O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZÁPAD NEBO VÝCHOD? PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 květen 2018
Přejít na obsah
ZÁPAD NEBO VÝCHOD?
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

Dobře to poslouchejme, to se budou učit naši potomci v evropském superstátu, pokud to připustíme a nezachováme si dostatek suverenity.   Už to vrabci štěbetají na okraji střechy a některé věci jsou už pronášeny médii zcela vážně, ne jako legrace. Samozřejmě, že obrozenecký národně nadšený výklad je mnohdy přehnaný a je zapotřebí jeho korekce. Tou ovšem není snaha o nivelizaci naší národní vůle v dějinách a akceptace nepřátelského jednání jako dobra.

 

Nezbytnost pokračovat v tradiční verzi našich dějin

 

Je otázka, zda máme na výběr. Jakou máme volbu? Vazalové budou tvrdit, že není jiná než úplně podřízení, to konečně tvrdil kolaborant Moravec také. Druhou variantu mají jen katastrofickou: „To byste chtěli, aby zase přišla ruská vojska, jako v r. 1968?“

 

Ale ona je varianta jiná.

 

Snažit se o co největší nezávislost. Tady prostě musíme zůstat takoví, jací jsme, včetně určitých východních prvků, včetně pravdivé verze našich dějin, ve které nemáme jinou možnost než pokračovat.

 

Naše západní hodnoty chápat v Masarykově pojetí, které je jakýmsi vrcholem vývoje, nikoliv ty dnešní deformované neomarxistické.

 

Hledání těch nejbližších přátel ve slovanských národech je naše tradice (mluvím o národech, ne o režimech), kterou nemůžeme opouštět, stejně jako tradice jiné. Hodnotově jsme západní národ, navázaný nejvíce na angloamerickou verzi a tento vzor můžeme ostatním předávat. Jsme v tomto jako slovanský národ jedineční.


Havel si sice zaslouží úctu jako protikomunistický bojovník, ale bohužel byl pod vlivem globalismu a na naši národní Masarykovskou verzi demokracie nenavázal. Protože jsme se zbavili tradic, nejsme schopni se sjednotit, jsme stále v rozkolu a bezideovém plácání nesmyslů. Neomarxistické globalistické orientace se musíme zbavit, protože je zhoubná, neustálé pokusy nás předělat na něco jiného, než jsme, je zničující především pro nás (možná záměrně).

 

Musíme zachránit naši verzi Masarykovské demokracie, která obsahuje určité prvky úcty k autoritám, a dopracovat ji pro naši dobu. Jedině postavením naší autority a navázáním na tradice se vyloučí pošilhávání po Putinovi.

 

To nejsou schopny učinit diskreditované politické strany, které si říkají demokratické, ale ve skutečnosti využily svého postavení k obrovským zločinům (solární tunel, kauza OKD apod.), ze kterých se nechtějí zodpovídat a proto podrývají jakoukoliv jinou vládu.

Musí vzniknout nová Masarykovská demokratická, nezatížená strana, založená na početném členství, bez donátorů a oligarchických peněz a zájmů. Samozřejmě, že musí potrestat zloděje státních peněz a mafiány, ale hlavně je pojmenovat a vyloučit z politiky jejich politické spojence.

 

Můžeme toho dosáhnout ve spojení s okolními národy. Zachovat si svoji svébytnost a přesvědčit svět, že tak je to nejlepší i pro ně. Tady asi nebude problém s USA a Ruskem, ale s EU, které prosazuje převážně německou vůli.

 

Nám nezbývá, než být sami sebou, chovat se sebevědomě a nezávisle. Myslím si, že Poláci a Maďaři nám v tom mohou být příkladem. Tím ovšem nemyslím dokonale akceptovat polský a maďarský postoj, ale jejich metodu jednání s mocnými dnešní doby. 

