O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

IDEOLOGIE GENDER - ANEB ČÍM CHCEŠ BÝT? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 duben 2018
Přejít na obsah
IDEOLOGIE GENDER - ANEB ČÍM CHCEŠ BÝT?
Strana 2
Propagandu za generovou vyrovnanost organizuje hnutí LGBT. Podporují ho některé specifické neziskovky a politické strany, v Itálii především levicové. Významným podporovatelem hybridní a bezpohlavní (de)generace je i politické Hnutí 5 hvězd.

 

 

 

 

Itálie zažívá snahy o prosazení genderové nauky do školek a škol již řadu let.  V tomto ohledu bylo učiněno ze strany hnutí LGTB (zkratka označující lesby, gaye, bisexuály a transgendery) mnoho pokusů, jak vsunout genderovou nauku do školních institucí. Což se mnohdy setkává s pozitivní reakcí osob komplexem buonismu, tedy bezbřehým pochopením ke všem tvorům a to i za tu cenu, že svým konáním rozvrací společnost z morálního, kulturního a bezpečnostního hlediska ... To se týká jak podpory nelegální masivní a nekontrolovatelné migrace, tak i vymývání mozků dětem a studentům účelovými ideologiemi.

http://www.lastampa.it/2017/03/23/cronaca/il-giugno-a-torino-la-parata-per-i-diritti-lgbt-diventa-piemonte-pride-sgJeUomfPLUZ5AlrIS6gxH/pagina.html

 

Pilulka na zablokování puberty kvůli výběru či změně pohlaví

       Brzy budou lékaři moci dětem, které se ještě nerozhodly, jaký gender vůbec budou, předepsat pilulky. Na konci března lékařská komise v Itálii totiž povolila distribuci léku, který se používá při léčbě karcinomů prostaty a prsu, a jehož účinná složkatriptorelindokáže potlačit testikulární a ovariální funkce, což zpomaluje vývoj sekundárních sexuálních charakteristik. Tímto lékařská komise podporuje případné vrtochy zmatené mládeže a něčí plán ... o kterém by se ani Orwellovi nezdálo. A tak si musíme říci: Co je to za rodiče, kteří toto podporují a nechávají dělat pokusy na dětech?

https://m.huffingtonpost.it/2018/03/28/presto-il-via-libera-alla-pillola-per-il-cambio-di-sesso_a_23397181/

Hybridní a bezpohlavní generace vzniklá tzv. generovou naukou je velice mentálně křehká, zmatená a sama sebou nejistá ... nedokáže čelit běžným problémům a ani se zapojit do běžného rodičovského procesu. Dnes již existuje mnoho emotivních mladých lidí, kteří dospěli v tomto desetiletí - ve světě se jim říká Snowflakes Generation ( Generace sněhových vloček). Je to nesmírně přecitlivělá a sebestředná generace. Genderová nauka může tuto mentální křehkost jedině vystupňovat. 

 

STOP GENDER ve školách ... chraňme naše děti
 

 

Příklad - genderová indoktrinace na školkách začala prosazovat již v roce 2014 a dříve - ano, jedná se o děti v předškolním věku:

Pohádka o dvou tatíncích tučňácích co si vyseděli vajíčko a narodil se jim tučňáček. LGBT popisuje dva dva mužské homosexuální partnery  jako tradiční rodinu ... stejně tak jsou v knize dvě matky /lesby/ kočky s jejich koťátkem ... Gender knihy nakoupila do školek a škol za 10.000 euro v roce 2014 rozdala radní Camilla Seibezzo. (deník Nuova Venezia) http://nuovavenezia.gelocal.it/venezia/cronaca/2015/06/25/news/piccolo-uovo-ecco-una-delle-favole-che-brugnaro-vuole-togliere-dalle-scuole-1.11675044

Pohádka o dvou tatínkách tučňákách co si vyseděli vajíčko a narodil se jim tučňáček, tudíž jsou rodina atd ... pokus LGBT podsunout homosexualitu dětem ve školce a dva mužské partnery - gaye - jako tradiční rodinu ... stejně tak jsou v knize dvě matky kočky - lesby - s jejich koťátkem ... Například v roce 2015 nechal starosta Benátek gender knihy - na žádost sdružení rodičů - stáhnout ... Gender knihy nakoupila do školek a škol za 10.000 euro v roce 2014 radní Camilla Seibezzo.

 

Nebo další příklad: 

Pohádka:  Meri a Franci jsou ženy a tak mají pouze vajíčka. Chybí semínko. V Holandsku je jedna klinika, kam pánové dávají svá semínka pro ty, co je nemají.Franci si tam vzala semínko a dala ho do břicha Meri, kde se potkalo s vajíčkem ...atd (RomaToday)

Pohádka byla čtena v mateřské školce Kouzelný zámek ve čtvrti Bufalotta v Římě byla dětem bez povolení rodičů  - rámci projektu respektu homosexuality. Rozzlobení rodiče to ohlásili na Výboru čl. 26, který se této otázce věnuje. Tento Výbor sdružuje lidi různých náboženských a filozofických učení, spojených přesvědčením, že genderová indoktrinace v italských školách všech úrovní musí být odmítnuta http://www.romatoday.it/politica/favola-lesbo-asilo-bufalotta.html

http://3.citynews-romatoday.stgy.ovh/~media/horizontal-mid/18373553317663/mariefrecisemino.jpg

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]