vzdal možnosti mluvit do něčeho, co vyspělý svět nezná a jít tehdy hlavou proti zdi, tehdy proti všem, nemělo smysl. A proto to vzdal.
A aby to povídání zde bylo vyvážené, nikoli pouze modré, tak si přečtěte jeden postřeh jednoho světově uznávaného ekonoma. Je jím Andy Schwarz.

Andy Schwartz, ekonom z prestižní university V Berkley (Kalifornie) už v roce 1992 napsal studii "Tunel na konci světa" kde předpovídá důsledky Klausem zvolené strategie.
On chápal od začátku, že zavedený transformační scénář musí skončit katasrofou, nebo vážným ekonomickým otřesem.
Rozuměl fungování kapitálových trhů, ale zejména rozuměl tomu, co znamená výkon vlastnické funkce. A věděl, že ho nemůže nahradit ani rozhodování držitelů investičnich kupónů, ani pseudovlastníci, kteři se dostali ke kontrole přes úvěry.
Byl přesvědčen, že z takto stvořených vlastnických práv nemůže být řádná péče o rozvoj podniku, jak se tomuto řiká, ale naopak "assets stripping", vykrádání aktiv podniku, bank atd.,jak se tomuto jevu běžně říká v ekonomické literatuře a čemu se u nás začalo řikat "tunelování."
Všichni aktéři tzv. privatizačního kupónového projektu dobře věděli, že se jedná o podvodné protizákonné jednáni !
V zahraničních kuloárech se o tom mluví jako o "židovském spiknutí", protože hlavní aktéři - Klaus, Ježek, Třiska, Dlouhý, Salzman a další, jsou všichni žid. původu. (To je však to nejmenší, co by mne vadilo a sám bych to ani nezmiňoval.)
Všichni tito pánové jsou ekonomičtí zločinci a měli by skončit ve vězení.
Tento způsob zacházení s aktivy podniku, úvěry a finančními instrumenty by skončil v USA pro tyto aktéry mnohaletým vězením. (Konstatoval, dnes již bohužel zemřelý ekonom, Andy Schwartz.)

A rozhodnutí, co a kdo je menší zlo, posuďte sami.




leden 15, 2008 22:20
Kam vítr, tam plášť... : martin
Text americké přísahy
"Prohlašuji pod přísahou, že se úplně a absolutně vzdávám a zříkám všech vztahů a věrnosti k jakémukoli cizímu vládci, vladaři, státu nebo suverénnímu území, jehož jsem byl až doposud poddaným či občanem, že budu podporovat a chránit Ústavu a zákony Spojených států amerických proti všem nepřátelům zahraničním i domácím, že jí (ústavě USA) zachovám věrnost a oddanost, že pokud to bude vyžadovat zákon, ponesu zbraň pro Spojené státy, že budu vykonávat službu v nebojových složkách ozbrojených sil Spojených států tam, kde to bude vyžadovat zákon, že budu vykonávat službu v případech národní potřeby pod civilním velením tam, kde to bude vyžadovat zákon, a že na sebe beru tuto odpovědnost svobodně bez výhrad a bez úmyslu se jí vyhnout.
K tomu mi dopomáhej Bůh."

Takhle přísahal roce 1981 - sliboval věrnost Spojeným státům. Americká přísaha mj. obsahuje frázi, ve které se čerstvý Američan zříká věrnosti k předchozímu státu.
"Ten slib jsem složil kolektivně, opravdu si už nepamatuju přesně, co je tam napsáno, ale bylo tam něco v tom smyslu, že se vlasti zříkám a že nebudu sloužit někde jinde. V té době měla Amerika možnost pouze jednoho občanství. Člověk musel ztratit jiné, to bylo požadováno,"
řekl při návštěvě Českých Budějovic Jan Švejnar.
Teď se tedy zas pro změnu asi zřekne toho amerického občanství a bude přísahat na české...
no, na mě to působí dost nechutně.

