O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZAJÍMAVOSTI VÁNOČNĚ SVÁTEČNÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 20 prosinec 2017
Přejít na obsah
ZAJÍMAVOSTI VÁNOČNĚ SVÁTEČNÍ
Strana 2
Strana 3
Výsledek obrázku pro české vánoce ladaNení pravda, že čas plyne stejně rychle. Když máte stále co dělat, utíká zběsile jako splašený kůň. Zato když není co na práci, vleče se. Já osobně dávám přednost tomu splašenému koni, ale občas se člověk musí zastavit a dopřát si pokud možno něco speciálního. Jinak vám dny, jeden jako druhý, začnou splývat.

 

 

 

 

 

Vánoční svátky jsou ideální příležitostí k tomu připravit pro vás a vaše blízké něco nezapomenutelného. Oprášit znovu tradice, které jste kdysi dodržovali, hezky vyzdobit vánoční stůl, uvařit jinou rybí polévku, než na jakou jsme zvyklí. To abychom si na tyto Vánoce zase vzpomněli třeba za rok nebo za dva a řekli si - jo, tenkrát to bylo opravdu fajn.

 

 

                   

Anglie

V Anglii dárky obstarává Father Christmas. Kdybyste ho potkali na ulici, nerozeznáte ho od amerického Santa Clause. Dárky nosí sice 24. 12., ale pozdě v noci, a tak je obdarovaní najdou pod stromečkem 25. 12. ráno.

 

Španělsko

Vánoce ve Španělsku začínají španělskou vánoční loterií. Je to loterie s druhou nejdelší nepřerušovanou tradicí na světě a většina Španělů si losy kupuje. O Štědrém večeru se celá rodina sejde na slavnostní večeři, po které se jde na kohoutí mši. Kohout byl dle legendy první, kdo oznámil narození Ježíše. Dvacátého pátého prosince dětem přináší drobnosti Papa Noel. Větší dárky se rozdávají na Tři krále.

 

 

Výsledek obrázku pro papa noel png

 

 

Belgie

Zde se děti překvapivě netěší tolik na Štědrý večer, jako na svátek svatého Mikuláše. Tady k vlámským dětem, stejně jako k těm holandským přichází Mikuláš s černým Petrem a přináší velké dárky. O Vánocích už děti dostanou jen něco menšího, například sladkosti.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]