 

 

VLASTIMIL PODRACKÝ

 

 

 


Komentáře (49)add feed
... : Josef Kouba
Pane Podracký, stojím za každým vašim slovem. Jestli si někdo myslí že nás Němci přijmou jako sobě rovné, tak se prosím zeptejte Čechů kteří v Německu žili. Ani náhodou. Já jsem pro absolutní samostatnost.
Jsme šikovný národ. Na cestu k samostatnosti potřebujeme silnou stranu. Je až neuvěřitelné jak mnoha lidem je jedno jak, naši politici nechali stát rozprodat a rozkrást. Cesta k samostatnosti bude těžká a pokud se tímto směrem nedáme, budeme pro západ vazalové a nic víc.
květen 14, 2018 01:25
... : mila1
Přemohla jsem se a přečetla jsem si ty "moudra" od pana Podrackého. Co k tomu dodat..
Většina národa si zvolila Zemana? OK, ale pan Podracký zapomněl dodat, že velmi těsná většina a že téměř 50 procent si ho nezvolilo a to pan prezident nerespektuje a dál rozděluje národ.
Další nesmysl - že se slaví jako osvoboditelé jen americká armáda a ne Rudá armáda? A nezapomněl pan Podrucký na to, že v této zemi se až do revuluce popíralo, že by nás osvobodili taky Američani a slavil se jen 9.květen, kdy konečně Rusové dorazili do Prah?
A dávat nám za příklad Poláky? Tak ti zrovna jsou orientovaní výrazně na západ..
A mluvit o samostatnosti naší republiky? Ale my nemáme postavení jako Švýcarsko, kde mají uloženy peníze bohatí z celého světa, my musíme vždycky patřit k nějakému společenství.. A i když má EU v současné době problémy, udělala pro nás daleko víc než ty roky, kdy jsme patřili k Sovětskému svazu... atd.atd.
květen 14, 2018 08:39
... : mia I
Většina národa si Zemana určitě nezvolila. Pouze většina těch, kteří šli k volbám.
květen 14, 2018 09:18
... : NČ
Nechci se s tebou, Mílo jedničko, dohadovat. Článek přečíst mi nelze, je nad mou trpělivost.
Tak jen k tobě: Zeman určitě národ nerozděluje ani nerozdělil. Ten je rozdělenej už dávno podle souhlasu se zlodějema, co tady za 30let rozkradli uplně všechno, vč. vody, a podle nesouhlasu s nima. Nehledej za tím Zemana, protože za vším najdeš Havla a Kikinu s ODS a ODA a vůbec nemusíš moc pracně hledat. V posledních letech se národ dělí taky podle kreténskejch vítačů čmoudů a proti nim lidí se zdravym rozumem.

Sice máš recht, že se dlouho upozaďovala zásluha Američanů na porážce Německa, ovšem, pokud se pamatuju na listopadový hesla, tak přece "MY NEJSME JAKO ONI". Už teda zbejvá jen zkonstatovat, že "my jsme ještě daleko horší, než oni".

květen 14, 2018 09:38
... : doktor
Pravdu máte oba.Mia i NČ.Fakt je,že národ rozdělenej byl,ale Zeman nás rozděluje dál a dál.Je to nebezpečnnej chlap,je vzdělanej,senilní a tíhne do výchdní pr.... .Mohlo by se pokračovat,ale nechci plkat a plkar jako pan Podradský.
květen 14, 2018 12:39
... : NČ
Se mi, doktore, jevíš též jako senilní a nebezpečnej.
květen 14, 2018 12:47
... : d@niela
Pánové, nechte těch urážek. S článkem může každý souhlasit či nesouhlasit, ale slušně, prosím!

Takže doktore, pokud se ti náš představitel státu nelíbí - na což máš samozřejmě své nezadatelné právo! - můžeš mu to třeba napsat osobně, ale nepiš to sem. To je jako kdybys to napsal na zeď vašeho záchodu. Protože po záchodech přeci píšou ti, co si to jinam netroufaj..

A Pepo, zbytečně se nerozčiluj, panna Anežka by to špatně snášela. Takže taky prrrr, OK?
květen 14, 2018 13:51
... : *deeres*
Volit českého prezidenta mohl každý dospělý a svéprávný občan ČR. Že nevolila většina, to je chyba těch, co byli líní jít k volbám. A možná nebyli líní, jenom nevěděli jestli volit špatně, nebo úplně blbě.