leden 15, 2008 23:40
NIKDO nemůže být méně důvěryhodný, než čestný předseda ODS, : NČ
a klidně si na pana Švejnara může pozvat celou smečku neviditelnejch i viditelnejch vlčáků! Nic na tom nezmění!
Současně si ale taky myslim, že na kladení věnců je pana Švejnara škoda! A nic jinýho, než kladení věnců, kromě pseudohumanitních a posléze pseudoekologických tlachů, nám za posledních 20 let naši prezidenti nepředvedli. Jenže by ani nemohli předvést, i kdyby toho i nakrásně byli schopni. Smečka viditelných i neviditelných poslanců a senátorů NIKDY NEPŘIPUSTÍ JAKEJKOLIV VLIV PREZIDENTA na cokoliv. Proto je pana Švejnara pro tenhle úřad, vyžadující pouze panáka - kladeče, škoda. Ale palce mu stejně držím!!!!!
leden 16, 2008 06:23
Pěkný, pane Wagnere : wendy
ale na to my jsme v české kotlině zvyklí, že si někdo něco občas vylepší, něco zatluče, něco rozkrade, bohužel - takže kosmetické úpravy typu švejnariády nás nepoloží. Vždyť chce dělat politika...co se kuponovky dotýče, víme své. A realizoval ji tady kdo ? No a manželka. Snad nám to vysvětlí, že. Nakonec co je po jménu, jak praví klasik. Jiní prezidenti v kapitalistické demokratické cizině se účelově před volbami vodí s manželkami za ručičku a přitom... a potom...Jo, jistě máte svůj názor, který vám nikdo nemůže brát, nakonec proč by se nějaký Švejnar měl líbit všem. Ale nějak mi z toho čouhá nenávist, taková ošklivá. Takže tak.
leden 16, 2008 08:01
teď vážně nevím, jestli má cenu psát, že se s NČ zase neshodnem, : toulavej
protože, jen jsem si přečet jeho nadpis, už mně napadl pan Paroubek,pan Hašek, pan Rath - abych nezdržoval, vlastně celé vedení sociální demokracie v Čechách . . .
Já nemám nic proti panu Švejnarovi, mnoho o něm nevím, ale jsem konzervativní člověk a tak neměním nic zásadního, když to funguje. A nepřišel jsem na nic zásadního, v čem pan Klaus jako president dobře nefunguje. Že by neuměl dobře položit věnec u pomníku?
leden 16, 2008 09:58
nevím, proč se tomu říká demokracie : alena tečkovaná
když můj hlas nemá prakticky žádnou váhu a volby dopadnou jak za komunardů, kdy nám vládu a následně presidenta musel schválit Brežněv. Dělá to namě dojem, že ten, kdo partajním šíbrům víc zaplatí, ten bude president.
leden 16, 2008 10:09
Toulavej, vždyť se docela shodujeme. : NČ
Taky je mi celkem fuk, kdo klade.
Držím palce p. Švejnarovi, proto, že zvolením p. Klause podmiňuje p. Topolánek svý další setrvání ve vládě. A taky proto, že je mi sympatičtější.
leden 16, 2008 10:12
Já si myslím, : Míša šíša
že je zbytečný o volbě prezidenta nějak polemizovat. Stejně bude zvolen stejným způsobem jako jsou schvalovány zákony, tj.kupčením. Viděli jste pondělní Reportéry na ČT1 - reportáž "Jak si koupit hlasování ve sněmovně"? Pokud ne, doporučuju si to přehrát na stránkách ČT http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1142743803-reporteri-ct/

