O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STRACH Z BABIŠE PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 říjen 2017
Přejít na obsah
STRACH Z BABIŠE
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

  Jinak samozřejmě vidíme, nikoliv jen před volbami, ale i po nich, že celý soubor státních institucí včetně médií je nabroušen proti Babišovi a Okamurovi a tím vlastně upozorňuje na rozpor mezi smýšlením „hlubokého státu“ a lidu.

 

 

Tento boj za očištění institucí a přiblížení jejich funkce ke smýšlení lidu teprve začíná. Pokud se nepovede, bude Babiš a Zeman ve stejné situaci jako Trump, prostě svoje záměry nebude moci realizovat.

 

Myslím, že Kaczynski a Orbán měli stejný problém a jeho řešení pobouřilo evropské instituce.

 

 

 

VLASTIMIL PODRACKÝ
 
 
 
 
 
 
Komentáře (10)add feed
... : Josef Kouba
To je křiku pro nic. ANO získalo "zlato". Dejte jim ty 4 roky, proč tolik křiku, ať se ukáží. To same je v USA, není v TV zprávách nic než pomlouvání Trumpa. To je na zvracení, jak se opozice po prohře chová. A to mají plnou hubu demokracie.
říjen 25, 2017 07:08
... : Lenka1
Nejdřív po přečtení prvních pár řádků na téma Babiš Spasitel První jsem se chtěla rozčílit, ale pak jsem si to přečetla celý.

Bohužel, musím autorovi dát za pravdu. A to je na tom to nehorší. Babiš je dle mého názoru ještě větší křivák a hajzl než dosavadní šmejdi, ale bohužel lidi jsou naivní ve svojí víře v dobro. U Babiše, který reprezentuje a buduje korporátní fašismus, do těch sraček spadneme ještě hloubějí.

A to jediné racionální nebezpečí - muslimská invaze - nejenom že nezmizí, ale Babiš a jeho skvadra budou přísun krimigrantů podporovat.

Lidi prostě nepochopili, že dohadovat se o tom, kdo je vlevo a kdo vpravo a jestli placené školství nebo ne a další řešení budoucnosti atd. jsou věci, které musí počkat. Bezpodmínečně prioritní je zastavit invazi, v opačném případě je naprosto zbytečné řešit budoucnost, protože žádnou mít nebudeme.

P.S. I když jsem ODS nevolila, přikládám její nárůst preferencí i tomu, jak někteří její členové - např. paní Černochová - makali proti bruselské směrnici o zbraních. Odvedla na tom spoustu hodin práce i ve svém osobním volnu a komunita střelců to ví.


říjen 25, 2017 08:01
... : d@niela
Lenko, prosím tě - čti a uvědom si:

Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky nevhodné, vulgární...
Takže pro příště - všechno se dá psát slušně, ano????

tak vynech, prosím, ty vulgarity
říjen 25, 2017 08:21
... : *deeres*
Mně se zdál jako slušný výběr Robejšek, nebo Mach. Robejška jsem vynechala, když jsem si ho trochu více proklepla. A Svobodní, ty udělali výsledek nula, nula, nic.
Mohlo být jinak, kdyby si Petr Mach nabarvil oranžové číro, slíbil, že bude legalizovat marjánu a nejspíš i heroin a někdo mu udělal pořádnou reklamu, kdy by bylo několik politických osobností v klepetech, bráno zprava i zleva a také ze středu. Tu propagaci Svobodní prostě podcenili.
Tak třeba někdy příště.
říjen 25, 2017 10:47
... : Lenka1
deeres, a to je na tom právě to strašný. Lidem stačí málo......


říjen 25, 2017 11:16
... : Lenka1
Stačí se podívat na Lžidnes, kde píšou, že Okmamura nepřiznal 15 mega. Manipulativní nadpis jako krá.a a přitom jde o to, že si spletl kolonku.

Příšerný na tom je, kolik de....ů nechápe rozdíl mezi daňovým a majetkovým přiznáním.




říjen 25, 2017 11:23
... : *deeres*
Teď jsem se dívala, jak dopadly volby u nás v obci. Neskutečný, celá jedna osmina jsou Piráti ?!? Druhá osmina TOPka, další dvě osminy dělá ODS a STAN, polovinu shrábli kobliháři. Petra Macha, mimo mne, volili jenom další čtyři místní občané.
říjen 25, 2017 11:27
... : doktor
Vlasto děkuji!Lenka je ukřičenec jako dalších X lidiček.Víc není třeba mluvit.Vždyť celé volby dopadly na levačku.
říjen 25, 2017 12:29
... : Lenka1
Doktore, jsme moc ráda, že výsledek voleb se ti líbí a jsi s ním spokojen a nemáš obavy o budoucnost.

Paradoxně by to mělo být obráceně, protože ty rodinu máš a já ne. Těch 30-40 let to tu ještě ve snesitelným stavu vydrží, a co bude po tom, mi vlastně může být už šumák.

Takže fakt, na co já se vůbec rozčiluju a snažím se něco dělat, že jo.....
říjen 25, 2017 12:43
... : *deeres*
Doktore, nebyl jsi to náhodou ty, co jsi tu prohlásil, že volit nebudeš. Protože absentujících bylo 39%, tak volby dopadly tak, jak dopadly.
Sedět doma a pak si stěžovat, že druzí volili blbě, to je jen takový alibismus.
říjen 25, 2017 12:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]