O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVDĚK SVĚTEM VLÁDNE PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 říjen 2017
Výsledek obrázku pro FRANTA BOUŠKAMoje dobrá známá má známou a ta má babičku. Babičce je něco okolo 80 let a známá mé známé ji skoro každou neděli chodí navštěvovat. Na tom by zatím nebylo nic tak divného. Ovšem známá mé známé měla tu jistou neděli jakýsi zástoj (není mi příslušno hodnotit jaký) a volala babičku, že přijde v sobotu.


 

 

 

 

 

 

 

Jenže - telefon nikdo nebral, tak každou chvilku znovu telefony, pak sousedka. Ta šla zazvonit a zase nic. Tak už to začínalo bejt divný, tak sousedka ještě jako poslední naději šla tlouct na zeď, nějak mají společnou příčku koupelny. Bingo: nějak řevem před větrací okna se domluvily, že babča nemůže vylézt z vany.

 

Tak známá mé známé vzala klíče, taxíka a vyrazila za bábou. Samozřejmě, babička měla klíče v zámku zevnitř. Tak holt začal fungovat Integrovaný záchranný systém města Ústí nad Labem, během krátké chvíle dorazil Hasičský záchranný sbor a v těsném závěsu za ním vozidlo Rychlé lékařské péče.

 

Hasiči okoukli situaci, vlezli na střechu, slanili do dvorního traktu, pak přes zadní okno, rozbili ventilačku a do bytu vlezli, a dveře odemkli. Bába ve vaně byla už docela slušně modré barvy (i přes fakt, že to bylo v létě), záchranka ji tedy zabalila do termodeky, naložila a s babičkou zmizela.

 

Bábě nic moc nebylo, tak jí druhej den ji zase přivezli zpátky, a ta se strašně vztekala, kdo holt zaplatí tu ventilačku. Že známá mé známé projezdila v taxíku hrůzu peněz, to jí samozřejmě bylo fuk…

 

BOUŠKA

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
... : Lenka1
No jo, no, lidi jsou různí a kdy byl (autocenzura) už jako mladej, tak ve stáří se to rozhodně nezlepší.

Proto zásadně neuznávám to pitomý rčení, že ke stáří máme mít úctu. Tak jaksi automaticky,vyplývající už ze samotného faktu, že dotyčný je stár.
říjen 15, 2017 16:32
... : Sidon
Lenko, já mám zato, že to rčení je opodstatněné. To, že se v "některých" případech nepotvrzuje, neznamená, že je špatné. Já myslím, že je to hlavně povaha a chování toho člověka, která vlastně "vytváří tu úctu", a věk je pak podružný. A přesto si myslím, že jakousi úctu by však člověk ke starým lidem mít měl, pokud pozná, že si ji ten dotyčný nezaslouží, tak už ji k němu mít nemusí, ale to, to rčení nepotvrzuje.
smilies/wink.gif
říjen 15, 2017 17:50
... : Lenka1
Sidone, já se k lidem chovám a priori slušně bez rozdílu věku. A pak rozlišuju podle dalšího vývoje situace. To nemá s úctou nic společného. Můj názor je ten, že nelze mít úctu k někomu za něco, co si dotyčný nezasloužil.
říjen 15, 2017 18:03
... : Lenka1
P.S. V psychotestech vždycky zásadně neguju tvrzení, že "každá lidská bytost si zaslouží úctu."


říjen 15, 2017 18:04
... : doktor
Lenko,škoda,že se nedožiji až budeš stará.Úcta ke stáří a člověku jako takovému by mělo být normální.Ovšem je pravda,že některá bytost,říkající si lidská si nezaslouží nic,natož úctu.
říjen 16, 2017 14:34
... : Lenka1
Doktore, tak nějak nechápu, cos tím chtěl říct. Co je špatně na tom mít úctu k někomu, protože svým chováním nebo tím, co dokázal, si ji plně zaslouží. Místo úcty můžeme klidně použít výraz respekt.

Zatím mě ještě nikdo přesvědčivě nevyargumentoval, proč by měl mít mít někdo automaticky nárok na úctu jen a jen proto, že mu je x let.

Nepleť si úctu se slušným chováním. Zrovna dneska jsem o tom poučila jedu seniorku, jak se teď moderně říká, která mě a ještě jednu paní drze předběhla v trafice, že prý jí jede autobus. Tak jsem se jí zeptala, jestli by jí pusa upadla, kdyby se mě a té paní přede mnou zeptala, jestli nám to nebude vadit. Čučela jako sůva.

Asi jsem si měla vzpomenout na tohle debilní rčení a držet zobák, co. No, já prostě ne. Holt jsem neuctivá.

A k tomu tvému povzdechnutí - za sebe ti můžu prozradit, že rozhodně neočekávám, že přede mnou budou lidi padat na zadek, jen proto, že budu stará.



říjen 16, 2017 19:18
... : Sidon
Aleale Lenko, je to trošku nedorozumnění. Ono už to, koho brát jako člověka "starého", je diskutabilní, ale většinou je to dané větším věkovým rozdílem.
Češi a několik dalších národů už mají "zamontované" ve svém jazyku třeba vykání, což je taky přece jakýsi projev úcty. Ty třeba použiješ jeden příklad, kdy se nějaká stará paní nezachovala správně a já Ti rozumím, proč jí a jí podobným, není třeba projevovat úctu, jenže těch je přece jen málo, takže pokud člověk nemá takový poznatek a zkušenost, přecejen by měl napřed projevit tu "úctu". I když to nemusí být nějaké podlézání, jenom prosté a slušné chování.
Taky ale platí, že - na hrubý pytel, hrubá záplata!
smilies/smiley.gif
říjen 17, 2017 00:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]