Fakt zajímavý. Ale zas až tolik mě to nepřekvapilo.
leden 16, 2008 10:27
Nojo, Míšo,. : wendy
když my si o tom někdy aspoň to pokecání dopřejeme...vždyť jsme Češi.
Reportéry jsem viděla. Je to humus. Ruku ruku myje, a špinavé zůstávají...
smilies/cry.gif
leden 16, 2008 10:53
huh.... já se docela bála, : d@niela
když jsem sem tento článek dávala - ale jak vidět: "Mí kudlánci mi rozumějí" smilies/smiley.gif
leden 16, 2008 10:57
proto, že o tom nijak nerozhodnu já, a to ani nejpilnější účastí ve volbách, : bb
se o volbu prezidenta vůbec nezajímám. Zajímalo mě jen kdo bude protikandidát, to mě uklidnilo a víc to nesleduju.
Měla jsem totiž hrůzu z toho, kdo bude na druhé straně a jakou trapnou, ostudnou švejkiádu tu zase rozpoutáme. I když s Klausem v lecčem nesouhlasím a u Švejnara mi taky vše neladí, tak je oba považuju za důstojné, inteligentní uchazeče, u kterých se knedlíkovské frašky neobávám.
leden 16, 2008 11:42
Wendy, no jasně, : Míša šíša
já jsem jen chtěla říci, že ať se nám zamlouvá ten či onen (všimni si, že používám výrazivo současného prezidenta smilies/grin.gif ), dopadne volba podle zákulisních praktik a taktik. A ani poslanci, ani senátoři nebudou brát v potaz názory svých voličů.

NČ, trochu musím oponovat. SOUČASNÝ prezident má velký vliv. A uvědomuje si to i pan Topolánek.
leden 16, 2008 11:55
A-ja-jaj : Míša šíša
Klaus: Kritika komunismu je nyní laciná
...Právě na adresu komunistů měl Klaus smířlivá slova. Poté, co zdůraznil svůj odpor vůči komunismu, uvedl, že jeho kritika se nedá nahradit "okázalými výkřiky proti dnešním činovníkům KSČM".
smilies/grin.gif
leden 16, 2008 12:03
Ajajaj ! : wendy
Nojo, máme před volbama / a to mnozí ztrácejí paměť. Někteří z vyčůranosti - to bych pochopila, korýtko je korýtko. Ale jiní - to teda nechápu.
smilies/cry.gif
leden 16, 2008 12:22
Jo jasně Míšo Šíšule, je to jen kšeft : NČ
A ano, současnej prezident vliv má, ale jen a jen v tý partaji, který nikdy nepřestal předsedat. Jo, to si Tupolánek uvědomuje docela jasně.
leden 16, 2008 12:25
Já nemám žádnou averzi k modré barvě. Naopak. : strejda
Mám rád modré nebe, modré oči, modrou blůzičku na hezké ženě či jinou bavlnu, ale i modrou pánskou košili. Tu nosím velmi rád. Avšak: Na servilním serveru modrého pyje jsem se dnes začetl do několika příspěvků tamních psavců a musím Vám říct, že strana modrého ptactva má z nadcházejících prezidentských voleb přímo Švejnarfóbii. Tolik příspěvků a tolik hledání chyb a nedostatků spolu se šťouráním a pátráním po jakékoli Švejnarově neznalosti, jsem ještě nečetl. Je to až k nevíře, jak jim ten Švejnar zamotal hlavy.
Zaráží mne však jedna věc. Proč všichni ti protišvejnarové nekritizují třeba našeho slavného ministra zahraničí za perly, brepty a za formulace vět. Ten pán reprezentuje náš stát, ale nedá dohromady jednu souvislou a srozumitelnou větu. Poslouchat ho, to je tragedie i kabaret dohromady. Bohužel - strana a vláda a pan Bursík si ho obhájí. To je ostuda.

