O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STRACH Z BABIŠE PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 říjen 2017
Přejít na obsah
STRACH Z BABIŠE
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Volba Babiše ukázala, navzdory jeho obviněním, že lidé nevěří starým politickým stranám, ale ani policii, ani soudům, tím méně dalším státním institucím. Volba SPD a Pirátů to ještě navíc dotvrzuje. Strach starých struktur, že je konečně někdo „vyhmátl“, mluví ústy Babišových oponentů.



 

 

 

 

Lidé věří v dobro a to musí někdo ztělesňovat

 

  Argumenty Kalouska, Farského a dalších jsou jen stále se opakující zavádějící nepravdy, mající zkreslit celé skutečné paradigma naší společnosti. Staří politici se přece nepřiznají, že v době, kdy ještě byli u lizu, nějak chybovali, že vytvořili k sobě nenávist davů, které potom volily někoho jiného. Všechno to, co říkal Babiš, lidé dobře vnímali, ale tenkrát - ještě v záři reflektorů se vyhřívající politici - tomu rozumět nechtěli. Protože je to velmi jednoduché: lidé nevěří pohádkám „zachránců demokracie“, že jsou tak hloupí a nechápou paradigma, které sami vytvořili, ale spíše uvěří faktu, že tyto staré struktury mají máslo na hlavě a neobyčejný strach z potrestání, vláčení davem atd.

 

 

  Není přece možné, aby náš stát kdekdo okrádal, aby se nenašla vládnoucí garnitura, která by v zájmu státu něco udělala dobře; že se téměř vždy, při každé privatizaci, při každé smlouvě, při téměř každém rozhodování udělala nějaká chyba, která znamenala výhodu pro protistranu a nevýhodu pro stát. Za solární tunel, neuvěřitelný podvod, který stojí občany 40 miliard ročně, nebyl nikdo potrestán. Kde jsou ti lidé, kteří za to mohou? Vždyť by měli za to dávno viset!

 

Jak to, že ještě na ně, kromě Babiše, nikdo neukázal, nikdo je nesoudí? Zatímco Babiš je obviněn z věcí, které jsou proti tomu naprosté prkotiny a občany téměř nic nestály.

 

 

  Téměř vše, co se udělalo od prvních vlád ČSSD, stálo za psí štěk. Případ mýtných bran: Proč proboha potřebujeme neuvěřitelně drahé mýtné brány, na kterých vydělala zahraniční firma miliardy? Copak nebyl lepší původní projekt, když se na vjezdu do republiky udělal záznam, a po opuštění podle ujetých kilometrů se zaplatilo? Vyčíslil vůbec někdo, kolik to stálo a kolik by stála původní varianta? A hlavně, kdo za to může?

 

 

  Kauza privatizace OKD? Neuvěřitelný podvod. Jakási neznámá firma zaplatila za OKD 4 miliardy a následně je obratem prodala za 12 miliard. ODKUD se vzala ta firma? KAM zmizely peníze? A lithium? Už se připravovalo něco podobného. Někomu měly peníze opět proudit do kapsy, samozřejmě většinou do zahraničí, s nějakým tím odpadkem pro naše zrádce národa.

 

Kdo proboha dal té australské firmě, ve skutečnosti registrované na Panenských ostrovech, s neznámými vlastníky, licenční právo? Neměl by se za to odpovídat? Co by se stalo, kdyby nebyl zvolen Babiš? Asi další tumel, který bychom se dozvěděli zase po několika letech, až už bychom byli okradeni.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]