O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JO, KDYŽ SI JEDEN NIC NEOVĚŘÍ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 18 květen 2018
Kamarádi a kamarádky, pevně věřím, že převážná většina z vás si jakoukoliv "neuvěřitelnou" zprávu raději předem ověří, než ji začne komentovat. To se týká toho, že souhlasíme s příchodem imigrantů do Česka a že jim budeme cpát penízky, aby se tu měli dobře. A ještě navíc - že jim budeme dávat tolik, co např. dostávají v Německu atd. No - takže: hoax jak brno, drahoušci...

 

 

 

 

„Rád bych se vyjádřil k dezinformacím, které běhají po Facebooku, že jsme snad podepsali nějakou „dohodu o přijímání uprchlíků“.

Je to absolutní nesmysl.

 

Strašně rád bych vás všechny ubezpečil, že jsme skutečně žádnou deklaraci, kde bychom vítali nelegální migranty, nepodepsali. Myslíte, že jsem zešílel???

Co jsme tedy podepsali? No, podle mě dobrou věc. Marrakešskou politickou deklaraci a Marrakešský akční plán do roku 2020. Jedná se, POZOR, o právně nezávazné politické dokumenty, které, přestože obsahují části o legální migraci a uprchlictví, neznamenají pro Českou republiku přijetí žádných závazků v přijímání migrantů. Pro nás ne.

Nové závazky budou mít naopak zúčastněné AFRICKÉ státy, a to v boji proti nelegální migraci a organizovanému převaděčství. Závazek posílit ochranu státních hranic, posílení soudní a policejní spolupráce a výměny informací. Africké státy se rovněž zavazují k posílení spolupráce v návratech, například prostřednictvím zlepšení identifikace nelegálních migrantů a rychlejšího vydávání náhradních cestovních dokladů.

 

Takže shrnu:

• žádná podpora masové migrace z Afriky

• žádné nové závazky pro ČR

• naopak boj proti nelegální migraci a převaděčství

 

Děkuju, a kdybyste si chtěli přečíst oficiální tiskovou zprávu Ministerstva vnitra, tak račte.“

 

zdroj: Parlamentní listy, vyjádření A. Babiše

 

 

 

 

Komentáře (13)add feed
... : NČ
Jen krátce! Nebudu ráčit číst oficiální tiskovou zprávu Ministerstva vnitra! Na tu jim zvejšky a zcela kašlu. Budu ráčit si přečíst onu zmiňovanou "dohodu", a to v neupravenym věrohodnym překladu. Angličtinou bohužel nevládnu.
Jen na začátek ale hned dvě pochybnosti:
1) To jako ministr vlády podepisuje "nezávazný dokumenty"? Což už samo o sobě je protimluv jak prase. Nezávazný počmáraný toaletní papíry nejsou DOKUMENTY! A pokud jsou nezávazný, tak k čemu je třeba podpis? Nebo to byly jen prezenční listiny, aby se s nima doma v účtárně prokázal, že nekecal, že nebyl na chatě s milenkou a aby si mohl vyúčtovat diety za služební cestu?
2) Proč nezávazný hadry nepodepsal p. Orbán? To jako v Maďarsku fasujou cestovní náhrady jinym způsobem?
-----------------
Teď teda nevim. Pokusime se s kozlem ten "nezávaznej dokument o ničem" vyhledat, přečíst a pak teprve si můžu udělat názor, jestli se jedná o hoax nebo o čistou pravdu a lásku.
květen 18, 2018 14:29
... : NČ
Začínám se prokousávat několika článkama, abych našel link na text a čumim jak debyl:
Jeden článek: Metnar: "Co jsme tedy podepsali? No, podle mě dobrou věc".
Druhej článek: Metnar: "Není to žádná mezinárodní smlouva, nic se tedy nepodepisovalo".
----------
No tak to mě teda poxer !
květen 18, 2018 15:22
... : NČ
K předešlýmu 15:22 h: Záhady kvantové fyziky v praxi:
- Jedna částice prochází dvěma otvory současně.
- Ve škatuli jedna kočka, současně živá i mrtvá.

