O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZÁPAD NEBO VÝCHOD? PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 květen 2018
Přejít na obsah
ZÁPAD NEBO VÝCHOD?
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

Druhý směr vazalské politiky je evropsko-marxistický, jinak řečeno globalistický, sledující vytvořit evropský superstát a usilující zatratit naše tradiční představy o samostatné existenci, navíc vnucující zhoubný neomarxismus. Odtud pochází ony subverze vystupující proti národnímu sebevědomí.

 

 

Hlavní vazalská témata

Vazalské chování proniká celou mediální koncepcí, chování k osvoboditelům jsem už zmínil. Neustálá diskreditace Ruska a propaganda proti němu je sice kontraproduktivní, ale neviděl bych ji jako podstatnou. Horší je zpochybňování existence našeho státu a národa, zpochybňování našeho slovanského původu a naší nezávislé historie. Jak bychom asi vypadali, kdybychom přijali vazalské postavení?

 

Myslím si, že podobně tomu, co nám vnucovali za nacistické okupace. Viz dále:

 
       Cyrilometodějská byzantská mise byla zbytečnou bezvýznamnou akcí, dokonce nebezpečnou jedině správnému vyspělému a kulturnímu státu - Francké říši, zatímco Byzanc byla zaostalá a barbarská. Slovanský církevní jazyk je nepřípustný, protože nás zavádí k zaostalému Východu, tedy k tehdejší Byzanci a k nesmírně zločinnému a zaostalému Rusku.

 

Sv. Václav náš stát poddal Německu. Karlova univerzita byla první německou univerzitou, česká nebyla, české písemnictví neexistovalo. Husité byli bořitelé klášterů a lupiči (Hus jakoby neexistoval)

.

Bílá Hora byla naší záchranou (o Komenském se mlčí). České národní obrození bylo zbytečné, ztratili jsme možnost se zařadit do velkého a významného německého národa. Palacký byl podvodník, který překrucoval dějiny.

Jirásek si vymýšlel nesmysly. Masaryk byl zrádce císaře a zločinec, který měl na svědomí miliony mrtvých, protože prodlužoval válku. Byl to nemanželský syn židovského obchodníka. Legionáři byli jen několik zrádců, většina Čechů hrdinně a obětavě bojovala za císaře; Švejk je nepravdivý příběh.

 

První republika byla neproduktivním útvarem, byla diktátorská a nechala střílet do dělníků a Češi utlačovali jiné národy. Rozbití Rakouska, kterým je vinen český odboj, vedlo k druhé světové válce.

Za německé okupace jsme se měli dobře, naši lidé měli zaměstnání a rádi pracovali pro německou armádu.

Beneš byl zrádce, který odmítl bojovat a poddal se Mnichovskému diktátu. Spolčil se se zločinným Stalinem a mařil německou obranu Evropy proti bolševismu, poslal na říšského protektora teroristy, kteří ho zavraždili. Po válce vyhnal nevinné sudetské Němce, hlavně ty hodné babičky, které přece za nic nemohly.

Obrovské německé zločiny za druhé světové války nezpůsobil německý stát a Němci jako národ, ale nacionalismus, který byl v celé Evropě. Proto se nesmí připustit český nacionalismus a každý jeho projev nutno v zárodku potlačit.

  Sovětský svaz způsobil rozpoutání války. Sovětská armáda nás neosvobodila, ale vyměnila jeden totalitní režim za jiný, sovětští vojáci nic jiného nedělali, než znásilňovali ženy a kradli (o jejich zásluhách na porážce nacismu se nemluví, jejich oběti se zatajují). Zločiny komunismu se stále připomínají, zločiny nacismu se připomínají jen v případě Židů jako odstrašující příklad „evropského nacionalismu“.

 

O totální válce na východě, vyvraždění stovek vesnic, o plánech na likvidaci slovanských národů, se nemluví. Atd., atd., atd.

 

  


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]