O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHTĚL AUTOBAZAR - A TAK HO MÁ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 září 2017
Přejít na obsah
CHTĚL AUTOBAZAR - A TAK HO MÁ...
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

Jediným hmatatelným výsledkem Kverulantových předchozích podání je osázení autobazaru několika stromy. Konkrétně přibylo 12 javorů, 2 sakury, 1 platan a 4 břízy. Plocha zeleně se ovšem vůbec nezvětšila. Zdá se, že pan starosta ani tentokrát nevyužil možnosti dokázat, že slogan „Nejsme jako politici, makáme“ byl míněn vážně. Spíše to vypadá, že pan starosta Milan Wenzl jen vyměnil dres ODS za dres ANO. Naznačuje to nejen chování starosty v této kauze, ale i to, že pan Wenzl uzavřel s developerem EKOSPOL smlouvu, kde se píše, že pokud jeho radnice developerovi opatří všechna stavební povolení pro jeho projekt, dostane za to dva a půl milionu korun. Obdobnou smlouvu, ale na jiný projekt uzavřel s EKOSPOLEM i jeho předchůdce a dřívější kolega z ODS, Pavel Klega. Kverulant.org to považuje za korupční jednání a na oba podal trestní oznámení. Podrobnosti lze naleznout v kauze KORUPCE NA RADNICI PRAHY 15.

 

Nyní zpět k autobazaru. To, že pan Petříš nemá „papíry v pořádku“ a s největší pravděpodobností jde o černou stavbu, mu nikterak nebránilo, aby autobazar pronajal Peugeotu. Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, Kverulant v této kauze nezaznamenává jen prohry. Starostenský synek totiž nikdy svůj autobazar nezprovoznil. Parkování peugeotů obyvatele Pražské ulice příliš neobtěžuje a vysázení několika stromů lze považovat za úspěch. Provoz autobazaru s vlaječkami, vtíravou hudbou a hlavně stovkami přijíždějících a odjíždějících zákazníků by vadil mnohem více. Dílem za to může publicita, které se této kauze dostalo, dílem Kverulantem vedený letitý soudní spor, který bránil postavený autobazar pronajmout. Navíc má Kverulant stále šanci vyhrát a dosáhnout odstranění stavby autobazaru. 

Kverulant se touto kauzou zabývá již od svého vzniku v roce 2009.

 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : Lenka1
Mno, vůbec mě to nepřekvapuje. Sama mám nedávnou zkušenost s prý "transparentním" výběrovým řízením na jedno pracovní místo. A naše pí. starostka tam sedí za stejnou bandu.

Ale ono je to asi jedno.

Tahle země je zkorumpovaná do mrtě. Ale když to lidem nevadí..... Z deseti devět lidí mi řeklo, že oni by to nechali být. No já ne. A je mi fuk, že jsem si tím zkomplikovala život. Sama před sebou bych neobstála, kdybych se zachovala jako zbabělec. To fakt nemám v povaze. A získala jsem si tím respekt jednoho člověka, na kterém mi záleží. A za to mi to stojí.
září 12, 2017 19:21
... : *deeres*
Když se chce, všechno jde. Stačí mít lidi na správných místech. U nás v obci máme sbor dobrovolných požárníků. Tedy, ne že by něco směli hasit. Jejich odbornost stačí pouze na přivážení vody k požárům a také na zalévání stromů. Hasiči potřebují hasičárnu. A na historickém náměstí stojí stará pastouška. Stejně tam prý jenom straší a tak se uprostřed obce už staví výšková budova (někde ty hadice, co s nimi zalévají stromy musí sušit), zastiňující historické statky, za pouhé 3 melouny a ještě bude dotace. Tak to bylo původně. Dotace nebude a už se mluví o 9 milionech. A že to nebylo schváleno územním plánem a lidé z okolí psali petice, tak to rozhodující orgány o stavbě nezajímá!?! Nějaká ta pokuta se klidně zaplatí, protože naše obec na to má. A hasiči budou mít konečně svoji klubovnu a tělocvičnu, protože ta veřejná, co je naproti v rozlehlém nově opraveném statku jim nevyhovuje. Ani se nedivím, tam by chlastat nemohli.
září 13, 2017 11:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]