O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - ČEŠTÍ KUŘÁCI, BRITŠTÍ ŠTUDÁCI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 květen 2018
Výsledek obrázku pro smokingJe to cca rok, co byl zaveden protikuřácký zákon. A co kuřáci, kteří tedy chodí se svým zlozvykem před hospody, setsakramentsky štvou obyvatele všech domů v nejbližším okolí. Nehledě na to, že bydlet nad hospodou, je době, kdy je venku hezky, docela eklhaft. Kouř vám leze otevřeným oknem do bytu, nemluvě o tom, že jste nechtěně součástí všech "debat" dole kouřících. Je jasné, že ti si žádné násilí nedělají...

 

 

 

 

 

 

Přitom podle občanského zákoníku nikdo nesmí nájemníky nebo vlastníky bytu obtěžovat hlukem, zápachem, kouřem apod. nad míru obvykle snesitelnou. Majitel domu, případně domů okolních, by se měl dohodnout s provozovatelem restaurace, kde budou hosté kouřit, aby to okolí neobtěžovalo. Rovněž když kouřící hosté ještě tropí hluk, mohou tamější obyvatelé v době nočního klidu zavolat obecní polici.

 

Jaro se přehouplo do léta a tak nezbývá než litovat nešťastníky, kteří v okolí hospod, vináren, restaurací atd. bydlí... Policisté občas přijedou a rozeženou je, jenže - pokud nedělají extgra kravál, nic víc dělat nemohou...

 

Výsledek obrázku pro kuřáci před hospodou

 

 

Zajímavostí je problém  s hodinovými ručičkami... Nechápete? Ony totiž  jsou pro britské studenty stresující. Ano, přišlo se na to, že ve třídách budou muset všude mít hodiny s digitálními ukazateli, protože v dnešní digitální době má převážná většina anglických žáků a studentů problém se podle hodinových ručiček orientovat. Ukázaloi se to problémem u letošních maturit, kdy nešťaswtní maturanti nedokázali podle těchto "starých" hodin určit, kolik jim do odevzdání testů ještě zbývá času... Ne, vážně to není vtip...

 

Související obrázek
    

"Současná generace se neumí orientovat v čase na tradičních hodinách tak jako starší generace. Mladí jsou zvyklí sledovat digitální verzi času na svých mobilech a počítačích. Skoro vše, co mají, je digitální," odůvodnil změnu Malcolm Trobe z organizace The Association Of School & College Leaders.

 

 d@niela

 

 

Komentáře (6)add feed
... : *deeres*
Kdyby jenom to. Neumí číst v jízdním řádu, ani v papírových mapách a když nemají v autě navigaci, tak jsou ztraceni. My jsme se ještě učili malou a velkou násobilku, odmocňování a dodneška bych zvládla logáro. To už je všechno středověk.
Předevčírem večer jsem tady zrovna jednoho blbce viděla, co s autem vjel na turistickou značenou stezku, ještě to po 200 metrech, když to dál nešlo, dokázal obrátit, ale pak vrazil do kamenů. Velkými kameny je cesta ohraničená, aby jí zemědělci nerozvorali. Ráno museli přijet s traktorem a auto vytáhnout. Prý mu navigace hlásila, že po padesáti metrech vlevo, tak zahnul hned, místo na křižovatce. Takový delší blackout by z nás většina v primitivních podmínkách snad ani nepřežila.
květen 22, 2018 08:58
... : Krakonoš
Jestlipak tenhle "študák" uměl číst ručičkový hodinky?
Věřit slepě navigaci se nevyplácí. Ví to už i třiašedesátiletý cizinec, který jel v noci na úterý po dálnici D35 od Ostravy na Olomouc. Navigace jej odklonila na staveniště a s autem skončil na hromadě písku. Právo o případu informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
květen 23, 2018 07:59
... : *deeres*
S navigací je sranda, obzvláště, když je namluvená Pavlem Liškou.
Spoléhat se na ní opravdu nedá, protože, ne vždy bývá úplně aktuální. V neděli jsem jela do Kladna přes Buštěhrad. Dovnitř vjedete v pohodě, ale abyste vyjeli na tu správnou silnici, schází vám dvacet metrů. Buštěhrad je uzavřen jako kapsa, vyjet z něj momentálně můžete pouze tudy, kudy jste vjely. Navigace neví a informační tabule o objížďce tam chyběly také.
Ono se spoléhat stopro na IDOS, to se také nevyplácí, pokud si nevezmete k ruce mapu. Pak třeba zjistíte, že by vás počítač hnal přes půlku republiky, přitom podle mapy, by vám stačilo projít pěšky desítku metrů na jinou trať.

květen 23, 2018 11:38
... : *deeres*
Vjeli, my všichni, byla jsem trochu natvrdlá smilies/cry.gif
květen 23, 2018 11:39
... : doktor
Je to smutné,ale k smíchu.A můžeme za to my.My rodiče,my učitelé,my vedoucí kroužků apd.Ahojky.
květen 23, 2018 12:28
... : NČ
1) Protikuřáckej zákon považuju za idiotštinu I. třídy. Proč potřebujou nekuřáci lézt do kuřáckejch hospod, když vedle mají nekuřáckejch hospod dost a dost? Jenomže - to pro ně není!!! Oni nechtějí do nekuřáckejch, ale chtějí do kuřáckejch hospod a dožadovat se v nich svejch lidskejch práv na čistej vzduch. A votom to celý je! Ať už jde celá ta lidskoprávní a havloláskařská sebranka do ****le!
2) Orientace v času na hodinách s ručičkama - no nevim. Pro nás, starce a stařeny, jistě samozřejmost. Ale jestli to už dneska mladí nepotřebujou, doba je jinde, než před třeba 50ti lety, tak proč se mladejm vychechtávat, jak jsou blbí, že se neorientujou v ručičkách? Důležitý přece je, vědět kolik je hodin. A to vědí, tak vocogo?
Za pár let už nebudou vůbec potřebovat vědět, kde je v autě volant, spojka, brzda ... nebudou to potřebovat. Budem se jim taky vychechtávat, jak jsou blbí?
květen 24, 2018 18:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]