O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CENA ZA ODVAHU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 prosinec 2017
V jiných dobách bývali hrdinové oslavováni pro odvahu v udatnosti. Dnes oslavujeme hrdinství na předávání Cen za odvahu NFPK za boj proti korupci. Ocenění svým příběhem ukazují, že to má smysl. A my jim děkujeme, že nám ušetřili naše peníze, které by jinak skončily v kapse někoho jiného.

 

 

 

 

 

 Udílením ceny podporujeme zdravý růst jejich odborné sebejistoty. Nad nelegální ziskuchtivostí může totiž zvítězit jen odvaha. 

Jejich společným znakem je, že vidí nespravedlnost a dokáží na ni poukázat Což ale znamená mít problémy se zlojedy. Ti mají prostředky a důvod investovat do soudních sporů statisíce, vždyť jde někdy i o miliardové hry. Kolik pak musí tito bojovníci vyvrátit lží a manipulací protistrany, než dojde k rozsudku? Kolik zažijí stresových situací, obav a možná i sáhnutí si na strach?

 

Naučili se ale díky tomu přežít v situacích, kdy to s nimi právě nevypadalo dobře, nenechali se ochromit a nevzdali to. Šli za tím, co cítili, že je dobré a to jim dává v životě smysl.

Letos jsme vsadili na potenciál. I když nejde o žádné nováčky, zkušeností mají na rozdávání už nyní.  Dlouhodobě tak prokazují, že jejich názor je důležitý, protože nezastupuje žádné ekonomické hledisko jednotlivce, ale otevřenou společnost jako takovou. V podstatě jde zase o tu svobodu, která se vede za ruku s odvahou už od nepaměti.

Toto rozhodování bez kalkulu se pak stává intuitivní, přirozené, ze srdce, a ta sebejistota je možná jen díky přesvědčení ve vlastní argumenty. Teprve pak si může člověk obhájit své kroky a být vnitřně spokojený.

To je vlastně v dnešní době největší touha lidí, co pořád hledají štěstí, takže by to přeci mělo fungovat: odvaha, zdravé sebevědomí a… štěstí… 

 

KAREL ŠKÁCHA

  

 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Cenu dostala i Romea.
Stačí se podívat na FB Romea, jak Romové vnímají majoritu. Romea je spíše kontraproduktivní neziskovka placená státem. Rasizmus naruby.
prosinec 12, 2017 13:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]