Prof.Jiří Drahoš se rozhodl na podzim kandidovat do Senátu v Praze 4. Přitom profesně i bydlištěm je spojený s Prahou 6. Jako důvod bude nejspíš osobní nenávist k protikandidátce prof. MUDr.Evě Sykové DrSc , na kterou profesně nemá a které zařízl kariéru, aby mu náhodou nekonkurovala.

V letech 2001 až 2016 Syková řídila Ústav experimentální medicíny Akademie věd České republiky. Tehdejší předseda akademie Drahoš ji na konci května 2016 odvolal z funkce ředitelky z důvodu možného poškození dobrého jména akademie v souvislosti s přijímáním peněz od pacientů za účast v klinické studii týkající se léčby kmenovými buňkami. Vědkyně následně sama rezignovala.
Nakonec se žádné její pochybení neprokázalo.

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Senatorka-Sykova-Drahosuv-program-je-anti-Sykova-a-apoliticky-529213
květen 14, 2018 16:01
... : Sidon
... : NČ
Se mi, doktore, jevíš též jako senilní a nebezpečnej.


Mám to podobně, jako NČ, protože - Naozaj, z vonkajšku to tak vyzerá. Jinak taky souhlasím s V.Podrackým, Deeres a oběma Pepíkama.
květen 14, 2018 17:35
... : NČ
Hele, Daní! Aby bylo jasno!!!!!
Já nikoho neurážím, jen vlídně opakuju vlídný slova "senilní, nebezpečnej".
A vůbec. Já tady tu všeobjímající a všemilující náladu fakt nemusim kazit. Bye Bye Love.
květen 14, 2018 18:19
... : Josef Kouba
Západ, východ, neutralita, rozhodnutí je na našich dětech a vnoučatech. My penzisté máme své životní zkušenosti, ale v našem případě je již pozdě. V politice to tak rychle nepracuje a pokud naše mládež má názor jako tento student v maturitní práci, pomáhej jim Bůh.

Kousíček z oné práce:

Student gymnázia, maturant, 20.2.2015

„Kdyby stát nevynakládal šílené částky na důchody důchodcům, nebo je aspoň danil, mohl by z těchto ušetřených peněz investovat do rekvalifikací nebo podpory zaměstnání. Důchodci jsou dnes nejlépe zajištěná nepracující třída, 90 %důchodců každopádně. Jdeš do obchodu, fronta důchodců, jdeš k lékaři, fronta důchodců, jedeš MHD, hafo důchodců, jenom běhají, samý stres, hrabou a hrabou, protivní, otravní, drzí, hulvátští, plivou a chrchlají po okolí, žádná hygiena, pořád brečí a důchody přes 20 táců. Děsí mě představa, že je budu muset jednou z platu podporovat.
květen 14, 2018 19:49
... : Sidon
Pepo, možná by nebylo na škodu uvést taky nějaký zdroj, aby si to mohli čtenáři přečíst celé. Je to docela "výživné". Ono je těch zdrojů povícero, tak aspoň tento -

