O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ABDULLAHOVY NEPATŘIČNÉ CHOUTKY PDF Tisk E-mail
Středa, 03 leden 2018
Třicetiosmiletý muž jménem Alí Abdullah, původem ze Somálska, se podle zpráv italských médií pokoušel znásilnit ženu těsně před porodem. Za tímto účelem pronikl všemi kontrolami v římské porodnici Sant'Eugenio, dokonce kvůli tomu neváhal odcizit zelenou uniformu ošetřovatele. Když se zmocnil převleku, pronikl všemi kontrolami až na předporodní sál.

 

 

 

 

 

Tam se právě  jistá Italka připravovala na porod. V místnosti byla v tu chvíli sama, čekala na porodní asistentku. Žena už byla v první fázi porodu, měla porodní stahy a bolesti. Africký zvrhlík jejího zoufalství nedbal, začal ženu osahávat a masturbovat před ní. Křik ženy přivolal lékaře a zdravotníky, kteří zalarmovali policii. Zvrhlík ve zdravotnickém stejnokroji se pokoušel uprchnout, ale nakonec byl policií zadržen.

 

PODROBNOSTI V ITALŠTINĚ ZDE

 

Muž somálského původu byl zatčen a následně bylo zjištěno, že v Itálii žije už několik let a jeho trestní rejstřík rozhodně není čistý. V úterý 2. ledna byl imigrant předveden před soudce, kde uvedl, že jen bůh ví, proč to udělal. Soudce jej poslal do vazby a proces má proběhnout 10. ledna. Advokátka sexuchtivého Somálce v duchu jeho argumentace požaduje psychiatrický posudek, který by řekl, zda je muž příčetný.

 

 

L’ingresso del Sant’Eugenio (Ciofani)

 

 

 

Předseda strany Liga Severu Matteo Salvini, který se v letošních volbách chce ucházet o funkci italského premiéra, je však zhnusen a navrhuje, aby byl imigrant svěřen úplně jiným lékařům, než jsou psychiatři: „Hnus přesahující všechny meze. Obhájkyně Somálce žádá psychiatrický posudek, já navrhuji preventivní chemickou kastraci,“ reagoval předseda opoziční strany.

 

MONIKA PILLONI

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
... : MATEJ
Nechápu to rozhořčení. Tento „somálský lékař“ jen předvedl v praxi novou metodu pro hladký průběh porodu. Dnes už je klasický porod s porodníkem i s porodní sestrou překonán, překonán je i porod do vody. Tento pokrokový lékař, chtěl nám zaostalým evropanům ukázat jak se bude rodit v Evropě za pár let.
leden 03, 2018 18:36
... : Moira
Co nas jeste ceka? Proc ma byt bila rasa uplne vyhlazena? Komu to prospeje?????
leden 03, 2018 19:18
... : d@niela
To je jednoduché... Prostě máme málo dětí. A oni jich mají hodně...
Hodně moc. A to jsou pak jednoduché počty.
leden 03, 2018 19:29
... : Josef Kouba
V neziskových organizacích pracuje 300 tisíc občanů. Pár skutečně plnících svou pracovní náplň ponechat a ostatní poslat do opravdového zaměstnání.
Co se týče porodnosti, tak si myslím že Česko je již hodně přelidněné a tak proč si s tím dělat hlavu. Nejvíc dětí měla poválečná generace, nyní penzistů. Těch je (2,700000.- tento počet sice zatěžuje důchodový systém ale to je otázka 10-15 let.
Pokud je skutečná potřeba pracovní síly, tak doporučuji přijímat místo afričanů, Slovany. Lépe se adaptují.
leden 03, 2018 19:51
... : d@niela

Pepíčku,

při čtení tvé věty "2,700000 (důchodců) = tento počet sice zatěžuje důchodový systém, ale to je otázka 10-15 let", mne fakt zamrazilo...
Nojo, nedá se nic dělat, půjdeme každý na svůj obláček...


.............................................
leden 03, 2018 20:03
... : Josef Kouba
Danielo, je to smutná statistika, ale zákon přírody je neůprosný. Mládež se do manželství a rodičovství moc nehrne, ale přeci jen jim občas při radovánkách ujedou nohy a tak se to trochu dorovná.

leden 04, 2018 01:27
... : *deeres*
Komu to prospeje?????
Nejspíš těmto, ty se na tom úspěšně živí:
http://deeres.rajce.idnes.cz/neziskovky/#eO6aDsopa4.jpg
leden 04, 2018 09:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]