O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

O NEMRAVNOSTECH? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 prosinec 2017
Přejít na obsah
O NEMRAVNOSTECH?
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

Ženy jsou bezohledné až na hranici sebedestrukce. Jen pro vyřešení svých tenzí a pro své potěšení často duševně týrají své muže, ponižují je a urážejí. Neznám žádnou ženskou na světě, která by to svému partnerovi někdy (některé často a některé neustále) neudělala.

 

A navíc, ženy strašně rády lžou. Vycvičeny miliony let starou osvědčenou taktikou opičích, lidoopích i lidských samic. Prostě proto, že jsou fyzicky slabší. Ostatně už samice primitivních primátů podvádějí hlavního samce. Jak dokázali vědci!  A přitom klidně požadují od alfa samce pro sebe a (cizí) mládě ochranu a potravu. Přesto jsou ženy úžasné, a Bůh či příroda věděli, proč jsou takové, jaké jsou. Ale lidstvo si o nich nikdy nedělalo zbytečné iluze. Ani muži, ani samotné ženy mezi sebou. A to dnes vykládají jen lhářky a blběnky, duševně se ukájející a vyžívající v médiální akci „Me Too“.

 

Je například neuvěřitelné, že se jakoby „věří“ historkám. Třeba jak dotyčná „hérečka“ (© Jan Werich) jde v noci za vysoce postaveným a prachatým mužem do jeho pokoje. A pak předstírá, že byla jeho chováním překvapena a dotčena. Nic prý netušila!

 

Tomu prý máme věřit! Ausgerechnet tomuhle! Řečičky všech těch často neznámých anebo zapadajících hvězdiček, co prý byly sexuálně napadány. A co ty tisíce odhalených stehen a kalhotek, když takovéhle hvězdičky nastupují do auta? Anebo když „odvážně“ sedí na židli? Co ta jakoby odhalená/zahalená ňadra, která jsou pokryta látkou, o které dotyčné dobře vědí, že ji blesky prosvítí. Co ty jejich předklony, aby jim bylo vidět na prsa? Kalhoty „hot pans“ a miliony fotek takzvaně cudných dívek od filmu a „kultury“, co se vystavují na netu? Nahé, polonahé a ve vyzývavých pozicích?

 

Jak nám to v obráceném gardu říká starý vtip: To vypovídá mladá dáma na policejní stanici „No, když jsem s ním šla do toho parku, tak jsem tušila, že o něco přijdu. Ale nenapadlo mne, že to bude peněženka!“

 

 

Související obrázek

 

 

Podívejme se na základ naší kultury. Bibli. Z dnešní bible vypadla Lilith, skutečně první žena Adama. Vzpurná a hádavá, která od něj utekla. A stala se následně matkou milionů zlých démonů. Ale už pramáti Eva v onom slavném příběhu věděla, že se stane něco strašného. Když Adam utrhne jablko. A přesvědčila ho.

 

Ten příběh nám říká: pozor na ně. Ženy jsou schopné ze svého rozmaru a podle hlasu svého vnitřního hada zničit i ráj. Podle některých výkladů bible. prezentuje ten had vnitřní ženský chtíč a také touhu ovládat. Jen proto svedla Adama. Klidně mohla to jablko sníst sama. To by pak ovšem nenásledovalo ono božské „jděte a množte se.“ Eva se tak nějak sama množit nemohla, že?!

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]