http://www.podivinsky.cz/?p=889

Toho chlapce je mi líto, on ho snad život "poučí" až narazí, nebo až taky zestárne.
květen 14, 2018 22:22
... : d@niela
Pepo, to nejni nesouhlas...
Jen se mi nelíbí to výrazivo smilies/grin.gif
květen 14, 2018 23:32
... : NČ
To ale napiš doktorovi, ne mně.
květen 15, 2018 08:51
... : mila1
Tady tenhle článek byl uveřejněn na blogu pana Podrackého na Idnes. Je zajímavé a úsměvné, jak moc se liší reakce tamějších čtenářů a reakce tady na Kudlance. Doporučuji přečíst a trochu se chytit za nos.. a upřímně - ulevilo se mi, že existuje i svět mimo Kudlanku. Poslední dobou je to tady opravdu hodně divné.
květen 15, 2018 12:31
... : Michal
NČ, obdivuju tvou schopnost fundovaně komentovat článek který jsi nečetl. Smekám před tebou.
květen 15, 2018 21:09
... : mia I
tak jsem milo1 jukla na Idnes. Rozdíl je - tam dští Mikin síru a oheň stále, tady už dostal stopku.
květen 15, 2018 21:37
... : NČ
Tvuj obdiv si, Michale, nezasloužim. Komentoval jsem jen Mílu jedničku, jak jsem taky přímo napsal (květen 14, 2018 09:3smilies/cool.gif a jak sis mohl i přečíst, kdybys ovšem četl.
květen 16, 2018 03:22
... : NČ
Debilního smajla jsem nedával, vzniknul sám nějakou kombinací čísla a závorky
květen 16, 2018 03:24
... : Michal
Tyhle debaty jsou naprosto nikam nevedoucí a tím pádem nesmyslné.
Národ se dělí na příznivce Zemana, a jak bych řekl nepříznivce a jsme schopni se o to hádat, pochopitelně bezvýsledně, protože řešení není.
Je jasné proč byl Zeman zvolen,
a) zdálo se, že je menší zlo
b) kdo ho nechtěl k volbám nepřišel, protože to vzdal předem
c) jeho věrní to považovali za svou povinost.

A jsme i u toho proč se komunisté tak vyšvihli, jít je volit je jejich stranická povinnost, zatímco jejich "nevoliči" žádnou takovou nemají a proto volit nejdou.
květen 16, 2018 09:00
... : zuza
Rozbor Michala je na "úrovni", on je odborník.... Neví to nikdo proč, každý má jen svou tu nejsprávnější teorii. Takže zase jen a jen povídala jedna babka. Tak nic..
květen 16, 2018 11:17
... : Michal
Zuzo, nic jsi nepochopila. Tolerance je pro tebe neznámý pojem, o to tu jde, jinak se v kudlance budem jen hádat.
Mlč!
květen 16, 2018 20:57
... : NČ
Dost dobrej argument. Když si nevim rady, zařvu mlč!
květen 17, 2018 03:32
... : zuza
Michale, nevím proč bych měla mlčet. Já sama se zamýšlím nad problémy, ale nikdy si nejsem jista tím, že mám p r a v d u. A myslím, že teď jsi se asi chtěl hádat jen Ty, ale způsob jsi zvolil špatný. To poslední slovo bylo zbytečné, já vím už dávno co tolerance je, a taky vím, že když byl někdo zvolen, tak nebudu ječet, že je to špatně, protože většina rozhodla. Zda někdo byl volit nebo ne, bohužel, je to jejich volba. A pokud by se konečně někdo vzpamatoval a pochopil smysl demokracie...
květen 17, 2018 05:03
... : NČ
Bych řekl, že jak Babišovi, tak i Zemanovi dost pomohly k vítězství i zběsilý hysterický štvanice proti nim. Lidé jsou na tohle citliví, Češi zvlášť. A když ještě vědí KDO a CO jsou zač ti, kteří štvanice vyvolávají, je zaděláno.
Drahoš si pak ještě dal sám ohromnej vlastní gól tim, že ve svý nabubřelý euforii po prvním kole vyzval Zemana k televizním "duelům". To je tak, když někdo neodhadne svý možnosti a zapomene zlatý pravidlo, "mlčeti - zlato".
květen 17, 2018 06:07
... : Míša šíša
Nevím jak koho, mě ale ve volbě ovlivnilo přesně to, co píše NČ. Jak mi někdo něco nutí a diktuje, tak se zaseknu a just ne. Obzvlášť když ti, co by mě chtěli ovlivňovat, by měli sami chodit kanálama.
květen 17, 2018 06:34
... : Michal
NČ, člověče já ti nerozumím, připadá mi jako bys byl dva různí lidé.
Mám rád a čtu tvé krásné příspěvky, pak se najednou objeví komentář který raději nekomentovat. A teď poslední, pod něj bych se rád podepsal, kdybys ho už nenapsal ty.
Bych řekl, že jak Babišovi, tak i Zemanovi dost pomohly k vítězství i zběsilý hysterický štvanice proti nim. Lidé jsou na tohle citliví, Češi zvlášť. A když ještě vědí KDO a CO jsou zač ti, kteří štvanice vyvolávají, je zaděláno.
Drahoš si pak ještě dal sám ohromnej vlastní gól tim, že ve svý nabubřelý euforii po prvním kole vyzval Zemana k televizním "duelům". To je tak, když někdo neodhadne svý možnosti a zapomene zlatý pravidlo, "mlčeti - zlato".
To je to, co jsem chtěl říct, přesně podle pana Kiplinga a Knihy džunglí - žít a nechat žít.
Dva tábory které nemají šanci se shodnout a není šance, zdá se, aby se tolerovaly a o politice se prostě nebavili, když už se nemohou shodnout.
květen 17, 2018 08:27
... : mila1
Já mám taky ráda příspěvky NČ o všem normálním, jen ne o politice, protože tam se bohužel NČ zasekl v nějaké divné rovině, které nerozumím. A v zájmu vlastního duševního zdraví už na ty výkřiky tady radši nereaguji. Je to marné :-)
květen 17, 2018 10:10
... : NČ
Když raději nekomentovat, tak proč komentuješ?: "NČ, obdivuju tvou schopnost fundovaně komentovat článek který jsi nečetl."
Ale i to by mi nevadilo, kdyby tvá ironie přímo neodporovala tomu, co jsem napsal, teda, že nepíšu k panu Podrackýmu, ale VÝHRADNĚ JEN k tomu, co psala Míla.