leden 16, 2008 22:13
Śvejnar : wendy
aspoň trochu rozvířil spokojené namodralé vody. To je jen dobře.
Oni by chválili i hluchou bábu s dřevěnou nohou, pokud by lítala na modrý řidičák...
leden 17, 2008 07:24
Je smutný, : Alena Puntíkovaná
že nikoho jinýho než tyhle dva šašky do čela státu nesežeme.
leden 18, 2008 03:09
Čím víc o panu Švejnarovu čtu, : Myška
a čím víc čtu a poslouchám jeho názory, sleduji jeho chování, tím víc jsem přesvědčena, že on by naši zemi reprezentovat neměl. Ano, hrají tam roli sympatie, ale pro mě je docelas dost špatně zkousnutelné, že najednou, když se mu to hodí, je Čech. Když se mu to hodilo, byl Američan. Nedokážu si představit, že by v USA kandidoval na post prezidenta člověk, který by ze země odešel, získal někde jinde státní občanství, to si neustále držel, a vrátil se jako prezidentský kandidát. Jsem přesvědčena, že v USA by to neprošlo. Nejsem obdivovatelka pana Klause, ale ve volbě mu fandím.
leden 18, 2008 12:16
No teda, : Myška
tam je překlepů... Stydím se.
leden 18, 2008 12:36
Myško ... : Iveta
a co Arnold Shwarcneger /snad jsem to napsala dobře/? Já si zase naopak myslím, že v Americe je možných dost věcí. Ale mě teď víc zajímá naše republika. Velká škoda, že o volbě prezidenta nerozhodují občané. A pak mě také napadá, proč vlastně máme prazidenta, když jeho pravomoce jsou dost omezené?
Řeknu to stručně: "já chci za prezidenta pana Jana Švejnara".
Myslím, že je čas rozvýřit zkostnatělé politické vody a to může udělat někdo zvenku, kdo není zatížen "kamarádíčkama" atd. ...
leden 19, 2008 18:15
Ale Arnold Schwarzeneger je jiný případ! : Myška
On přece není občan USA, který se vystěhoval do jiného státu, získal tam občanství, vrátil se a hodlá kandidovat na prezidenta. Je to Rakušan, který získal občanství USA, v USA žije od mládí (je mu přes padesát), stal se guvernérem, ale fakt si nejsem jistá, jestli současné zákony USA dovolují kandidovat nerodilým Američanům na prezidenta.
leden 19, 2008 20:50
ne, současné zákony neumožňují kandidovat někomu, kdo se nenarodil v USA : toulavej
ale uvažovalo se, že kvůli němu by se mohl udělat další dodatek americké ústavy.

pro Ivetu - nepochopil jsem logiku, že Švejnar bude "nezávislý". když tě nominuje někdo, nějaká strana tě prosazuje, nedělá to kvůli tvým hezkým očím, ale proto, že jí pak budeš zavázaný a budeš prosazovat její cíle a názory. A tobě se špatně říká ne, když oni chtějí, abys řekl ano . . . Na rozvíření zkostnatělých politických vod má president opravdu jenom malé pravomoci, aby tu něco zásadního změnil . . .
leden 21, 2008 10:54
toulavej, plně Tě chápu, : strejda
že se musíš zastat i kdyby na chleba nebylo. Já bych si Tě přestal i vážit, kdybys byl dneska takovej, zejtra makovej. smilies/wink.gif
Ale: Odkud a z jaké strany vzešel náš milý a nadstranický prezident?
Kdo schvaluje či vrací zákony sněmovně k přepracování?
Kdo ovlivnil třeba ten velký třesk v Radiožurnálu?
A nebudu mluvit o pokládání věnců... tam není skutečně co zkazit.
Nechci dělat Ivetě tlumočníka, ale ona to myslela tak, že ten náš současný je příliš svázán se všemi stálicemi (všimni si, že neříkám ksichty) celého polistopadu.