Ona ta kvantová fyzika je dost na palici. Ale když mi to takhle vysvětlí pan ministr, tak mám rázem jasno. A votom to je!
květen 18, 2018 15:55
... : *deeres*
A taky neexistuje Lisabon, ani Dublin IV. Překlad deklarace existuje, jenže ho uveřejnil Aeronet a ten si tam mohl napsat, co chce. Ale úplně stačí tato věta:
VĚDOMI si toho, že hnací síla procesu v Rabatu je při určování společných politických priorit pro otázky migrace a azylu mezi Afrikou a Evropou a její příspěvek k formulaci a provádění migračních strategií;
Z ilegálů se udělá legální migrace z Afriky do Evropy, pochybuji, že to bude naopak.
květen 18, 2018 17:26
... : NČ
Takže hoax jak Brno, drahoušci?
No, když to říkáš ty, Daní, tak už asi jo. Nojo, jenomže co když ne?
Proč hoax? Protože ti to řekl Babiš a ten vždy mluví pravdu a nic než pravdu?
Proč si tu deklaraci nemůžu uplně normálně přečíst a proč je mi k dispozici daný jen "prohlášení" MV, že deklarace vlastně ani za zveřejnění nestojí, že v ní stejně nic zajímavýho není?
Hledal jsem dlouho, a stejně jak Deeres, jsem ji doteď našel jen na "dezinformačnim" Aeronetu.

Co si teda jako mám myslet o dezinformačních serverech, řízenejch ruskejma špiónama? Nespočívají ty "dezinformace" jen v tom, že tam dostávám informace v podobě skutečný, v jaký se jinde nesměj objevit? A píšu rovnou: Já nevim!!! Zato ale už dávno vim, že vždycky, když mi někdo řekne "to vůbec nemusíš číst, to je bezvýznamný", začnu čuchat habaďůru.
Anebo je to tak, že mi je dovoleno, myslet si např. o Aeronetu nebo o "deklaraci" pouze a jedině to, co mi k myšlení nařizuje homosexuání veřejnej předváděč svejch autoerotickejch výkonů?

O novičoku a zrádci Skripalovi si zase povinně musim myslet to, co mi k myšlení nařídila britská premiérka, která hned v první sekundě zázračně zjevila Světu JEDINOU pravdu, aniž by ještě o čemkoliv mohla mít vůbec ponětí.
Pak se dokonce naše parlamentní komise usnesla, že novičok nikdy na našem území nebyl, což je přímo popření schopností našich protichemickejch jednotek. Pak zase nějakej generál, kterej samozřejmě pochopil debilitu takovýho "usnesení", prohlásí, že něco tady teda bylo a je, leč jen v malym množství ... (na toho Skripala ovšem stačil jeden miligram, což, aspoň podle mě, je množství menší než malý).
A chudák Zeman, kterej nahlas řekne totéž co ten generál, je označenej za velezrádce.
Velezradou už by pro zoufalce snad bylo i to, kdyby Zeman veřejně vyzradil, že v našem Fyzikálním ústavu se zkoumaj fyzikální jevy, nebo v Historickym ústavu se zkoumá historie, nebo v Ústavu pro jazyk český se zkoumá čeština.

Tak jsem se zase krapet rozkecal. Sorry jako, coby stařec se budím ráno příliš brzy a než mi otevře Tesco s pivem k snídani, nudím se. Ale dyť to nakonec nemusí nikdo číst.
PS: Kdyby někdo objevil deklaraci ještě v jinym, "důvěryhodnym", zdroji, prosím o link. Taky i, abych mohl porovnat a ověřit si nedůvěryhodnost Aeronetu. Dík a brejtro.
květen 19, 2018 04:51
... : doktor
Vím,že nic nevím !
květen 19, 2018 12:42
... : *deeres*
Že to smrdí, tak to je jasný.

Občanský aktivista a předseda spolku ČEST, SVOBODA RESPEKT Jiří Černohorský včera podal na Policii ČR trestní oznámení na vládu České republiky v demisi bez důvěry za podpis takzvané Marakéšské deklarace. Jedná se o politickou deklaraci a akční plán euro-afrického dialogu o migraci a rozvoji pro léta 2018 – 2020.
2. května 2018 v marockém městě Marrakéš, ve státě Maroko, ministr vnitra České republiky v demisi Lubomír Metnar, pověřen vládou České republiky v demisi bez důvěry, podepsal ve výše jmenovaném městě Marakéšskou deklaraci, kde v utajované části zmíněného dokumentu nebyla zveřejněna závažná a pro občany České republiky velice důležitá informace týkající se přesídlování ekonomických imigrantů ze zemí takzvaného třetího světa do Evropy a tudíž i do České republiky. V této zprávě se hovoří o Agendě pro udržitelný rozvoj, na jejímž základě by se měla Česká republika podílet na přesídlování ekonomických imigrantů minimálně do roku 2030. Tento dokument byl vypracován na shromáždění OSN, kde již bylo rozhodnuto, že státy, jež se pod tento marocký dokument podepsaly, jej budou ratifikovat a to v Maroku dne 18. prosince 2018 pod názvem „Globální pakt“. Toto následně potvrdili výše jmenovaní europoslanci při hlasování o „Usnesení Evropského parlamentu o pokroku v iniciativě globálních paktů OSN o bezpečné, řízené a ilegální imigraci o uprchlících“.