Jinak bych řek, že s p. Podrackým máme celkem shodný názory, přečetl jsem toho od něj už dost a nejen na Kudle. Jenom mi právě tady, na formátu Kudly, neseděj přespříliš dlouhý články. Ale to je výhradně jen muj vlastní pocit a ani v nejmenším ho nikomu nevnucuju. Sám osobně můžu číst hodně a dlouho, též to i dělám, pokoušim se texty i zažívat, pochopit je a zbytečkem mozkový kapacity i přemejšlet; jen to potřebuju mít stažený třeba do e-knihy, nebo tištěný na papíře. Monytor noubůku mi k tomu prostě nesedí.
květen 17, 2018 10:13
... : NČ
Nerozumíš mi, Mílo? To by ti snadno objasnil emajl z Jukónu:
Jak bys mohla rozumět komunistovi, kremloidovi, ovaromilovi, náckovi, xenofóbovi, rasýstovi ???
květen 17, 2018 10:19
... : Míša šíša
NČ, tak to jsi tu ale správně. Jak jsem se dočetla na blogu pana Podrackého, tak Kudlanka je rasistický web. Viz komentář Mikna:
Jiri Bilina 5807
Rozumy pana Podrackeho prejima i rasisticka "Kudlanka". Takove male, uprdene, cechackovske, fasisticke bratrstvi...:-/


Pan Podracký mu odpověděl přesně v tom duchu, co jsme mu tu psali roky:

Vlastimil Podracký 89409
Zase jen nálepkování a žádný argument. Já bych to mohl s Vámi také tak dělat. Víte co jste? Jste fanatik vidící svět černobíle, pohrobek komunistů, kteří takto mysleli, "kdo nejde s námi, jde proti nám". Když někdo nedrmolil jejich mantru, tak byl nepřítel. Když někdo řekl pravdu, tak ho stříleli. Vy se chováte naprosto stejně. Žádný argument, vymytý mozek, mletí manter a hledání nepřítele.