To víš, že by to bylo mnohem lepšejší, kdybychom měli skutečnou osobnost. Domorodce. A tak si myslím, že ti, kteří teď fandí Švejnarovi, si myslí (i já si to myslím), že ON bude mnohem menším zlem než ten náš pan současný. O menší zlo tu jde, protože věřím, že by se našel skutečný nezávislý a přitom inteligentní člověk, který byl byl prezidentem úplně, ale úplně všech lidí. No jo, ale to by ho musel navrhovat a následně volit lid. (Slyšíš, jak zní to slovo LID?) smilies/cheesy.gif
leden 21, 2008 16:02
strejdo mastere, jsi první o kom vím, že si mě váží :-) : toulavej
a jinak je divné, že si snad myslíš, že na matičce Zemi se najde člověk, který je nadstranický nebo nezávislý. NIKDO takový NEEXISTUJE. Každý má nějaký názor, něčemu nebo někomu straní, ledaže by neměl názor vůbec žádný na nic. Klaus má pravicové názory, Švejnar liberálně levicové - proto jej podporuje soc.dem., takže nechápu Tvou víru v jeho NADSTRANICKOST. A myslím, že babička B. Němcové už říkala, že není na zemi člověk ten, aby se zalíbil lidem všem, čili žádný president není oblíbený u všech, takže ho všichni neberou. A jestli myslíš, že přímá volba lidmi by byla lepší, vážně nevím proč. Stačí se podívat na seznam nejpopulárnějších lidí - byli to Standa Gross, pan Jandák a podobní fiškusové, které si "lid" vybral. Nemám nejmenší ambice Tě přesvědčit o své pravdě, to jenom, že si mě vážíš :-)
leden 22, 2008 15:03
toulavej, chtě / nechtě, musím opět oponovat... : strejda
A rychle, než se ten článek sklouzne do historie.
Přímá volba prezidenta by byla lepší, protože by nemohlo docházet k žádným čachrům. Sleduješ ty naše zvolené a nestydaté? Jak čachrují? Jak vyjednávají a čekají CO ZA TO?
Ta jména, která jsi jmenoval, by mne nenapadla ani po šesti pivech. Já osobně mám jednoho či dva kandidáty. Zmíním jen jednoho. Je poněkud dříve narozený, to je pravda, mnohým by se asi nelíbil, zato je to chodící encyklopedie i stojící Kaplického knihovna v jednom. Je to mj. historik, spisovatel, znalec, detailista, člověk s obrovskou pamětí, vyborný vypravěč, bez jakékoli stranické legitky a jmenuje se Dr. Zdeněk Mahler.
Ale pan Klaus mě vadí a to dokonce velmi. Hlavně svou neomylností i svými chybami, kterých se kdysi dopustil a které nikdy nepřizná. Avšak tehdy, po jeho volbě, jsem říkal, že ON je z těch všech kandidátů tou nejlepší volbou. Nejmenším zlem. Bohužel. Takový byl tehdy výběr. Další věcí - s čím vším je svázaný hrad a jeho rádcové... A proto, máme-li dnes tu možnost sesadit pana neomylného z trůnu, bylo by to velmi přínosné, ale i tak by byl nový prezident opět dalším menším zlem než Klaus. To je vše.
leden 22, 2008 19:36
ty, strejdo, jindy tak pragmaticky : mura
***Ta jména, která jsi jmenoval, by mne nenapadla ani po šesti pivech. ***
ver tomu, ze mnohe by to napadlo i bez toho piva. ty si nevzpominas, koho minule narod navrhoval? treba karla gota? pan mahler by nemel nejmensi sanci. lidi jsou ruzne, blbe a pitome.
napriklad, vis, co zvitezilo pri pruzkumu, ktere lekarske vykony by mely byt hrazeny pojistovnou? plastika nosu.
leden 22, 2008 20:31
muro, ale jo, : strejda
já se zase vrátím nohama na zem. Určitě by to byl velký problém. To máš pravdu. Mně se jen zajídá to neustálé kolování stejných politiků a jejich vzájemná provázanost. A přitom se nejedná o žádné pomazané hlavy, natož mudrce, pouze o příslušnost ke straně. Viz ústecký primátor...a co si dovolí.

Ale tu plastiku nosu, placenou VZP, tam mohl napsat snad jediný respondent a tím byla jistě naše mediální hvězda všech bulvárů, Agáta Hanychová. Kdo jiný? :-)
A že lidská blbost a sebezviditelňování se nezná mezí, dokazuje i jeden nedávný fakt z naší politické scény. Zde se rozmáhá jakási infekční demence s prodejem měsíčních pozemků...to je síla, co? Ono vlastně - kde taky jinde, že... :-)
Ta paní poslankyně by asi potřebovala vystřelit na Měsíc.
Ale to bylo jen tak na okraj, protože já jsem také noční můra. smilies/cheesy.gif
leden 22, 2008 21:39
Dokázala bych si představit jako prezidenta, : Myška
tedy prezidentku Helenu Illnerovou.
leden 23, 2008 11:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]