Jiří Černohorský je známý konspirátor a xenofob a bestiální štváč, který nenávidí lidi a také EU, NATO, OSN a muslimy a má zatemněnou mysl.

Koblihový Agrofert nás zase ujistil, že my občané jsme blbci a nic z toho jsme nepochopili, že je to právě naopak, má to být spolupráce s Afrikou proti nelegální migraci.

Modrý pták Jaroslav Zeman, tak ten má pochybnosti, o čem to vlastně je Má se prý zabránit nezákonné migraci, ale zároveň posílit migraci zákonnou.
Když bude někdo ekonomický migrant, tak má „zákonné právo“ bydlet v Evropě? Mění stav Evropy do podoby, kdy nebyl ani v době stěhování národů. Česká republika může mít z této věci do budoucna jenom problémy. Protože fakt nevím, co si představují pod pojmem „zákonná migrace“. J.Zeman
Tak si vyberte! Ale blbci, co nemají rádi koblihy, mají jasno.
květen 19, 2018 13:17
... : NČ
Nejdůležitější událostí roku je ovšem královský sňatek Harryho a Megan. ČT a "jedině správný servery" burácej v nadšený eufórii. Dementní angláni už tejden bivakujou před palácem, aby TO na vteřinu zahlídli, dementní pražská kavárna, prolezlá homosexuálama a antichartistama, prožívá u televize série doposud nepoznanejch orgasmů, vlastně Harrymu odpustěj i to, co kavárna běžně neodpouští, že si dovolil vzít za manželku ženu ...
Tak o tohle nám teda tehdy šlo?
květen 19, 2018 13:46
... : *deeres*
Aby jeden pochopil ten "hoax", tak si musí přečíst, co to je Rabatský a Chartúmský proces, který Marakéšši předcházel. A pak je jasné,že Metnar za nás , jako členy EU, podepsal závazný dokument:
„Implementation of the Marrakesh Programme for 2018-2020″

A Babiš může tvrdit cokoliv, ale z textu jasně vyplývá, že opravdu chtějí zastavit nezákonnou migraci, ale zároveň jí chtějí změnit na zákonnou a podle EU přínosnou. Já říkám, jak pro koho?


"to promote a balanced narrative on migration and diasporas, based on facts and highlighting their positive contribution to the development of societies in countries of origin, transit and destination“ (podporovat vyváženou migraci a zdůrazňovat její přínos k rozvoji společností v zemích původu, tranzitu i určení)
květen 19, 2018 15:56
... : NČ
Jo tak nějak Deer. A vítači budou vítat. Bude zajímavý, jak budou vítači nadšení, až dojde ke kamenování žen a shazování teploušů z věží.
květen 19, 2018 20:01
... : doktor
Vážení,je jasné,že to není legrace,že pro nás Čechy je to rána pod pás a ještě se dobytkové tváří jako andílci.Hajzlové prolhaný.Tuto zem zaprodali.Jidáš byl andílek,aspoň šel a oběsil se.Díky Danielko,díky Deeres i NČ ZA OTEVŘENÍ OČÍ.
květen 20, 2018 12:09
... : Josef Kouba
Dělají to navzdory přáním občanů. Obyčejní Evropané už nechtějí migranty a toto kulturní obohacování a říkají to jasně. Bohužel elity je pořád neposlouchají. nakonec to asi skončí revolucí, pokud to bude takhle pokračovat.
Výsledek testu o názoru lidí na toto téma.

http://www.epshark.cz/clanek/688/tema-cislo-jedna

květen 21, 2018 22:03
... : NČ
Dneska asi od 04.00 hod. do 06.00 hod. jsem v tv sledoval včerejší velmi zajímavou debatu v Parlamentu. A tak už je mi naprosto jasný, že je to sviňárna první třídy.
Prej už se celá deklarace dá přečíst na webu Min. vnitra. Tam ovšem před tejdnem zcela určitě (na 200%) nebyla!!!! Už mě nebaví, to znova študovat. A nakonec - proč bych měl věřit, že zrovna to je autentický znění? Už je pozdě, evropští soudruzi! Nebavíte mě!
květen 25, 2018 12:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]