O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

O NEMRAVNOSTECH? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 prosinec 2017
Přejít na obsah
O NEMRAVNOSTECH?
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

A tak můžete ještě najít příběh Salome, tančící proto, aby král setnul hlavu Janu Křtiteli, příběh o Lotovi a jeho dcerách, které, když se zvědavá matička proměnila v solný sloup, zatáhly tatíčka do jeskyně. A protože nebyl v dohledu žádný mužský a ony mužského potřebovaly, opily jej vínem. A pak tatíčka ošukaly, aby otěhotněly. To v kostele a v hodinách katechismu neříkají, co?! Ale je to pravda.

 

Jak říkám, ženské jsou úžasné - ale bezpečné asi jako odjištěný granát.

 

Národy, které mají v paměti všechny ty lži, co jim kdo v posledních sto letech vykládal. A u nich zaváděl, si pamatují. Takže, až na pár výjimek, tomuhle humbuku nevěří. Nevěří, že na sebe lidi nemají sahat a že plácnutí po zadku je to samé co znásilnění. Nejsme ještě úplně zblblí. Víme, že od věků mnohé ženy vyměňovaly sex za výhody. Podřízené u nadřízených.

 

To znáte tuhle z dob socialismu? Nakreslil ji Neprakta. Na obrázku rozhořčená mladá dáma praví k mladému muži: „Co si to dovolujete, vy sprosťáku? Já se svlékám jen před lékařem a před svým vedoucím!“

 

Romány i skutečnosti jsou plné studentek provozujících sex za známky z matiky či fyziky. Několik desetiletí bylo povolání tuzexových šlapek prakticky vyhrazeno vysokoškolačkám, protože uměly řeči a chodily k nóbl kadeřníkovi.

 

Tisíce žen provozovaly „dvoucestné“ získávání bytů v panelácích. Nejprve si dotyčná nabrnkla mladíka z ČKD a podobně. Pak si nechala vyrobit nějakého potomka a rozvedla se. Byt jí zůstal a ona následně ulovila dalšího pána. Takže měla od jednoho alimenty, k dispozici výplatu toho druhého chlapa, byt napsaný na sebe… a hurá na rekreaci k Černému moři. V Praze na Proseku a na Jižním Městě jich byly tisíce. Dneska jsou zase dámy, viz mnohé známé célebritky, které ať dělají, co dělají, vždycky skončí v posteli s nějakým pracháčem. Nechají se oplodnit, pak se rozvedou a odnesou půlku milionářova majetku a jede se dál.

 

A co manželky a milenky, jak je popisuje Simone de Beauvoir v knize „Druhé pohlaví“? Které doma nebo s milencem souloží účelově, tu aby získaly prsten, tu auto, tu něco jiného. Milenky pak plánovitě loví chlapa (nejlépe pracháče), kterým by se nechaly oplodnit. A pak vysoudily většinu majetku dotyčného muže. Přičemž o získání majetku se zasloužily jen předem naplánovanou souloží s vhodným samcem.

 

Odmítám však tvrzení, že mnohé ženy jsou jako prostituující se pijavice. Některé určitě. Ale kecy, jak jsou všechny andílci nadaní mimořádnou vstřícností a láskou, jsou hovadina. Lidi jsou u nás naštěstí stále normální, jak zpívá Lucie Bílá v písni „Láska je láska“ s geniálním textem Gábiny Osvaldové:

 

A tak se vykašlete na pitomečky kolem Me Too. Tam nejde o žádný násilný sex na ženách. Na ten jsou paragrafy. V Me Too jde jen a pouze o prachy a o rozkoš z ovládání jiných.

 

Václav Vlk st.

 

 

 

Komentáře (3)add feed
... : doktor
Václave,říkáš to rozvláčně.ale máš pravdu.Budu až do konce svého života vzpomínat na dětské hrátky "na doktora","na tátu a mámu",kdy v pubertě jsme se navzájem (kluk a holka) poznávali,dávali první pusy a poznávali první osahávání a první pokusy o soulož.Vždy zůstanu gentleman,vždy budu pouštět ženu si sednout v MHD,vždy budu zálibně koukat po hezkejch dívkách,vždy budu ženy obdivovat,sahat na ruce,kolena a plácnout si na zadek,když je to oboustranně považováno za flirt.Ahoj všichni.
prosinec 15, 2017 12:27
... : *deeres*
Ne všichni muži jsou blbci, ne všechny ženy jsou mrchy. Ale ti, co rozpoutali Me Too do těchto kategorií patří.
prosinec 15, 2017 14:21
... : Zdena
Perfektní - palec nahoru. K tomu není co dodat smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
prosinec 18, 2017 14:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]