Přesně a výstižně.
květen 17, 2018 12:28
... : Michal
NČ já psal k tomuhle:
... : mila1
Přemohla jsem se a přečetla jsem si ty "moudra" od pana Podrackého. Co k tomu dodat..
Většina národa si zvolila Zemana? OK, ale pan Podracký zapomněl dodat, že velmi těsná většina a že téměř 50 procent si ho nezvolilo a to pan prezident nerespektuje a dál rozděluje národ. ...květen 14, 2018 08:39
Nechci se s tebou, Mílo jedničko, dohadovat. Článek přečíst mi nelze, je nad mou trpělivost.
Tak jen k tobě: Zeman určitě národ nerozděluje ani nerozdělil....květen 14, 2018 09:38
Tam to je jasně, článek jsi nečetl a já napsal co jsem napsal.
Tvuj obdiv si, Michale, nezasloužim. Komentoval jsem jen Mílu jedničku, jak jsem taky přímo napsal (květen 14, 2018 09:38 a jak sis mohl i přečíst, kdybys ovšem četl.

květen 17, 2018 12:37
... : NČ
Víš co, Michale? MLČ!
květen 17, 2018 12:52
... : NČ
Dost dobrý, Míšo. O to jsme teď ochuzeni ...
květen 17, 2018 12:55
... : Michal
Protože jsem tě nachytal při lži?
květen 17, 2018 20:54
... : NČ
Hele, ani se mi nechce věřit, že seš tak zoufalej, že se držíš svejch nesmyslnejch výroků, zcela mimo mísu, jak exkrement podolku košile. Anebo fakt nejsi schopnej pochopit smysl několika krátkejch vět? Nejsi náhodou jen přejmenovanej ten slavnej obyvatel pastoušky v Jukónu? Nebo jakási kombinace? Ať tak, či tak, je mi to uplně fuk.
A pokud ti mentální kapacita nedovoluje pochopit už ani to mý MLČ !, tak koukni na svuj výron - květen 16, 2018 20:57

květen 18, 2018 03:39
... : Sidon
4 NČ,
Vás nepotěším, stále kvoká, stále kvoká!

smilies/cheesy.gif
květen 18, 2018 04:52
... : Michal
Je stará a známá pravda, že čím víc se s h******, mažeš, tím víc to smrdí. nTakže se připojuji ke krakonošovi, kolemjdoucímu a dalším.nŘíká se, že moudřejší ustoupí, takže blbější vyhraje.nGratuluji k vítězství NČ.
květen 18, 2018 05:44
... : NČ
No hurá! Aspoň něco, žes pochopil; proč se s tebou už nehodlám mazat.
květen 18, 2018 06:00
... : mila1
Michale, Tebou jmenovaní už dávno na kudlanku radši nechodí, protože jak vidíš, tady je to skanzen ustrašených a zmanipulovaných lidí, kteří si prostě vedou svou a nic jiného nechtějí slyšet. Co bys taky chtěl od voličů Zemana a Okamury a přátelům velkého bratra z Východu? Tady všechny argumenty budou použity proti Tobě a na podporu se vytáhnou odkazy na Parlamentní listy, protože ty jediné mluví pravdu.. K smíchu? K pláči? Sama nevím..
květen 18, 2018 09:23
... : *deeres*
Ty hnusný Parlamentní listy, které čtou zmanipulovatelní ustrašenci, uveřejnily dnes rozhovor s členem ODS Jaroslavem Zemanem". Tady je kousek:
Ministr vnitra Lubomír Metnar podepsal jménem České republiky v Marrákeši politickou deklaraci států Evropy a Afriky, kde se sice hovoří o „boji proti nezákonné imigraci a pašování imigrantů“, ale současně v ní „partneři uznávají potřebu povzbuzovat a posilňovat cesty zákonné migrace … mezi Evropou a zeměmi severní, západní a střední Afriky“. Cílem deklarace je „podpořit zákonnou migraci a mobilitu … mezi Evropou, severní, západní a střední Afrikou“. Babiš Metnara hájil, že o podporu imigrace nejde… Co o tom soudíte? A co to může znamenat ve vztahu k Dublinu IV?

Pokud ty zákony a zákonnou migraci budou stanovovat Německo a Merkelová a další podobné země, tak nevím, co bude ta „zákonná“ migrace. Když bude někdo ekonomický migrant, tak má „zákonné právo“ bydlet v Evropě? Mění stav Evropy do podoby, kdy nebyl ani v době stěhování národů. Česká republika může mít z této věci do budoucna jenom problémy. Protože fakt nevím, co si představují pod pojmem „zákonná migrace“.

