O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BUĎTE BEZ PUPKU, JEN S HEZKÝM PUPÍKEM PDF Tisk E-mail
Středa, 02 květen 2018
Související obrázekDiety, návody na hubnutí, nejrůznější cviky... Ale někdo holt kdyby se ucvičil, tedy spíš ucvičila, bude mít místo "pekáče buchet", který je mj. situován od pupíku nahoru, pořádnej kus prorostlýho špeku, řiticovitě rozloženýho tam, kde by měl být krásný, přepychově štíhlý pas. Jojo, takových těch 90 - 60 - 90. To byla nádhera...

 

 

 

 

 

 

     

Když si s těmito rozměry člověk lehl, tak místo břicha byla proláklina, dole obestavěná jen dvěma vyčnívajícími kostmi.  Ale dost o břichosádle, zkuste to trošku rozcvičit. Zkusím taky, a uvidíme :-)))

 

 TAKŽE: Sedněte si na koberec, třebas proti televizoru, kde zrovna běží něco super, a natáhněte nohy. Nakloňte se dozadu do 45-stupňového úhlu, opřete se o lokty, dlaně položte na koberec, prsty směřují dopředu. 

 

Pomalu zvedněte pánev z koberce a vydržte ve vyrovnané poloze. Stáhněte hýžďové i břišní svaly a zůstaňte v této poloze, dokud svedete. Nevadí, pokud na začátku vydržíte jen 10-15 sekund. S malou praxí postupně zvládnete i 60 sekund. Opakujte tento cvik alespoň třikrát; a pokud jste dostatečně vytrvalí, i vícekrát.

 

 

 

 

 

 

 

Jednodušší způsob ke spálení kalorií a vygumování pár kilo - navíc v oblasti pasu - asi neexistuje. Navíc se vám zlepší držení těla, a pokud budete cvičit alespoň 3-krát týdně, zatočíte i s bolestmi zad a kříže. 

Výsledek obrázku pro cvičení na břicho zvedání pánve


 

  Nebo vy znáte nějaký lepší cvik?

 

ANDREA

 

 

 

Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Ano znám a ne jeden. Kdyby to bylo takhle jednoduché, tak máme všechny v pase kýžených 60cm.
Uvedený cvik není na štíhlý pas, ale na posílení pánevního dna, cvičením nic nezkazíte, naopak.
květen 03, 2018 11:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]