O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

O NEMRAVNOSTECH? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 prosinec 2017
Přejít na obsah
O NEMRAVNOSTECH?
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

Pokud jsem naopak pozoroval v té kavárně i tramvaji, našly by se stovky dychtivých dívek a žen, které by mu tu službu, a nejen tu, rády udělaly zdarma. Stačilo by si říct.

 

Také pan Tomáš Baldýnský v LN, 15. listopadu 2017 v „Posledním slovu“ s názvem „Starší bílí muži“(SBM) se předvedl. Pan Baldýnský se zde přihlašuje k nekonečné vině všech SBM za sexuální a jiné zločiny páchané na ženách. A protože je to podle vyznění článku zbabělec, netroufá si přiznat, že i on někdy sahal ženám na kolena, zadky, případně na horní druhotné sexuální znaky (prsa). A ani nepřizná, že se pokoušel nějakou ukecat, aby byla povolná, podle starého hesla naší generace “Holky pijte, ať jste povolný!“ Přestože, jak známo, patří do party intelektuálů, která byla za totáče i po něm naložená v lihu, jak to jen šlo.

 

Já se přiznám, že jsem ženám sahal tu i onde, ukecával jsem je, ale stejně jako 99 % mužů s nevalnými výsledky. Také jsem některé ženy přemlouval, aby se svlékly a podobně. V kožichu se sex dá provozovat blbě. Kdybych to nedělal, těžko bych mohl mít dva syny a od nich vnuky a vnučky. Ti se jinak totiž dělat nedají.

 

Jako bílý heterosexuální muž, nikterak pohledný ani bohatý, ale zato od cca 24 let v postavení pedagoga a následně vždy nadřízeného, vím naopak něco o tom, co dokáží ženy. Pokud chtějí něčeho dosáhnout. Třeba kamarád, vysokoškolský učitel na technické škole, měl již od svého mládí při zkoušení studentek vždy otevřené dveře na chodbu. A občas se mu stalo, že musel požádat dotyčnou, by si sedla či aby se naklonila jinak, nebo aby příště přišla oblečená decentněji. A to šlo jen o zapsané zkoušky a zápočty… Ženy jsou takové.

 

Já je miluji. Ženy příroda vytvořila dokonale tak, aby se nám, mužům, líbily. Aby nás sváděly tělem i pohledem, slovy i dotyky, vůní a potřepáním hřívou vlasů. Abychom pak byli kvůli nim celý život ochotni platit za sex i za něhu. Podle starého hesla, že muž platí za sex manželstvím (dnes soužitím) a ženy naopak platí sexem za manželství, tedy za ochranu a zabezpečení sebe a hlavně svých dětí. Normální ženská, tedy duševně normální, přitom vždy upřednostňuje vlastní děti před jejich ploditelem.

 

Ženy jsou úžasné. Bez nich by nestál život za nic. Jsou obětavé, až na konec svých sil. Jsou milé a vstřícné. Vytvářejí pohodu a zázemí. Jsou stejně chytré jako muži a mnohdy chytřejší. Tím neříkám, že vždy moudřejší. Ženy jsou prostě báječné.

 

Ženy jsou ovšem zároveň také vypočítavé mrchy, intrikářky, které jen pro svoje potěšení ničí lidské vztahy. Jsou vypočítavé a chamtivé. Dokáží být tak zlé, že pro svoji zášť vůči muži zničí i svoje děti. Dokáží dokonale podvádět a muže okrádat. Miliony jich to dělaly a dodnes dělají. Když si pořídí dítě s „miláčkem“ a přesvědčí jiného muže, aby si ji vzal a dvacet i více let to cizí dítě živil. Pokud tohle není ukázka neuvěřitelně odporné a vypočítavé lži a krádeže nejen mužových peněz, ale vlastně i jeho celého života, tak co to je?

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]