Co je to ta Marakéšská deklarace, tak to se nikde jinde ani nedočtete.
Mně to už může být u zadele, chvíli to bude trvat a já to mám za pár. Chudáci naše děti a chudáci jejich děti. Ale naivové pořád ještě tancují na Titanicu.
květen 18, 2018 10:30
... : *deeres*
A jenom naivové, co propagují multikulturalismus nepostřehli, že na východě se nám rodí nový Hitler, a fakt to není Putin, ten totiž nesní o Velkoosmanské říši. Pátou kolonu Erdogan už na západě má.
Belgická islámská politická strana Partij Islam posílá do blížících se regionálních voleb kandidáty do 28 obcí, jejich konečným cílem je stoprocentní islámský stát.
Rakousko a Chorvatsko má armádu na hranicích, protože Erdogan vzal prachy, ale migranty posílá na západ dál. Až 60.000 ilegálu z Turecka se už dalo na pochod, předvoj vytvořil roj, který zkoumá možnosti kudy nejlépe proniknout do Evropy.
Eurokomisař odmítl, že by EU na turecko-řecké hranici chtěla postavit plot. „Jsme proti stavění zdí,“ řekl. „Evropa nikdy nebude pevností,“ dodal.
Proč zrovna napadat PL, stačí číst zahraniční tisky, některé si už servítky neberou a pak se i nebojsům stáhne zadek.
květen 18, 2018 12:07
... : Míša šíša
No, tak z těch Michalem vyjmenovaných, co už tu nejsou, bych vyjmula kolemjdoucího, protože v politických názorech jel na vlně eNČého a dalších ustrašených, zmanipulovaných lidí.
To jen pro upřesnění.
květen 18, 2018 12:55
... : NČ
Mílo v 9.23 hod. To si jako samozřejmě děláš xrxel, žejo. Tohle přece nemůže napsat zdravej mozek.
květen 18, 2018 13:28
... : *deeres*
K tomu mohu ještě dodat, že ti ustrašenci, již dávno pochopili, že na východě, ani na západě nejsou žádní dobrodějové. Západ nás v 38. roce předhodil Hitlerovi a v 45.roce Stalinovi. Když se mu to bude hodit, udělá to zase.
Dnes se neustále mele o křivdě na Sudeťácích, Němci nám přitom nikdy nezaplatili celé válečné reparace.
https://www.mzv.cz/jnp/cz/zahranicni_vztahy/vyrocni_zpravy_a_dokumenty/poskytnute_informace/nahrady_valecnych_skod.html

Britové si od nás dokonce vyžádali zaplacení nákladů za československé letce, kteří bojovali v jejich řadách proti Němcům .Proč, protože to nebyli jejich vojáci, ale naši a tak nám jako náklady vyúčtovali i tkaničky do bot letců RAF.

Dobře o tom mluvil Stanislav Motl na ČRo dvojce, dnes už to není k dohledání:
"..válka je jen jeden velký kšeft. .Nevěřte politikům,nevěřte různým jiným ideologům.Jde jen a jen o prachy a moc a s ní opět o prachy......."

Míle1 doporučuji si tak trochu zalistovat v historii a zapřemýšlet o souvislostech!

květen 18, 2018 16:56
... : NČ
Listovat snad. S přemejšlením to ovšem nepůjde. "Kde nic není, ani smrt nebere".
květen 18, 2018 17:14
... : Sidon
tady je to skanzen ustrašených a zmanipulovaných lidí

To je ale pěkné přirovnání! smilies/angry.gif

Když řekl Hospodin Noeovi, aby si postavil loď na kopci, tak se mu taky všichni "blbí" smáli. No, von i tuplovanej doktor může být pěknej blbec.
smilies/cool.gif
květen 18, 2018 17:15
... : NČ
On taky Hospodin promluvil k Mojžíšovi: "Nebudeš obcovat s mužem jako s ženou. Je to ohavnost".
A dneska to pravdoláskaři považujou přímo za výsadu
květen 18, 2018 18:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]